Digea: Άρχισαν τα όργανα από τις καταναλωτικές οργανώσεις...
  • Παρ 22 Νοε 2024, 17:11
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Digea: Άρχισαν τα όργανα από τις καταναλωτικές οργανώσεις...  (Αναγνώστηκε 11515 φορές)

0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2006
...Που απαιτουν απο την Digea να γυρίσει την κωδικοποίηση της εικόνας που εκπέμπει, στο,πλέον συμβατό με τις τηλεοράσεις που εχουν πουληθει στην Ελλάδα απο το 2006 και μετά, MPEG-2.

To Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε εχει δεχθεί πληθώρα παραπόνων σχετικά με την αλόγιστη, αδικη και προκλητική επιλογή της DIGEA, να ακυρώσει την αγορά εκατοντάδων χιλιάδων συσκευών συμβατών με το στάνταρ DVB-T, εναντι μιας νεας ημι-ανεπτυγμένης τεχνολογίας η οποια δεν χρησιμοποιείται παρα σε ελάχιστες χωρες,

και που μάλιστα σε αυτές η διεισδυση συσκευών ετοιμων για MPEG-2 (το παλιό φορμά που χρησιμοποιεί η ΕΡΤ), ειναι μικρή ως αμελητέα, χάρη στα χαμηλότερα εισοδήματα των πολιτών εκεί.

Αντιθετα με αυτές τις χώρες, στην Ελλάδα εχει προυπάρξει εκπομπή ψηφιακής τηλεόρασης στο MPEG-2, και οι καταναλωτες απέκτησαν συσκευές συμβατές με αυτό το πρότυπο, το οποιο δεν φαινεται να "χωλαίνει" εναντι του νέου MPEG-4 που προσπαθει να καθιερώσει η ΕΙΤΗΣΕΕ.

Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε,

Ειναι αστείο βέβαια, οτι ενω η ΕΙΤΗΣΕΕ μας τάζει "τελεια ψηφιακή εικόνα χωρις χιόνια και ειδωλα" στην πραγματικότητα μενουμε....χωρις εικόνα αλλά μόνο με ηχο, ενω αν τελικά αγοράσουμε τον περιβόητο νέο αποκωδικοποιητή, η εικόνα ειναι η ίδια με αυτήν που λαμβάναμε ως τώρα απο την αναλογική επίγεια, με την προυπόθεση οτι ειχαμε ήδη σωστά τοποθετημένη κεραία! Προς τί το λοιπόν ολος ο ντόρος και γιατί χάνουμε τα κανάλια τα οποια ηδη εχουμε πληρώσει μεσα απο τα διαφημιζόμενα προιόντα, και γιατί αφου πληρώσαμε ηδη στις διαφημιζόμενες επιχειρήσεις τις πανάκριβες τηλεοράσεις "με ενσωματωμένο ψηφιακό δέκτη", που ειχαν απο 100 μεχρι και 500 ευρώ ακριβότερη τιμή σε σχεση με τις απλές αναλογικές στις ίδιες ιντσες, να πρέπει τώρα να ξαναπληρώσουμε?

Εχετε ΗΔΗ πληρωθει με τον ενα η τον άλλο τρόπο τις τηλεοράσεις μας, κύριοι της DIGEA, εδω και το λιγότερο 2 χρόνια.
Πιστευω οτι ειναι πιά ωρα να τις κάνετε ΑΠΛΑ, να δουλέψουνε.

Παράθεση
Σύμφωνα με το Γ. Μαθιό, μέσα σε μόλις μία εβδομάδα, πουλήθηκαν στη Θεσσαλονίκη, 50.000 αποκωδικοποιητές

Συγχαρητήρια, κύριε Μαθιέ. Καταφέρατε να διογκώσετε το χρέος της Ελλάδας στο εξωτερικό κατά 2.000.000 ευρω επιπλέον.... οπως και το χρέος των Θεσσαλονικιών νοικοκυριών στο ποσό των 3.000.000 ευρώ επιπλέον (με βάση την τιμή αποκωδικοποιητή στα 60 ευρω λιανική και στα 40 εισαγωγή).....

ενω 30.000 αποκωδικοποιητές MPEG-2 σκονίζονται μεσα στις τηλεοράσεις και τα STB's που αχρηστεψε ο παραλογισμός σας.

ΤΣΙΠΑ, δεν εχουμε ΚΑΘΟΛΟΥ, μου φαινεται.
.
"Arguing with an engineer is like wrestling with a pig in the mud;
after a while you realize you are muddy and the pig is enjoying it."

