Ellanios και 27 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Με RDS ο Blackman 107.4, το PI είναι 1018 και το PTY Other MusicΣτάλθηκε από το SM-A307FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
106.7 ειναι αθηνα...
Κατι αλλο σας ερχεται εσας ο kiss καλαματας 89 στην τριπολη;(Εμενα μου ερχεται με κακο σημα)...
παντως δεν εμαθα αν ο kiss 89 ακουγεται τριπολη η ειναι κατευθυνικο της ασεας...μαλλον θα περασω μια βολτα απο κει..
Μιλας για τα διοδια στα παραδεισια;;;Εκει εχω ακουσει και αθηνα σε καποια σημεια..Το συμπερασμα ειναι πως ο 89 ερχεται σε εμενα λογω επαφης με αετο παρα απο τσεμπερου...
Μιας και ανεφερα τον αστερα τριπολης σε αλλο νημα προκειται για εναν καλο mainstream σταθμο με εμφανη εμφαση στο ροκ και σωστο rds..Δυστυχως ομως δεν εχει στριμ...
Το στριμ παει πιο μπροστα απο το ραδιοφωνο παραδοξως...Μιας και ανεφερες τον life της καλαματας δεν ξερω αν κανει αναμεταδοση αλλα μιας και εχει πεσει η διαδοση απο κρητη σημερα μπορει να τον κατεβασω αν δεν παρεμβαλεται και να κοιταξωΣυγχώνευση: Κυρ 11 Αυγ 2024, 22:47Καταφερα να βγαλω τελικα και τον life παρα οτι μου ερχεται καλα με στερεο ο μεντα...Οχι δεν παιζουν τα ιδια με την πρωτη τουλαχιστον ματια...Υγ. Thanks for the link...
τι εγινε στη ζατουνα επεσε περονοσπορος στο δημοτικο τριπολης 91,5? στο 105,7 δεν παιζουν τα κλαρινα?