Καλησπερα παιδια!!!
Ειμαι στο Γυθειο για διακοπες και αποψε το βραδυ εχει φοβερη διαδοση με αποτελεσμα να ερχονται οι σταθμοι απο Μαλαξα Χανιων. Γενικοτερα αυτες τις μερες ερχονται δηλαδη, αλλα αποψε η διαδοση ειναι πιο δυνατη απο ποτε:
Θα κανω λοιπον μια λιστα με το τι ακουγεται στο ραδιοφωνο αυτες τις μερες. Στους σταθμους με μονιμη ληψη, θα βαλω και την ενδειξη ισχυος σηματος που μου δειχνει ο σταθερος αναλογικος δεκτης, μετραει με αριστα το 5.
Λοιπον εχουμε και λεμε:
87,5 Ραδιο Αμορε (Μαλαξα Χανιων)
88 Μεντα (Υμηττος - χαμηλο σημα)
88,3 Ακτινα ( Ποικιλο Ορος - Αθηνα, εβγαινε σημερα το πρωι πολυ αμυδρα) !!!
88,8 Εκκλησιαστικος (Ρειχεια Λακωνιας) 4/5
89,3 Ραδιο Παλαιοχωρα (Μαλαξα Χανιων)
89,5 Super FM 89,6 (Μαλαξα Χανιων - πλευρικα λογω Fly)
89,7 Fly FM (Φοινικι Λακωνιας) 2/5
90,1 ΕΡΑ Σπορ (Μαλαξα Χανιων)
90,7 Πολιτεια (Ρειχεια Λακωνιας) 2-3/5
91,0 ΕΡΑ 1 (Φοινικι Λακωνιας) 1/5 , σε καποια φαση πριν λιγο αλληλοπαρεμβαλονταν με τον σταθμο απο τα Χανια, πρωτη φορα συνεβη αυτο, γενικοτερα ακουγεται μια χαρα στην περιοχη)
91,2 Πειραικη Εκκλησια (Υμηττος, πολυ χαμηλο σημα)
91,5 Δικτυο FM (Μαλαξα Χανιων) - οταν δεν εχει διαδοση απο Κρητη στους 91,6 βγαινει καποιες φορες χαμηλα η ΕΡΑ Παρνηθας
91,8 Ραδιο Φαρος (Μαλαξα Χανιων)
92,1 Χριστιανισμος (Μαλαξα Χανιων)
92,4 Ραδιο Ριζιτες (Μαλαξα Χανιων)
92,8 ΕΡΑ 1 92,9 (Μαλαξα Χανιων) - πλευρικα λογω ΕΡΑ 2 Λακωνιας
93,0 ΕΡΑ 2 (Φοινικι Λακωνιας) 2-3/5
93,2 Easy (Μαλαξα Χανιων)
93,5 Αδιαμορφωτο (;;
93,8 Κρητικοραμα (Μαλαξα Χανιων)
94,35 Original 94,4 (Μαλαξα Χανιων) - πλευρικα λογω Μουσικου Παλμου
94,5 Μουσικος Παλμος (Φαρακλο Λακωνιας) αν θυμαμαι καλα μας το ειχε πει εδω ο spartifm, ειναι ενα βουνο πανω απο τη Νεαπολη 1-2/5
94,9 ΕΡΑ 2 (Μαλαξα Χανιων) οταν δεν εχουμε διαδοση απο Κρητη, εχω πιασει αρκετες φορες το Ρυθμο απο Υμηττο με χαμηλο σημα. Γενικα αυτη την εποχη, εναλλασονται μεταξυ τους.
95,3 ΕΡΑ Σπορ (Ασσεα Αρκαδιας) χαμηλο σημα, το μονο που πιανω απο Αρκαδια
95,5 Ραδιο Μαρτυρια (Μαλαξα Χανιων)
95,9 Fly FM (Ρεθυμνο) !!!!! Ειναι το μοναδικο που εβγαλα απο Ρεθυμνο και βγηκε μονο σημερα το βραδυ με χαμηλο σημα, αλλες φορες δεν βγαινει καν, ειναι σπανιο που βγηκε στο Γυθειο ενω τα Χανια ερχονται πολυ πιο ευκολα και πιο συχνα, ειδικα το καλοκαιρι.