Αποσυνδεδεμένος silver

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2009
  • Τόπος: Αθήνα
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #1: Τρι 19 Ιαν 2010, 21:52 »
Κατά την γνώμη μου, το θεωρώ πολύ δύσκολο ως αδύνατο να γίνει αυτό, δηλαδή να γυρίσει η Digea σε MPEG-2. Η ΚΕΠΚΑ καλά κάνει από την μεριά της και μεταφέρει τα παράπονα των τηλεθεατών αλλά δεν νομίζω να βρει ανταπόκριση.

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #2: Τετ 20 Ιαν 2010, 03:01 »
ναι, μεχρι να ασχοληθει ο συνήγορος του καταναλωτή, θα μπορουν να χορευουν. Μετά, εχει σειρά ο αρειος πάγος.
.

Αποσυνδεδεμένος achilleas1978

• Διαγραμμένο Μέλος
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2006
  • Τόπος: ?
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #3: Τετ 20 Ιαν 2010, 05:37 »
αυτο που εκανε η DIGEA ηταν λαθος, επρεπε για την μεταβατικη περιοδο στην ψηφιακη να ειχε το MPEG2 και αργοτερα να παει στο MPEG 4 οταν σταματησει το αναλογικο σημα, για να μην εχει προβλημα ο κοσμος, λογικα πρεπει να ειμαι σωστος σε αυτο που γραφω

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #4: Τετ 20 Ιαν 2010, 05:41 »
Λες και θα παθουμε ζημια αν πριν πάμε σαν τα ζωα να πάρουμε αποκωδικοποιητή & μοντουλες, παρουμε τηλέφωνο στην DIGEA (211 3007402) και τους πουμε, οσοι βλέπουνε μαυρο, "ανοιξατε μα δεν βλέπουμε τίποτα. Τι; αποκωδικοποιητή? μα την πήρα περισυ και εσκασα 300 ευρώ παραπάνω για να εχει, εχει σας λέω, τα βρισκει τα κανάλια, απλά παιζει μαυρο και ακουω μόνο φωνή. ΤΙ ? θελω άλλο κουτί? Σαν του CONN-X TV ή της ΟΝ; Συνδρομή? μα το κουτί μου το δινουν δωρεάν και εχει και ιντερνετ και τηλέφωνο αστικά τσάμπα!!!! να βάλω κάτι τετοιο για να βλέπω?!? εσεις τι λέτε;"

Καντε το! ετσι για πλάκα, κάντε το να δουμε αντιδράσεις. Γιατι η δυναμη ειναι στο χέρι σας. ΕΣΕΙΣ αλλαζετε τα πράγματα. Οχι εγω ή αυτοι.
.

Συνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2005
  • Τόπος: Πεύκη, Αττική
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #5: Τετ 20 Ιαν 2010, 08:51 »
Διαφωνώ!

Ποιος μας υποχρέωσε να πάρουμε τηλεοράσεις με ενσωματωμένο ψηφιακό δέκτη;

Μη μου πείτε η ΕΡΤ! Έτσι κι αλλιώς σε πιλοτικό στάδιο βρίσκεται!
Ή σκάσατε 300 € παραπάνω για να βλέπετε πρισμα+ σινε+ σπορ+ και ΡΙΚ;
Εγώ δεν πήρα τηλεόραση με με ενσωματωμένο ψηφιακό δέκτη γιατί δεν υπήρχε λόγος τότε. Τώρα που υπάρχει λόγος ναι θα έπαιρνα!

Το ότι το χόμπι μας είναι ίσως αυτό που έκανε ορισμένους από μας να πάρουμε τηλεοράσεις με ενσωματωμένο ψηφιακό δέκτη εντάξει το καταλαβαίνω, βρήκε πολλούς από μας ζημιωμένους αλλά από εκεί και πέρα ο απλός κόσμος που βγήκε ζημιωμένος βγήκε γιατί είχε μια κακή πληροφόρηση από διάφορους "γνώστες". Δεν υπήρχε λόγος σοβαρός για κάποιον να πάρει τηλεόραση με ενσωματωμένο ψηφιακό δέκτη.

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα αγόρασα καινούργια τηλεόραση, μία φθηνή 32". Τη χρησιμοποιώ προσωρινά στο σαλόνι και όταν αργότερα θα πάρω την μεγάλη τηλεόραση θα πάει στην κουζίνα (για αυτό την πήρα και μικρή). Πήρα μία τηλεόραση με ενσωματωμένο ψηφιακό δέκτη και μάλιστα MPEG-4 γιατί τώρα όντως υπήρχε λόγος να έχει ενσωματωμένο ψηφιακό δέκτη και μάλιστα MPEG-4.

