Είμαι φοιτητής και με τα λευτά που μου στέλνουν ζω περίπου όπως αυτοί που βγάζουν 800 ευρώ.
Με τι μένω;
Με τίποτα.
Και ούτε για καφέ δε πάω.
Μαγειρέβω σπάνια αφού τρόω στη λέσχη, ή τάπερ απο την κρήτη άρα σημαντικά έξωδα απο εκεί δεν υπάρχουν.
Άρα αν δεν μου είχαν κάνει δώρο την τιβί και είχα κάποια χωρίς δέκτη mpeg4 ή την είχα πάρει με mpeg2, που θα έβρισκα τα λευτά να πάρω το δέκτη;
Ειναι λογικο και αναμενομενο εφοσον εισαι φοιτητης τα οικονομικα σου να μην ειναι ανθηρα.
Φοιτητες με τηλεορασεις στο φοιτητικο σπιτι τους ειναι ηδη μια πολυτελεια.
Το περιεργο θα ηταν και να σου περισσευαν.
Και οταν με το καλο αρχισεις να δουλευεις, εχεις την προοπτικη να βγαλεις πολυ περισσοτερα απο 800 ευρω. Οι επιλογες ειναι στα χερια σου.
Αυτοι που ειναι εγκλωβισμενοι στα 800 ευρω ειναι αλλη κατηγορια, στην οποια ουτε ανηκεις ουτε χρειαζεται να μπεις. (χωρις να σημαινει οτι δεν υπαρχουν)
Οπως και να χει ομελετα χωρις να σπασομε αυγα δεν γινεται..
Και επειδη εχω βαρεθει να βλεπω κοντοχοντρους παρουσιαστες στην 32inch crt που αγορασα το 97 με την υποσχεση οτι ετσι θα εκπεμπουν ολα τα καναλια... τωρα που γιναμε πολλες, τι θα γινει με το φορμα της εκπομπης? Στο sky θα μεινουμε? Η μηπως θα περιμενουμε να γινουν HD?
Που ειναι οι καταναλωτικες οργανωσεις να απαιτησουν την αξιοποιηση των εκατονταδων flat τηλεορασεων που στην συντριπτικη πλειοψηφια τους ειναι 16/9 ??
Αληθευει οτι οσοι ανακατευονται με τετοιες οργανωσεις βλεπουν μονο σε ασπρομαυρες ?