οι απώλειες δεν ειναι παράπλευρες αλλά μαζικές, και αφορουν τον αμαχο πληθυσμό, οπότε και ξεκινά η εννοια "εγκλήματος πολέμου".
Οταν καλεις τους πάντες να πετάξουν (γιατι ποιος 50+ μπορεί να μπλέξει με 2 τηλεκοντρόλ, απο την στιγμή που εχουνε μάθει μονο τα νουμερα απο 1 ως 9 να πατάνε?!?? (και μην μου πείτε τίποτε επ αυτου, δεν εχετε κάτσει 2ωρα να μάθετε γιαγιά να βλέπει το 4ε απο δορυφόρο με αντίστοιχο δέκτη. Αν εχετε, αυτόμάτως συμφωνείτε).την τηλεόρασή τους, τηλεόραση που πολύ πιθανό να πληρώνουν ακόμα, κάνεις οικονομικό εγκλημα σε βάρος του πληθυσμου. Πληθυσμου, του οποιου τα 16% ζει ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΙΟ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ, ΤΟ ΦΕΛΕΚΙ ΜΟΥ! (οχι, δεν εννοω αυτό που νομίζεις, Ηλία!!!!
).
Γι αυτό και πρέπει να βάλουν νερό στο κρασί τους. ΕΙΝΑΙ Μ%%$ΚΙΑ να εχω μια τηλεόραση που να μου βγάζει στο ιδιο μενου αναλογικά και ψηφιακα και να πετάγεται ο άλλος να μου λέει "παρε νεο αποκωδικοποιητη για να σου δειχνω και τηλεμάρκετινγκ μεσα." Και να ειχα να τον πάρω κιόλα, να πεις "δε γ*(*(*ται." Αλλά βλέπω τι γίνεται, βλέπω την καμπύλη εκμάθησης στα γεροντάκια που εχουν μονη παρέα την τηλεόραση και θα την παρατήσουν κι αυτήν οπως πάει, ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΟΥ. ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ να υπάρχει ΗΛΙΘΙΟΣ που να μην βλέπει οτι γινεται ΧΑΜΟΣ απο τηλεοράσεις με MPEG=2 ενσωματωμένο και οτι ειναι πανευκολο να τις δουλευεις σε συγκριση με την προσθήκη αποκωδικοποιητή. ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ να μην βλέπεις οτι τα αγγουράκια στην λαική κάνουν 2 ευρώ το κιλό και να ζητάς απο τους παππουδες να βάλουν τεχνικό να τους βάλει αποκωδικοποιητή και να τους δείξει πως δουλευει, αφου ηδη η τηλεόραση τους εχει μέσα αποκωδικοποιητή. ΔΕΝ ΝΟΟΥΝΤΑΙ κάποια πράγματα. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΚΑΝ! ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ!