Λοιπον, μολις συνδεσα μια VHF κεραια στο μπαλκονι του εξοχικο μου στο Γυθειο, κι επιασα τα εξης:
06 VHF : ΔΤ αρκετα καλα απο αγνωστο κεντρο εκπομπης. Ισως να ειναι τελικα απο Νιατα καθως απ' οτι λεει εδω: Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες.
Εγγραφείτε ή
Συνδεθείτε εκπεμπει και ο Σκαϊ απο Νιατα στο 67, και οντως λαμβανω στο 67 τον Σκαϊ με λιγα χιονια.
07 VHF : MEGA ΑΠΟ ΠΑΡΝΗΘΑ !!!!! Με αρκετα χιονια βεβαια αλλα με εγχρωμη και σταθερη εικονα και με ηχο!!!
08 VHF : Μαυρο (πρωην ΕΡΤ) απο Κουλοχερα πολυ καλα.
12 VHF : ΔΤ απο Φοινικι, πολυ καλα.
Επισης καποιες φορες με την UHF κεραια στη συχνοτητα S 41, αχνοφαινεται το Mad απο Παρνηθα!! Και επισης καποιες φορες στη συχνοτητα 42 μου ερχεται το Star, με χιονια βεβαια, απο Παρνηθα παλι λογικα και προχθες στη συχνοτητα 33, σε μια διακοπη λιγων δευτερολεπτων του μαυρου της πρωην ΕΡΤ που πετυχα τυχαια στο ζαπινγκ, βγηκε ο Alpha απο κατω με χιονια, λογικα και αυτο απο Παρνηθα. Επισης στο 30 πολλες φορες μπαινει στο Mega των Κυθηρων, ο Σκαι και πολλες φορες υπερισχυει, αλλα δεν νομιζω σε αυτη την περιπτωση να λαμβανω το Σκαι απο Παρνηθα, αλλα απο καποιο αλλο κοντινο σχετικα κεντρο εκπομπης, διοτι το σημα του ειναι παρα πολυ δυνατο οποτε και δεν μου φαινεται να ειναι απο Παρνηθα και να το λαμβανω τοσο δυνατα.
Επισης απο καπου εδω κοντα βγαινει στο 69 το Euronews Greek (το λαμβανω με χιονια).