Ναι, απλά είναι αξιοσημείωτο ότι μεγάλοι σταθμοί της Τρίπολης δεν διαθέτουν πια αναμεταδότη για Μεγαλόπολη. Όπως ο 93,8, ο 96,5 και ο 102,8. Δεν ξέρω αν λόγω κακοκαιρίας ή κάποιου προβλήματος είχαν βγει off
Άλλο ένα πέρασμα από Τρίπολη.
- Η Αρκαδική Ραδιοφωνία 95.9 στην Τρίπολη μεταδίδει ακόμη φέρον, ήδη 5 μέρες απο την προηγούμενη λήψη μου, νομίζω είχε χαθεί για μήνες και στο παρελθόν. Οπότε δεν πάει να παίζει δυνατά και από Ζάτουνα...
- Ανοιχτός ο αναμεταδότης της Πειραϊκής Εκκλησίας στους 90,9, παραμενει άφαντη η Εκκλησία της Ελλάδος στους 94,6, παρότι δίνεται ως επίσημη συχνότητα στο σάιτ της Μητρόπολης
- Μπόλικο κείμενο στο PS του RDS για τους περισσότερους σταθμούς, τηλέφωνο, αστεράκια, περιοχές, ευχές, πάρε να χεις. Μια φίλη που της άρεσαν τα ροκάκια του Horizon 96,5 νόμιζε ότι το λένε "Κυνουρία" επειδή αυτό είχε κολλήσει στο δέκτη της.
- Έχει γραφτεί ότι ο Αστέρας διαθέτει RDS ή εχουμε new entry? 0x10fa το PI.
- Αρκετά φτωχός και μονοφωνικός ήχος για τον Blue 92,6
- o Kosmos παιζει και στους 93,6 και στους 105,7, στη δεύτερη μάλιστα με RDS. Δεδομένου ότι κμαια απο τις συχνότητες δεν λαμβάνεται στη Μεγαλόπολη, να υποθέσω ότι και οι δύο παίζουν από Δολιανά και την Ασέα που παλιότερα έπαιζε στους 107 την ξεχνάμε προς το παρόν.
- Αχνά στα ΚΤΕΛ έπιασαν και οι 95.7 Like και 98.8 Ηλέκτρα.