Α, οποτε στη Σπαρτη η ληψη του Fly π.χ. γινεται απο Βουτιανους. Νομιζα οτι βγαινανε απο Αναβρυτη, γι' αυτο.
Γενικοτερα, σε βολευει καλυτερα το 98,7; Αν ναι, τοτε σκεψου και την περιπτωση της αιτησης αλλαγης συχνοτητας απο το ΕΣΡ και την επιτροπη.
Τελοσπαντων εσυ γνωριζεις καλυτερα τα πραγματα, εγω απλα ιδεες σου ριχνω να τις εχεις υπ' οψιν σου.
Στο 98,7 περιπου ποτε επαιζες; Απο ποια περιοχη;
Εγω στο Γυθειο ηρθα πρωτη φορα το καλοκαιρι του 2002 σε ηλικια 14 ετων οταν η μητερα μου γνωρισε τον νυν συζυγο της ο οποιος ειναι απο εκει. (οι γονεις μου χωρισαν το 2001).
Απ, οτι καταλαβαινω τον σταθμο τον αγορασες απο αλλον. Αν επιτρεπεται ποτε τον απεκτησες; Και ποτε ανοιξε ο Μελωδια;
Γενικοτερα για να βγαλει καποιος αδεια, τι παιζει σχετικα; Απ' οτι εχω διαβασει στη σελιδα του ΕΣΡ, για να παρει καποιος σταθμος πρεπει να εξεπεμπε τον Νοεμβρη του 1999, επομενως νεες αδειες δεν δινονται. Επομενως αν καποιος θελησει ν' ανοιξει νομιμο ραδιοφωνικο σταθμο μπορει μονο αν αγορασει καποιον ετοιμο σταθμο με αδεια. Ομως εχω δει σε καποιους νομους προσφατα να δινονται αδειες (ή εστω ΒΝΛ) σε σταθμους που πριν επαιζαν πειρατικα. Τωρα αν επαιζαν τον 11/99 αυτο δεν το ξερω. Κατι ειχα ακουσει οτι αν μια περιοχη δεν εχει δικο της σταθμο ισως να δωθει νεα αδεια, ισχυει κατι τετοιο;
Συγχώνευση: Σαβ 14 Μαΐ 2016, 02:54
Τελικα ο Τσιριγο παιζει μονο απο Κυθηρα, σωστα; Παντως στο Γυθειο λαμβανεται μια χαρα το ιδιο και ο 100,8. Να υποθεσω απο Αγια Μονη Κυθηρων, απο εκει δηλαδη που παιζουν και τα τηλεοπτικα;