Αν εσύ κάθε 7 χρόνια αλλάζεις τιβί, τότε τι να πω.
Γιατί εγώ και η οικογενεια μου 20 χρόνια δεν έχουμε αλλάξει τιβί.
Και ειδικά τώρα, ουτε 10 ευρώ δε θα μπορούμε να σπαταλήσουμε.
Όχι 20 για δέκτη.
Τώρα πήρα τιβί, και αν βγάλει 15, 20, 30 χρόνια, τόσο θα την έχω.
Όταν δεν θα υπάρχουν ανταλακτικά γι αυτήν και έχει ανεπανόρθωτη ζημιά τότε είτε θα τη δώσω σε μουσείο, είτε θα ανοίξω δικό μου μουσείο.
Είμαι φοιτητής και με τα λευτά που μου στέλνουν ζω περίπου όπως αυτοί που βγάζουν 800 ευρώ.
Με τι μένω;
Με τίποτα.
Και ούτε για καφέ δε πάω.
Μαγειρέβω σπάνια αφού τρόω στη λέσχη, ή τάπερ απο την κρήτη άρα σημαντικά έξωδα απο εκεί δεν υπάρχουν.
Άρα αν δεν μου είχαν κάνει δώρο την τιβί και είχα κάποια χωρίς δέκτη mpeg4 ή την είχα πάρει με mpeg2, που θα έβρισκα τα λευτά να πάρω το δέκτη;
μέχρι το 2015 πάρε ένα ποτήρι και βάζε 50 λεπτά κάθε μήνα. Θα μαζέψεις περίπου 30ε που θα είναι αρκετά τότε...
BTW για να μην παρεξηγηθώ, δεν το λέω με ειρωνεία... είναι μία λύση... για εμένα τα 20ε βρίσκονται (καπνίζω λιγότερο, δεν πάω για 2-3 καφέδες, δεν πάω για 2 ποτά και πίνω σπίτι με φίλους). Για άλλους ίσως όχι...
Εγώ λέω για την κλασσική γρίνια...
Πάω στοίχημα ότι αν επέλεγαν mpeg-2 θα γινόταν χαμός εδώ από άτομα που γκρινιάζαν επειδή δεν πήγαμε κατευθείαν σε mpeg-4 και προτιμήσαμε τεχνολογία που τελειοποιήθηκε το πριν 13 χρόνια (το mpeg-2 ξεκίνησε το 1997 ενώ το mpeg-4 το 2008)....