Ραδιοφωνικό τοπίο στη ΛΑΚΩΝΙΑ
  • Δευ 3 Μαρ 2025, 00:00
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Ραδιοφωνικό τοπίο στη ΛΑΚΩΝΙΑ  (Αναγνώστηκε 57817 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Spartifm

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2015
  • Τόπος: Sparti
Ανω Γλυκοβρυση ειναι το κυριο κ.ε του σταθμου ειναι αριστερα του χωριου σε ενα κτημα και εχει 2ημι broadband. Λογγαστρα ειναι 2 yagi .Aυτα μπορεις να τα δεις και στο σαιτ της εεττ.Κουλοχερα επισης 2yagi.Γλυκοβρυση μεχρι περσι επαιζε με 600 αλλα δημιουργουσε προβλημα στη λογγαστρα γι'αυτο και παιζει τωρα μονο ο οδηγος για την σκαλα που δεν εχει οπτικη επαφη η κουλοχερα.

Συνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2009
  • Τόπος: Αθήνα (Νέος Κόσμος)
Καλησπερα!!
Εδω στη Λακωνια ανοιξε κατι καινουργιο στους 100,8 και πιθανολογω οτι μπορει να ειναι απο Ρειχεια γιατι καμπανιζει. Μεχρι προχθες ειχε αδιαμορφωτο και απο χθες παιζει μουσικη. Ισως βεβαια να ειναι ο Camelot Club των Κυθηρων (αν κι εφοσον υπαρχει ακομα) και να εβαλε αναμεταδοτη στη Ρειχεια γιατι ποτε στο Γυθειο δεν επιανε κατι στους 100,8 παρα μονο αυτος με πολλα χιονια. Πριν 3-4 χρονια ομως που ειχα παει βολτα στη Σκαλα καμπανιζε εκει οπως και οι αλλοι των Κυθηρων. Παντως για την ωρα δεν εχω ακουσει καποιο σποτακι, βεβαια δεν εκατσα και πολυ να ακουσω.

Αποσυνδεδεμένος Spartifm

• Τακτικό Μέλος
  • **
Καλησπερα.Τον τσεκαρα και εγω ειναι απο Κυθηρα και εκπεμπει απο Διακοφτι απο εκει που βγαινει και ο Τσιριγο 105,6.Δεν ειναι σιγουρα απο κουλοχερα.Ο Τσιριγο βγαινει πολυ δυνατα σχεδον σε ολη τη λακωνια ακομη και μεσα στη σπαρτη παταει σχετικα καλα.

Αποσυνδεδεμένος radiobuzzer

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2006
  • Τόπος: παντού
    • http://www.radiofono.gr
Πιθανότατα έχει ήδη γραφτεί πιο πάνω, αλλά τις προάλλες στη Σπάρτη αναρρωτήθηκα τι απέγινε ο 935 Radio (παλιότερα γνωστός και ως ραδιοφωνία Νότιας Λακωνίας) με έδρα τους Μολάους. Παραδόξως έχει ενεργή ιστοσελίδα και προφίλ στο Facebook, παρότι δεν υπήρχε καθόλου λήψη. Τελικά τους έστειλα ένα μήνυμα στο facebook και μου είπαν ότι ο σταθμός έχει κλείσει και δεν εκπέμπει από το 2012, αλλά λειτουργούν την ενημερωτική σελίδα 935news.. Έμεινε δηλαδή η συχνότητα σαν όνομα της ενημερωτικής ιστοσελίδας, περίπου όπως έχει γίνει και με τον 902 της Αθήνας.
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Αποσυνδεδεμένος elladalakon

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2010
  • Τόπος: Λακωνία
@radiobuzzer
Την ίδια απορία είχα και εγώ..Όντως έχουν σταματήσει να εκπέμπουν εδώ και χρόνια και παλιά που πέρασα έξω από το studio ήταν άδειο. Οι Μολάοι πλέον έχουν τον ANT1 Ν. ΕΛΛΑΔΑΣ και τον Planet (αν και σε διπλανό χωριό).
e l l a d a l a k o n

Συνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend
Καλημερα!!!
Ο 93,5 το καλοκαιρι του 2012 επαιζε. Το καλοκαιρι του 2013 που ξαναηρθα ειχε σταματησει και απο τοτε δεν ξαναεμφανιστηκε.
Ο Planet λεγοταν παλια Ραδιο Βατικα; Εδω τον πιασαμε για πρωτη φορα το 2011 αρχικα στους 102,7 μετα στους 102,3 και τωρα στους 102,1. Πριν το 2011 τουλαχιστον εδω στο Γυθειο δεν τον ειχαμε πιασει ποτε, ουτε περναγε κατι μεταξυ 102 και 103. Διαβασα οτι παλια στη Λακωνια υπηρχε καποιος Ραδιο Βατικα στους 102,3 γι' αυτο ρωταω αν ειναι ο ιδιος.
Spartifm, ο Τσιριγο παιζει απο Κυθηρα; Ειχα την εντυπωση οτι ειναι απο Ρειχεια γιατι περναει πολυ δυνατα εδω. Βεβαια τηλεοπτικα και τα Κυθηρα περνανε πολυ καλα εδω αν γυρισεις κεραια προς τα εκει, οποτε αν εχει μεγαλη ισχυ το βρισκω λογικο να περναει μια χαρα εδω ακομα κι αν εκπεμπει απο Κυθηρα μονο. Κι αυτον νομιζω το 2012 τον πρωτοπιασαμε στο Γυθειο με δυνατο σημα, πιο πριν δεν πιαναμε τιποτα εκει. Επισης ο 100,8 αφου παιζει απο Κυθηρα ισως να ειναι ο Camelot.

Αποσυνδεδεμένος Spartifm

• Τακτικό Μέλος
  • **
Ο πλανετ παιζει με την Β.Ν.Λ. του ραδιου βατικα 102,3.Ο καμελοτ 100,8 πηρε σχετικα προσφατα την Β.Ν.Λ. τωρα αν ρωτησεις πως την πηραν ειναι αλλη ιστορια αφου κανεις απο τους 2 δεν εκπεμπε τον 11/1999.....

• SatLeo Legend
Το ράδιο βάτικα το είχα ήδη λάβει το 1995 σε ένα ταξίδι στη Νεάπολη και την Ελαφόνησο. Τότε παίζαν εκεί το ράδιο Βάτικα σε δύο συχνότητες 102.3 και 102.7 αναμεταδίδοντας τον Αντέννα. Επίσης έπαιζε το 94.5 με άλλο όνομα, ένας μονοφωνικός αναμεταδότης του Fly και μάλλον το ράδιο Άντελιν με αναμετάδοση του Σκάι

Συνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend
Θυμαμαι οτι γυρω στο 2002 - 2003 ο Fly επαιζε στους 89,7 και στους 91,9. Και ο ΑΝΤ1 Νοτιας Ελλαδας επαιζε στους 97,1 (νομιζω εκει ητανε και οχι 97,2) και στους 99,3. Μαλισρα τις συχνοτητες αυτες τις αναφερανε κανονικα στα διαφημιστικα τους. Καποια στιγμη αργοτερα εκλεισαν οι δευτερες συχνοτητες κι εμειναν μονο με αυτες που εχουν σημερα. Παντως ο ΑΝΤ1 Νοτιας Ελλαδας παιζει πλεον στους 97,1 απο Αναβρυτη και στους 97,2 απο Ρειχεια.

• SatLeo Legend
Ο Fly για ένα φεγγάρι έπαιζε και στους 93.1 από Βουτιάνους, νομίζω έχει γραφτεί εδώ στο φόρουμ

Αποσυνδεδεμένος Spartifm

• Τακτικό Μέλος
  • **
Καλησπερα.Ο φλαι επαιζε 93,1 απο αναβρυτη οχι στην κορυφη αλλα στον πρωην αναμεταδοτη της ερτ επανω στον δρομο που παει προς αναβρυτη.Εκει καποτε επαιζαν ο σταρ στους 94,7 ,ο λακωνια φμ πριν κλεισει στους 95,1 και ο best πριν ανεβει βουτιανους.Τωρα οι περισσοτεροι παιζουν στη ιδια συχνοτητα απο διαφορετικα κ.ε.

• Satleo Maniac
Παιδιά από Βουτιάνους ποιοί σταθμοί εκπέμπουν;
e l l a d a l a k o n

Αποσυνδεδεμένος Spartifm

• Τακτικό Μέλος
  • **
Εχουμε και λεμε.Φλαι 89.7 με 4 διπολα yagi,Πολιτεια90,7 με 8 διπολα ημικατευθυντικα,
Star94,1 με 4 διπολα ημι,Ελλαδα φμ με 1 διπολο,Νοτος 94,9 με 1 διπολο yagi και best 103,9 με 2 διπολα yagi.

Συνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend
Spartifm, απο Ρειχεια μηπως γνωριζεις ποιοι παιζουν; Ευχαριστω!!

Αποσυνδεδεμένος Spartifm

• Τακτικό Μέλος
  • **
Απο κουλοχερα ρειχιας παιζουν:Εκκλησια 88,8 με 2 διπολα , πολιτεια 90,7 με 4 διπολα ημι,Αντ1 97,2 με 6 διπολα yagi,Μελωδια 98,3 με 2 yagi,planet 102,1 με 6 yagi και best 103,9 με 2 yagi.

Συνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend
Spartifm, τωρα που το σκεφτομαι να σου προτεινω κατι, αφου ισχυ διαθεσιμη εχετε γιατι δεν ανεβαζετε την ισχυ της Ρειχειας. Εξαλλου, η Ρειχεια δεν περναει σε Γλυκοβρυση, Σκαλα , Βλαχιωτη, Ελος , Λεημονα , Αστερι κι εκει γυρω, επιμενως δεν νομιζω πως θα επηρεαζει την εκπομπη απο Γλυκοβρυση. Και φυσικα δεν εννοω απαραιτητα να δωσετε 600 Watt οπως ειχατε μεχρι περυσι απο Γλυκοβρυση (κι εκτος αυτου ειναι και θεμα οικονομιας), αλλα στα 200-300 Watt θα ηταν καλο να την πατε. Η Ρειχεια εχει μεγαλο υψομετρο και μεγαλη καλυψη και πιστευω πως κατι τετοιο θα σας εκανε καλο κυριως στο Γυθειο και σε αλλες περιοχες του μεσαιου ποδιου της Πελοππονησου.

Αποσυνδεδεμένος Spartifm

• Τακτικό Μέλος
  • **
Δεν γινεται να ανεβασουμε για καποιο λογο που δεν ειναι της παρουσης...Αλλα και ετσι πιστευω οτι βγαινει αρκετα καλα σε Μολαους,Μονεμβασια,Ελαφονησο,Κυθηρα κλπ.Το καλυτερο κ.ε για την λακωνια θα ηταν η κορυφη της κουρκουλας(πανω απο την γλυκοβρυση)αφου απο εκει βλεπεις απο σπαρτη μεχρι νεαπολη αλλα δυστυχώς δεν εχει ανεβει ρευμα εκει(916μ.υψόμετρο)

Συνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend
Ο Fly δεν παιζει απο Ρειχεια; Και στο Γυθειο και στο Σκαμνακι αλλα και σε γυρω περιοχες περναει πολυ καλα.
Ωστοσο, στη διαδρομη Γυθειο - Σκαμνακι κι εσεις αλλα και οι περισσοτεροι σταθμοι εχετε θεματακι. Ο μονος που ακουγεται πολυ καλα χωρις πολλες διαλειψεις σε ολη τη διαδρομη ειναι ο Planet, ενω την παλευουν καπως ο Fly και ο Αντεννα Νοτιας Ελλαδας. Βεβαια τωρα που ειχα κατεβει πηγαιναμε μετο αμαξι των δικων μου, το οποιο κατι μου λεει πως δεν εχει και τοσο δυνατο δεκτη οσο το δικο μου (δεν ειμαι σιγουρος γι' αυτο βεβαια, μπορει να λεω και μπουρδες).
Τωρα στο Γυθειο περνατε πολυ καλα μεν, με χαμηλοτερο σημα απο αλλους δε. Στο σπιτι μου στον σταθερο δεκτη δηλαδη μου φερνει σημα 2 αντε 3/5 στην ενδειξη οταν αλλοι μου φερνουν 5/5, ομως κατα τ' αλλα ακουγεστε μια χαρα χωρις κανενα προβλημα
Παρεπιπτοντως τα Χριστουγεννα του 2014 ειχα παει σ' ενα κομμωτηριο στο Γυθειο για κουρεμα και ειχαν συντονιστει σ' εσας και σας ακουγανε!!!  8-) :thumbup:
Εφοσον δεν μπορεις να σηκωσεις ισχυ στη Ρειχεια,  τοτε αν μπορεις τσεκαρε μηπως τυχον σας παιρνει να ανεβασετε ισχυ στη Γλυκοβρυση. Πιστευω οτι με μια 200-250αρα απο εκει μπορει να σας εκανε καλο στο Γυθειο ωστε να μην εχετε το θεματακι με το βρασιμο αλλα και σε Σκαλα, Ελος κ.λ.π. , δεν ξερω ομως αν μετα θα  εχετε θεμα σε αλλες περιοχες αλληλοκαλυψης ειτε με Λογγαστρα ειτε με Ρειχεια. Ολα αυτα στα λεω μηπως ετσι αντιμετωπιστουν τυχον θεματα οσον αφορα τη ληψη στα αυτοκινητα εν κινησει, σε σπιτια και σε σταθερους δεκτες δεν νομιζω οτι εχετε θεμα.

Αποσυνδεδεμένος Spartifm

• Τακτικό Μέλος
  • **
Ο fly παιζει απο φοινικι.Απο εκει παιζουν και οι ερα.Ο πλανετ τωρα παιζει με 6 διπολα που χτυπανε γυθειο και με ισχυ πανω απο 1kw το ιδιο και οΑντ1 οποτε δεν μπορει να γινει συγκριση.Προς το παρον για εμας προς νοτια δεν θα αλαξει κατι, το προβλημα ειναι η ληψη στην διαδρομη απο σπαρτη-προς σκαλα απο αμυκλες εως δαφνι απο την παρεμβολη που δεχομαστε απο την εκκλησια μεγαλοπολης στους 98,2.Εκει βγαινει το 98,7 καλα και υπαρχει περιπτωση να το παμε και αυτο στους 98,3 αλλα υπαρχει κινδυνος να χαλασουμε τη ληψη στη σπαρτη...

Συνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend
Νομιζα πως ο Fly ειναι απο Ρειχεια κι αυτος. Αλλα και το Φοινικι στο Γυθειο περναει το ιδιο δυνατα με τη Ρειχεια και στα ραδιοφωνα (Fly και ΕΡΑ)  και τηλεοπτικα (ΕΡΤ). Γενικοτερα στο Γυθειο κι εκει γυρω Ρειχεια και Φοινικι σκιζουν.
Τωρα που το λες θα μπορουσε να γινει και το αλλο (καλα, ολο ιδεες κατεβαζω σημερα :lol:). Μηπως να πηγαινατε ειτε τη Γλυκοβρυση ειτε τη Ρειχεια στους 98,7. Ενα απο τα δυο φυσικα, οποιο κατα την κριση σας δεν θα παρεμβαλλει τη Σελλασια. Προκειμενου να μην αλληλοπαρεμβαλλονται στα νοτια η Γλυκοβρυση κι η Ρειχεια μεταξυ τους και να φυγει το "βρασιμο" που λεγαμε. Για μενα αυτο δεν παιζει ρολο μιας κι εγω θα κουνησω την κεραια αν θελησω ν' ακουσω καποιο σταθμο μεχρι να τον φτιαξω (και περα απ' αυτο μενω μονιμα Αθηνα και κατεβαινω Γυθειο μονο για διακοπες), αλλα ο μεσος ακροατης δεν θα κατσει και πολυ ν' ασχοληθει αν υπαρχει θεμα στο σημα και θ' αλλαξει σταθμο. Αν και καποιοι μπορει να ειναι και μονιμοι ακροατες... και να εχουν μαθει το σταθμο με τα χρονια.
 Και παλι βεβαια δεν ξερω μηπως μετα υπαρξει καποιο θεμα με το ΕΣΡ ή την γνωστη "επιτροπη".
Ασχετο οι Fly, Πολιτεια στη Σπαρτη λαμβανονται απο Βουτιανους ή απο καποιο αλλο κεντρο εκπομπης π.χ. Αναβρυτη; Δηλαδη οι Βουτιανοι περνανε καλα μεσα στη Σπαρτη;

