χμ. Ο "Θειος" λενε στο μέγκα τον.... ασε. Ασ μην το γράψω..
αυτός ο θείος εισαι?
οπως και να χει, δεν παραληρώ, αλλά απλά αγανακτώ με αυτά που ισχυρίζεσαι. Εγω βλέπω τα νουμερα να αυξάνονται, και ξέρω οτι αν εισαι σε θεση να εχεις βίλα με κηπουρό, αν εισαι σε θέση να εχεις SL600 αυτοκίνητο, τοτε, ναι, σου φαινεται τρελό που κάποιοι καλουνται να ζήσουν με 800, 700, ακόμα και 300 ευρώ τον μήνα. και να χρωστάνε και 130 ευρώ πάλι στο ξεκρέμαστο για να δουνε τηλεόραση.
Ε, να πάψει να σου φαίνεται και να αρχίσεις να κοιτάς γύρω σου, "τηλεθεατή με άποψη", που θα μου πεις οτι ειναι "φτηνός" ο αποκωδικοποιητής για να αγοράζω εναν κάθε εξάμηνο αναλογα με τις ορέξεις του κάθε καναλάρχη...
και λυπάμαι ειλικρινά, δες το και σαν συγγνώμη, αν παρεξήγησες, αλλά κάπου εχω αρχίσει να βγαινω απο τα ρουχα μου βλέποντας οτι πολλοι δεν θελουν να δουν το μέγεθος του προβλήματος κατάματα. Φαντάζεστε το 2004 απλά να γυρνουσαμε την κινητή σε 3G και να επρεπε οι πάντες να αγοράσουν καινουριο κινητό? το ιδιο πράγμα ακριβώς ειναι.
Και μάλιστα, για την "βιντεόκληση!" που ενω 1 στα 3 κινητά τωρα πιά εχει 3G και αυτήν την δυνατότητα, κανεις δεν την χρησιμοποιει για δεκαδες λόγους. αν θελετε τους απαριθμώ, αλλά ειναι και λίγο ασχετο. Οπως και να εχει, δεν μπορώ να καταλάβω αφου στην Ελλάδα "οι δρομοι μας ειναι για τρακτέρ, εμεις γιατι θελουμε Porsche?" αφου θελουμε δεκάδες κέντρα εκπομής και χιλιάδες κέντα αναμετάδοσης και η τιμή της τεχνολογιας της ψηφιακής DVB-T MPEG2 εχει ξεφτιλιστεί τελείως, εμεις γιατι πρέπει πάλι να πάμε στα ακριβά? ειναι άλλο να ρίξεις ενα stream στον δορυφόρο και να το πετάς στο RF της επίγειας, κι άλλο να φευγεις παντου με οπτικές γιατι αν το μαζέψεις απο τον δορυφόρο θες transcoder και δεν συμμαζευεται.... και ποιό το όφελος αν κάπου δεν πάει η οπτική και το μαζεψεις απο δορυφόρο και το πετάξεις με transcoder? και θα πρέπει να πάει οπτική ινα στον Αχεντριά (20χλμ οπτική) για να δουν ψηφιακή οι μεσαρίτες?!?
Ειναι εκατοντάδες τα ερωτήματα, και όχι μονο γιατι το 2 ή γιατι το 4.