Παρόλα αυτά θα προτιμούσα να έπαιρνα εξωτερικό ψηφιακό δέκτη για να έχω δυνατότητες PVR.
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Αποσυνδεδεμένος anastazio

• Διαγραμμένο Μέλος
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2005
  • Τόπος: Ιωάννινα
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #6: Τετ 20 Ιαν 2010, 09:02 »
Παράθεση από: "axilleas1978"
αυτο που εκανε η DIGEA ηταν λαθος, επρεπε για την μεταβατικη περιοδο στην ψηφιακη να ειχε το MPEG2 και αργοτερα να παει στο MPEG 4 οταν σταματησει το αναλογικο σημα, για να μην εχει προβλημα ο κοσμος, λογικα πρεπει να ειμαι σωστος σε αυτο που γραφω

Αυτό θα ήταν ακόμη χειρότερο φίλε Αχιλλέα.
Τώρα "την πάτησαν" όσοι λίγοι (80.000-90.000 και εγώ μέσα σε αυτούς) βιάστηκαν να αγοράσουν(οπως λέει και ο arva παραπάνω) ψηφιακό επίγειο δέκτη MPEG2 (ή TV με ενσωματωμένη αυτή την δυνατότητα) πριν να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα για το "τι μέλλει γεννέσθαι" με το format εκπομπής
Φαντάσου να γινόταν αυτό που λες !!!
 θα αγόραζε ΟΛΟΚΛΗΡΗ η Ελλάδα (11.000.000 λαός είμαστε) επίγειο ψηφιακό δέκτη MPEG2 που θα ήταν άχρηστος οταν θα γύριζαν το format σε Mpeg4 .

Εν κατακλείδι και εδώ ισχύει το ρητό :"Μεταξύ δυο κακών αυτό που δεν είναι χειρότερο είναι το καλύτερο"

Αποσυνδεδεμένος Voreios

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2006
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #7: Τετ 20 Ιαν 2010, 12:22 »
Οι εκπομπές της ΕΡΤ ήταν πιλοτικές έτσι κι αλλιώς, γιατι αν δεν ήταν εμείς στην επαρχία γιατι δεν βλέπαμε (και συνεχίζουμε να μην βλέπουμε);
Επίσης γιατι δεν λεει η οργανωση καταναλωτών ότι και αν όλος ο πληθυσμός εξοπλιζονταν για mpeg2 και αποφάσιζαν μετά να το αλλάξουν σε mpeg4, πόσο μεγαλύτερο θα ήταν το κόστος για το σύνολο του πληθυσμού και φυσικά ότι αυτοί.... πάλι θα έκαναν μήνυση ζητώντας να μην αλλάξει;
Εγω να δειτε πως την πάτησα που έχω αγοράσει δεκτη mpeg2 εξωτερικό απο το καλοκαίρι του 2006 και θα το πετάξω χωρίς καν να τον έχω χρησιμοποιήσει ποτέ!

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #8: Τετ 20 Ιαν 2010, 12:50 »
ΕιΛιΚριΝα εχετε την εντύπωση οτι ειναι διψήφιος ο αριθμός των χιλιάδων των τηλεοράσεων με MPEG-2?!? Ε τότε μόνο απο εμενα, πρέπει να εχει παρελάσει απο τα μάτια μου το 2% των δεκτών με MPEG-2 Σε όλη την επικράτεια!!!!

2ον - απο το 2008 και μετά, μόνο οι τηλεοράσεις μέχρι 24'' ΔΕΝ ειχαν ψηφιακό επίγειο δεκτη. ΟΛΕΣ οι άλλες ειχαν. 32ρες, 37ρες, 40ρες, 42ρες, 47ρες, 50ρες. Ειχαν όλες. MPEG-2. Ολος ο ουσιαστικός τζίρος του τομέα  των τηλεοράσεων εδω και 2 1/2 χρόνια αφορά τηλεοράσεις με ενσωματωμένους mpeg2 αποκωδικοποιητές!
Εν τω μεταξύ, οταν αγοράζεις τηλεόραση, δεν πάς στο ζύγι να τους πεις "βαριά ειναι", βγάλε τον decoder απέξω!!!! Τον πλερώνεις, ουτως ή άλλως.

