Γεια σου @elladalakon !! Χαιρομαι που τα ξαναλεμε! Ολα καλα εγω, ευχομαι κι εσυ' να σαι καλα!!!
Ειχαμε λιγο τρεξιμο με τις φωτιες και αδειασαμε τα σπιτια μας, αλλα τωρα επιστρεψαμε και ολα καλα ευτυχως (τουλαχιστον εδω γιατι σε αλλα χωρια ειχαν πιο σοβαρα θεματα).
Αυτο με την Μυρτια και τον best, δεν το ειχα υπ' οψιν , ενδιαφερον ακουγεται. Ειχα την εντυπωση οτι απ' τη Μυρτια εβγαινε μονο τηλεοραση, προφανως η εκπομπη ραδιοφωνου ειναι εντελως καινουργια. Παντως το 103,7 σκαει τελεια εδω, ενω το 103,9 ετσι κι ετσι. Αρα λογικα εδω τον ακουμε απο Μυρτια.
Για τον Ελλαδα, λαμβανω μονο απο Ρειχεια εδω, αλλα προχθες λογω της φωτιας ημουνα στη Σπαρτη και κατι με υποψιασε για διαφορετικο προγραμμα. Παντως επειδη ημουν συντονισμενος αρκετη ωρα, μονο ξενα τραγουδια επαιζε, ουτε ηχητικο σημα ουτε τιποτα. Μου φανηκε οτι σε καποια φαση εβαλε κατι σαν διαφημιση αλλα ειχα δουλεια και δεν προσεξα τι και πως. Απο Ρειχεια παντως το RDS (ή το radio text, δεν ειμαι σιγουρος), γραφει μονο 96,7 FM. Χωρις ονομα ή κατι αλλο.
Επισης αυτος που εχει εξαφανιστει ειναι ο Τσιριγο 105,6, υπαρχει ακομα αυτος; Χθες εκανα μια βολτα στα μερη σας μεχρι Μολαους, δεν ακουσα τιποτα ουτε εκει. Επισης ο Camelot 100,8 των Κυθηρων, υπαρχει ακομα αραγε ή οχι; (φανταζομαι πως οχι). Ο μονος που πιανω στο Γυθειο απο Κυθηρα ειναι ο Αντελιν 107,3 οπου στην ενδειξη του αναλογικου δεκτη μου φερνει 1/5, αλλα ακουγεται καθαρα (στο φορητο θελει λιγη προσπαθεια, αλλα μπορεις να τον ακουσεις γενικα).
Ασχετο, εχεις καμια ιδεα απο που βγαινει η ΕΡΤ ψηφιακα στα 31 και 29 uhf? Την πιανω κανονικα στα 40 και 33 απο Ρειχεια και Φοινικι αντιστοιχα, αλλα την βγαζω κι εκει (πολυ καλα στην 31, με χαμηλο - οριακο σημα στην 29). Την Πεμπτη το βραδυ που ειχε διαδοση, την εβγαλα για λιγα λεπτα και στο 21 απο Μαλαξα Χανιων με πολυ χαμηλο σημα βεβαια. Αν εχεις υπ' οψιν κατι για τα παραπανω, πες μου...
Αυτα για την ωρα, και παλι να' σαι καλα, σ' ευχαριστω!!