Συγχώνευση: Σαβ 14 Μαΐ 2016, 00:13
Υ.Γ. : Να διευκρινισω για το παραπανω, οτι εννοω με τις ισχεις που ειστε τωρα. Δηλαδη με 50 στη Γλυκοβρυση και 100 στη Ρειχεια πιστευω πως θα ειστε μια χαρα και δεν θα χρειαστει παραπανω. Απλα το ενα απ' τα δυο μηχανηματα να παει στους 98,7 και το αλλο να μεινει στο 98,3 οπως ειναι.

Αποσυνδεδεμένος Spartifm

• Τακτικό Μέλος
  • **
Οι βουτιανοι καμπανιζουν στην σπαρτη.Ποιοι
παιζουν απο βουτιανους γραφω πιο πανω..Δεν μπορουμε να αλλαξουμε συχνοτητα μονο 98,3 βαση νομου μπορουμε γιατι αυτη η συχνοτητα ηταν δηλωμενη στο εσρ και στην εεττ απο τον Γιαννη που ειχε πιο παλια τον σταθμο...Το 98,7 παιζει περιστασιακα οχι μονιμα,στη συχνοτητα αυτη πριν απο πολλα χρονια που επαιζα ερασιτεχνικα με 300 w λογω οτι ειναι καθαρη ακουγομουν σχεδον σε ολη τη λακωνια,τα κυθηρα και την κισσαμο χανιων.Μαλιστα ο φιλος μας ο Νικος Παρτσαλακης μας περναγε αναμεταδωση και ακουγομασταν σε ολα τα χανια!!!

Συνδεδεμένος fasma

• SatLeo Legend
Α, οποτε στη Σπαρτη η ληψη του Fly π.χ. γινεται απο Βουτιανους. Νομιζα οτι βγαινανε απο Αναβρυτη, γι' αυτο.
Γενικοτερα, σε βολευει καλυτερα το 98,7; Αν ναι, τοτε σκεψου και την περιπτωση της αιτησης αλλαγης συχνοτητας απο το ΕΣΡ και την επιτροπη.
Τελοσπαντων εσυ γνωριζεις καλυτερα τα πραγματα, εγω απλα ιδεες σου ριχνω να τις εχεις υπ' οψιν σου.
Στο 98,7 περιπου ποτε επαιζες; Απο ποια περιοχη;
Εγω στο Γυθειο ηρθα πρωτη φορα το καλοκαιρι του 2002 σε ηλικια 14 ετων οταν η μητερα μου γνωρισε τον νυν συζυγο της ο οποιος ειναι απο εκει. (οι γονεις μου χωρισαν το 2001).
Απ, οτι καταλαβαινω τον σταθμο τον αγορασες απο αλλον. Αν επιτρεπεται ποτε τον απεκτησες; Και ποτε ανοιξε ο Μελωδια;
Γενικοτερα για να βγαλει καποιος αδεια, τι παιζει σχετικα; Απ' οτι εχω διαβασει στη σελιδα του ΕΣΡ, για να παρει καποιος σταθμος πρεπει να εξεπεμπε τον Νοεμβρη του 1999, επομενως νεες αδειες δεν δινονται. Επομενως αν καποιος θελησει ν' ανοιξει νομιμο ραδιοφωνικο σταθμο μπορει μονο αν αγορασει καποιον ετοιμο σταθμο με αδεια. Ομως εχω δει σε καποιους νομους προσφατα να δινονται αδειες (ή εστω ΒΝΛ) σε σταθμους που πριν επαιζαν πειρατικα. Τωρα αν επαιζαν τον 11/99 αυτο δεν το ξερω. Κατι ειχα ακουσει οτι αν μια περιοχη δεν εχει δικο της σταθμο ισως να δωθει νεα αδεια, ισχυει κατι τετοιο;

Συγχώνευση: Σαβ 14 Μαΐ 2016, 02:54
Τελικα ο Τσιριγο παιζει μονο απο Κυθηρα, σωστα; Παντως στο Γυθειο λαμβανεται μια χαρα το ιδιο και ο 100,8. Να υποθεσω απο Αγια Μονη Κυθηρων, απο εκει δηλαδη που παιζουν και τα τηλεοπτικα;

• SatLeo Legend
Γενικοτερα για να βγαλει καποιος αδεια, τι παιζει σχετικα; Απ' οτι εχω διαβασει στη σελιδα του ΕΣΡ, για να παρει καποιος σταθμος πρεπει να εξεπεμπε τον Νοεμβρη του 1999, επομενως νεες αδειες δεν δινονται. Επομενως αν καποιος θελησει ν' ανοιξει νομιμο ραδιοφωνικο σταθμο μπορει μονο αν αγορασει καποιον ετοιμο σταθμο με αδεια.
Έτσι είναι.
Παράθεση
Ομως εχω δει σε καποιους νομους προσφατα να δινονται αδειες (ή εστω ΒΝΛ) σε σταθμους που πριν επαιζαν πειρατικα. Τωρα αν επαιζαν τον 11/99 αυτο δεν το ξερω.

Υπήρξαν σταθμοί που κατάφεραν να αποδείξουν ότι έπαιζαν το Νοέμβρη του 99 παρότι ο κόσμος το χει τούμπανο ότι δεν έπαιζαν.

Παράθεση
Κατι ειχα ακουσει οτι αν μια περιοχη δεν εχει δικο της σταθμο ισως να δωθει νεα αδεια, ισχυει κατι τετοιο;
Δεν το έχω ακούσει αυτό και δεν πιστεύω να είναι αλήθεια

• Satleo Maniac
Πλέον από Φοινίκι παίζει η ΕΡΑ στις εξής συχνότητες:
91.00 Πρώτο Πρόγραμμα
93.00 Δεύτερο Πρόγραμμα
104.8 Έρα Σπορ

Επίσης, ο Best μετακόμισε από Λάγιο στους 103.7!
ΕΛΛΑΔΑ FM με φέρον εδώ και μέρες!
e l l a d a l a k o n

Αποσυνδεδεμένος Spartifm

• Τακτικό Μέλος
  • **
Ο μπεστ 103,7 παιζει απο Μυρτια οχι απο το Λαγιο.Απο Λαγιο παιζει ο σταρ 94,1. Και 98,7 εμεις απο κουλοχερα.....

Αποσυνδεδεμένος Spartifm

• Τακτικό Μέλος
  • **
Εδω και λιγα λεπτα παιζει και το rds Μελωδια φμ 98,3!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος thanost

• Ερευνητές Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2011
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Μπράβο φίλε, έτσι πρέπει, να νοιάζεται και να ενδιαφέρεται κάποιος για το ραδιόφωνο του! Μας γράφεις λίγο τα στοιχεία ? Δηλαδή τα μηνύματα έχει στο ps, το pi, το  pty...Από τους 98.7 βάλατε η όχι ακόμα ?

Στάλθηκε από το E2105 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος thanost

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2011
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους απ την Σπάρτη!
Έχω μια ερώτηση : ο Ελλάδα fm 96.7 μετακινήθηκε στους 90 η έβαλε κάποιον δεύτερο πομπό εκεί? Γιατί χθες ένας Άγγλος DXer έβγαζε σποραδικο από Πελοπόννησο κατά το μεσημέρι χθες και στους 90 έπαιζε ένα ψιλοεντεχνο και έπαιξε σποτάκι Ελλάδα fm
Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος Spartifm

• Τακτικό Μέλος
  • **
Ο Ελλαδα παιζει μονο απο 96,7. απο κ.ε.Βουτιανων με ενα διπολο και 400 w.Μαλλον καποιος αλλος θα ηταν.