Ας παρατήσουμε το λοιπόν την πικρή πιά καραμέλα οτι "βιαστήκαμε να αγοράσουμε τηλεόραση "με". Ειναι το λιγότερο πικρόχολο και εκνευριστικό, να εχεις ενα προιόν στις προθήκες για κοντά 4 χρόνια και να το αποφευγεις επιμελώς. Οι πιό πολλοι απο αυτους που απέκτησαν τέτοια τηλεόραση, την χρειάστηκαν. Ειτε γιατι ανοιξαν καινουριο σπιτικό,  ειτε γιατι κάηκε η παλιά τους και το κόστος της επισκευής ηταν εντελώς ασύμφορο, είτε ακόμα γιατι... γερασαν και απέκτησαν προβλήματα όρασης (δεν ειναι μόνο η πρεσβυωπία!) και ειδαν οτι στην τηλεόραση των παιδιών τους εβλεπαν καλύτερα.

Ειναι σαν να λέμε "γιατι δεν αγοράσατε EURO 5 αυτοκίνητα, ή γιατί δεν περιμένατε 5 χρόνια να αγοράσετε euro 5 αυτοκίνητο. Ειναι κακεντρεχής και αισχρή η ερώτηση "γιατί δεν περιμένατε...".
.

Αποσυνδεδεμένος netblues

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2008
  • Τόπος: Αθηνα
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #9: Τετ 20 Ιαν 2010, 13:41 »
Οι ενωσεις καταναλωτων με αυτα που κανουν ακυρωνουν το λογο υπαρξης τους. Ακουγονται σαν κακογ.... γεροντοκορες που αντιδρουν σε οτιδηποτε.

Ειναι παντελως αδιαφορο αν καποιες τηλεορασεις ειχαν ενσωματομενο δεκτη mpeg2. Καποιες αλλες ειχαν επισης ψηφιακο στερεο (που δουλευει μονο στον Αντ1 αν θυμαμαι καλα, και σχετικα προσφατα) αλλες ειχαν δυνατοτητα epg που δεν δουλεψε ποτε και αλλα τετοια ομορφα (αλλα ολοι λιγο πολυ τα πληρωσαμε)

Για οσους πηγαν και αγορασαν εξωτερικους δεκτες για την ΕΡΤ, το εκαναν επειδη τους περισσευαν τα 50 ευρω και απλως θελαν να δουν τις πιλοτικες εκπομπες. Ποτε το περιεχομενο δεν ηταν κατι το αξιολογο.

Επιτελους, καποια στιγμη η αναλογικη εκπομπη επρεπε να σταματησει.

Θελουμε 2 μεταβασεις ή μια?

Η ληψη των καναλιων ειναι δωρεαν μεν αλλα δεν ειναι υποχρεωση κανενος να παρεχει και τις τηλεορασεις.
Οποιος θελει, αγοραζει τηλεοραση και παρακολουθει. Δεν ειναι υποχρεωτικο. Το ιδιο ισχυει και για τους δεκτες.

Οσο για τα "Δωρεαν" κουτια τυπου connx-tv μονο δωρεαν δεν ειναι....
Απαιτουν 12 μηνη παραμονη και ειναι υπολογισμενα στο κοστος.

Πολυ κακομοιρια τελικα...

Αποσυνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #10: Τετ 20 Ιαν 2010, 16:02 »
Περιμενουμε και βλεπουμε.Και μενα η μανα μου την πατησε και πήρε τηλεόραση με mpeg 2 δεν με ρωτησε καθόλου τι γινεται με αυτα θα της ελεγα να περιμενει λιγο ετσι κι αλλιως αυτες οι καινουριες τηλεορασεις αν δεν εχουν καλο σημα εχουν χειροτερη εικονα απο τις παλιες crt και το βλεπω με την bravia apo την μια και την αρχαια philips του 1986 απο την αλλη.Εγω δεν πηρα ακομα καινουρια οσο βγαλει η παλια ετσι κι αλλιως πολύ λιγο βλεπω και θα κανω το μπαμ με μια led αυτες τις καινουριες.

Η digea κοιταγε το συμφερον της τωρα ποιο ηταν αυτο να εκπεψει σε mpeg 4 να εχει οφελος να το προωθήσει?[/b]
GATE 7
Rock Tuesdays στον Αμβρακια fm στις 21:00 Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

Αποσυνδεδεμένος themaxx

• Banned
  • Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Νοε 2005
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #11: Τετ 20 Ιαν 2010, 16:09 »
βέβαια να απο την άλλη να θυμίσω κατι γκάλοπ-ενημέρωση στην αρχή της ψωφιακης που αμα δεν είχες ήδη δέκτη σου λέγανε ακόμα δεν πήρατε δέκτη ψηφιακό ?? πάρτε να προλάβετε. αυτό ήταν καφρίλα δεν μπορώ να πω

Αποσυνδεδεμένος achilleas1978

• Διαγραμμένο Μέλος
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2006
  • Τόπος: ?
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #12: Τετ 20 Ιαν 2010, 19:16 »
Ωραια τα λετε παιδια, συμφωνω μαζι σας, αλλα ειπαμε ο ελληνας τα θελει ολλα δικα του