96,2 D-code (Μαλαξα Χανιων)
96,7 Ελλαδα FM (Ρειχεια Λακωνιας) 1/5
97,0 Αντεννα Δυτικης Κρητης (Μαλαξα Χανιων)
97,2 Αντεννα Νοτιας Ελλαδας (Ρειχεια Λακωνιας) 2/5
97,5 Λαικος (Λακωνια) 1/5
97,7 Star FM (Μαλαξα Χανιων)
98,2 Magic FM (Μαλαξα Χανιων)
98,7 Μελωδια FM (Ρειχεια Λακωνιας) 1/5 Spartifm αν με διαβαζεις καλησπερα, να' σαι καλα!! Αλλα για να ειμαι ειλικρινης, ειναι λιγο χαμηλο το σημα του Μελωδια στο Γυθειο (σε σχεση και με τους αλλους παντα). Το 1/5 δηλαδη δεν μου το αναβει παντα.
98,9 Χανια FM (Μαλαξα Χανιων)
99,4 ΕΡΑ 2 (Διδυμα Αργολιδας) ερχονται καπως μετρια προς καλουτσικα τα Διδυμα εδω
99,6 Radio 99,6 (Μαλαξα Χανιων)
100,2 Max FM (Μαλαξα Χανιων) οταν δεν ερχεται η Κρητη, εχει ερθει αρκετες φορες ο Σκαι απο Υμηττο με χαμηλο προς μετριο σημα, ειδικα το χειμωνα
100,6 ΕΡΑ Χανιων (Μαλαξα Χανιων) ποτε ερχεται ποτε οχι
101,2 ΕΡΑ (Διδυμα Αργολιδας) μετρια εως χαλια
101,3 Διεση (Υμηττος - Αθηνα) χαμηλο σημα, μια ερχεται η ΕΡΑ απο Διδυμα, μια ο Διεση
101,8 ΕΡΑ Σπορ (Υμηττος - Αθηνα) χαμηλο σημα
102,3 Planet (Ρειχεια Λακωνιας) 4/5
102,6 Κατι με λαικα ερχοταν, αγνωστο τι (;;
102,7 Χανια Σπορ FM (Μαλαξα Χανιων)
103,2 ΕΡΑ Σπορ (Διδυμα Αργολιδας) ερχεται καλα σχετικα μαζι με το 99,4. Απορω πως το Ραδιο Ερμιονιδα 104,3 το ακουω εντελως αναιπαισθητα αυτες τις μερες μεσα στο παρασιτο , στο παρελθον το εχω ακουσει καλυτερα νομιζω.
103,7 Best (Ρειχεια Λακωνιας) 4-5/5
103,9 Best (αγνωστο απο που) με πολυ χαμηλοτερο σημα, το οποιο ταπωνεται ανετα απο την ΕΡΑ Χανιων απο Σκλοκα, οταν αυτη φτανει εδω
104 ΕΡΑ Χανιων (Σκλοκα Χανιων)
104,8 ΕΡΑ Σπορ (Φοινικι Λακωνιας) 2-3/5
105,0 Ερως FM (Μαλαξα Χανιων)
105,4 Δρομος (Μαλαξα Χανιων)
105,8 ΕΡΑ 1 (Υμηττος - Αθηνα) χαμηλο σημα
106,0 ΕΡΑ 3 (Σκλοκα Χανιων) πολυ ανεπαισθητη ληψη, απλα σαν ν' ακουσα κλασικη μουσικη μεσα στο παρασιτο, δεν ειμαι σιγουρος οτι ηταν οντως η ΕΡΑ3.
106,5 Top FM (Μαλαξα Χανιων) Το χειμωνα που δεν ερχονταν τα Χανια, επιανα με χαμηλο σημα τον Λαικο απο τον Υμηττο. Επισης καποιες λιγες προς σπανιες φορες μου εχει ερθει και ο Mad 106,2 απο Υμηττο.
107,3 Ραδιο Αντελιν (Κυθηρα;;
1/5
Ερωτηση: Το Τσιριγο FM 105,6 υπαρχει ακομα στα Κυθηρα; Πριν χρονια ειχε αναμεταδοτη για τη Νοτια Λακωνια στη Ρειχεια, τωρα δεν βγαζω ουτε ιχνος του. Επισης ο Camelot 100,8 των Κυθηρων υπαρχει; Απο Κυθηρα στο Γυθειο μονο τον Αντελιν 107,3 βγαζω με μονιμη ληψη.
Μια μερα μαλιστα, αυτες τις μερες εβγαλα και κατι αραβικο στους 99,9 (εψελνε σαν ιμαμης συγκεκριμενα). Εχω ξαναβγαλει τετοιο παλια στους 102,5. Ποιος ξερει απο που μπορει να ειναι αραγε;
Τις επομενες μερες, θ' ανεβει video απο τις σημερινες ληψεις, τ' οποιο δεν μπορω ν' ανεβασω τωρα επειδη γραφω απο κινητο.
Σας ευχαριστω πολυ!!!