Συνδεδεμένος panos456

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουλ 2011
  • Τόπος: Πύργος Ηλείας
    • FMLIST - Παγκόσμια βάση δεδομένων για FM, TV, DAB+
Φίλε, μια και σε βρήκαμε, πες μας λίγο τα στοιχεία του RDS του 98.3, για να τα περάσουμε στο FMLIST! Αν γίνεται βέβαια, κάνε και μια επανάληψη στις ισχύες που παίζουν οι σταθμοί της Λακωνίας...
Εξοπλισμός DX: SDRPlay RSP1A με λογισμικό HDSDR, Sangean ATS-909X, Φορητό TEF6686
Κεραία: Scanmaster D1300 Discone

* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση στο ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ (Σάμο, Δωδεκάνησα) [ΠΖ 11]  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 02/03/2025 (23:54)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση στο ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ (Σάμο, Δωδεκάνησα) [ΠΖ 11]  Μέλος: music_1896 Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 02/03/2025 (23:08)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 02/03/2025 (19:00)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 02/03/2025 (18:31)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: PanosRadio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 02/03/2025 (15:37)
* Απ: HellasSat 3 / 4 στις 39°E (λήψεις - αναφορές)  Μέλος: xantono Φόρουμ: Λήψη HellasSat (39° East) 02/03/2025 (15:34)
* Απ: Λήψη Amos 3,7 (4°W)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 02/03/2025 (15:23)
* Απ: Λήψη Amos 3,7 (4°W)  Μέλος: adonis1 Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 02/03/2025 (14:51)
* Απ: Επίγεια Ψηφιακή Πλατφόρμα ΡΙΚ  Μέλος: savvas70 Φόρουμ: Το τηλεοπτικό τοπίο στην ΚΥΠΡΟ 02/03/2025 (13:42)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΗΠΕΙΡΟ, ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΑ & ΕΠΤΑΝΗΣΑ [ΠΖ 05]  Μέλος: neoktistos Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 02/03/2025 (12:54)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΗΛΕΙΑ  Μέλος: panos456 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 02/03/2025 (12:32)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 02/03/2025 (12:20)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 02/03/2025 (11:04)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΗΠΕΙΡΟ, ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΑ & ΕΠΤΑΝΗΣΑ [ΠΖ 05]  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 02/03/2025 (11:03)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ (Λέσβος, Λήμνος κλπ)  Μέλος: palis Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 02/03/2025 (09:50)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: maarinos Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 02/03/2025 (07:51)
* Απ: HellasSat 3 / 4 στις 39°E (λήψεις - αναφορές)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Λήψη HellasSat (39° East) 02/03/2025 (06:35)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: PanosRadio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 02/03/2025 (03:58)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΠΑΤΡΑ - ΝΟΜΟ ΑΧΑΪΑΣ  Μέλος: PanosRadio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 02/03/2025 (03:23)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Palmwoods Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 02/03/2025 (03:19)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Chris_S Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 02/03/2025 (02:02)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 02/03/2025 (01:10)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: paksat Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 02/03/2025 (00:27)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: nickpasxos Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 01/03/2025 (23:31)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ (Λέσβος, Λήμνος κλπ)  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 01/03/2025 (23:02)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ (Λέσβος, Λήμνος κλπ)  Μέλος: bill82 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 01/03/2025 (22:30)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΑΤΤΙΚΗ, ΣΑΡΩΝΙΚΟ & ΝΟΤΙΑ ΕΥΒΟΙΑ [ΠΖ 09]  Μέλος: ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 01/03/2025 (22:04)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΠΑΤΡΑ - ΝΟΜΟ ΑΧΑΪΑΣ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 01/03/2025 (21:10)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ (Λέσβος, Λήμνος κλπ)  Μέλος: palis Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 01/03/2025 (20:53)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 01/03/2025 (20:17)