O Fly το 2002 ειχε δυο συχνοτητες την 89,7 και την 91,9. Μαλιστα στα διαφημιστικα του δηλωνε κανονικα και τις δυο. Ο ΑΝΤ1 Νοτιας Ελλαδας εκπεμπει στους 97,1 απο Αναβρυτη και στους 97,2 απο Ρειχεια.
Spartifm, καλως σε βρηκα!!! Θα ηθελα να σε ρωτησω, ο Μελωδια παιζει απο Ρειχεια η οχι; Γενικα απο ποια κεντρα εκπομπης παιζει κι αν επιτρεπεται με τι ισχεις; Παντως τωρα ειμαι στο Σκαμνακι Λακωνιας και νσ σου πω την αληθεια πιανω τον Μελωδια μια χαρα αλλα αν προσεξει κανεις ακουγεται απο κατω ενα ψιλοσυρσιμο, πραγμα που σημαινει οτι εδω λαμβανονται δυο πομποι του σταθμου και απλα ο αδυναμος πομπος παλευει να φαει τον ισχυρο.
Επισης η διαμορφωση του Μελωδια ανεκαθεν εδω στην περιοχη ηταν και ειναι λιγο πιο χαμηλη απο τους αλλους σταθμους. Αυτο βεβαια δεν ειναι καθολου κακο ουτε δημιουργει προβλημα, απλα αν βαλω τον Μελωδια πρεπει να δυναμωσω λιγο την ενταση.
Βεβαια ολα τα παραπανω ειναι λεπτομερειες απλα σ' ενημερωνω να τα εχεις υποψη σου.
Καλημερα σε ολους!!
Υ.Γ. : Στο θεμα της διαμορφωσης του Μελωδια ισως επειδη ειναι μονοφωνικος να κανω κι εγω λαθος και να τον συγκρινω με τους στερεοφωνικους. Οποτε σ' αυτο το θεμα ισως ειμαι λαθος.