Αποσυνδεδεμένος parapente

• Νέο Μέλος
  • *
  • Ημερομηνία εγγραφής: Σεπ 2007
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #13: Τετ 20 Ιαν 2010, 19:30 »
Η Digea από το Νοέμβριο του 2008 είχε ανακοινώσει για την επιλογή του MPEG4. Γιατί να μηνύσουν την εταιρία αυτή και όχι όλους του καταστηματάρχες ηλεκτρονικών που ενγνώση τους πουλούσαν τηλεοράσης χωρίς MPEG4. Εγώ πάντως από την πρώτη εποχή των ψηφιακών εκπομπών της ΕΡΤ προέτρεπα τους γνωστούς μου να μην πάρουν τηλεόραση πριν το 2012 ώστε να ξεκαθαρίσει το τοπίο με το ψηφικά κανάλια.

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #14: Τετ 20 Ιαν 2010, 22:46 »
Μα απο οτι διαπιστώνω, εχετε μόνο τμήματα της εικόνας καθ' εις.

Themaxx, το "κινιτάκι" μου ειναι φθηνότερο απο τον δέκτη της επιγειας ψηφιακής. μάλιστα, το αγόρασα 30 ευρώ απο άτομο που δεν ειχε τι να το κάνει οταν πήρε την επιδότηση. Η εταιρία του δεν του επιτρέπει να πάρει μειωση στο πάγιο αντί επιδότησης, και εκει πετάχτηκα εδω. Ολες τις δουλειες μου τις κάνω με αυτό, και ειμαι πεντάχαρος με αυτό. Αν τώρα κάποιοι θέλουν touch και 67 megapixels, να πάνε να τα σκάσουνε. Ο κωτσόβολος εχει samsung κινητό με 29 ευρώ. αποκωδικοποιητές όμως;

Netblues, δεν "ακουγονται" οι καταναλωτικές ενώσεις αν δεν υπάρχει λόγος. Ο λόγος που υπάρχει στην συγκεκριμένη περίπτωση ειναι οτι

>η ερτ ανοιξε με το παλιο

>τα μαγαζια φεραν το παλιο και πουλησαν 300.000 κομμάτια

>υπάρχει ηδη νόμοθεσία για την εξίσωση των συστημάτων εκπομπής ως προς την συμβατότητα απο τον καιρο NOVA - Alpha digital

το mpeg-2 δεν ειναι ουτε αχρηστο ουτε εχει φρικτή εικόνα. Ουτε θα γίνει ποτέ. Στην αμερική μεταδίδεται HD απο τα καναλια σε MPEG-2. δοκιμές εκει εδειξαν οτι το mpeg-2 ειναι λιγότερο επιρρεπές σε blocking  σε συνθήκες οριακής λήψης.  Κάθε DVD που βλέπετε ειναι σε αυτή την φόρμα. Γιατί ξαφνικά μας "¨βρωμάει"? Εχετε δει SKY NEWS απο δορυφόρο σε 16/9 MPEG-2 ? (Eurobird 1)?  θα σας πέσει κάτω το σαγόνι. Και σας τα λέει κάποιος που ξέρει τι ειναι HD.

και ξαναλέω, netblues, οτι το να βάλεις 11.000.000 τηλεθεατές να μεινουν χωρις τηλεόραση αν δεν βάλουν το χέρι στην τσέπη, ειναι ηδη πολύ. Τωρα, το να το εχουν κάνει 1.000.000 σπίτια, και να τους βάλεις να το ξανακάνουνε, ειναι ήδη πολύ περισσότερο.

Το μονο που προσφέρει το mpeg-4, ειναι αυτό που ο νόμος απαγορευει - περισσότερα απο 4 καναλια ανα πομπό. ειναι ΤΟ ΜΟΝΟ επιπλέον. Στο τρέχον ευρος ζώνης που διαθέτουν τα κανάλια, οι mpeg-2 μεταδόσεις συνήθως αποδίδουν καλύτερη εικόνα απο την mpeg-4. Μονο σε μεγαλύτερη συμπίεση (6 καναλια ανα πακέτο) το Mpeg-4 υπερισχύει, δειχνοντας πλέον την "λιγότερο χάλια" εικόνα απο τα δυο συστήματα, οπως και σε HD, οπου με το διπλάσιο του SD ευρος, ξεκινά πιά να υπάρχει φόρμα 720p. αλλά και εκεί με φρικτό blocking. οι 2 ωρες ποιότητας Bluray 1080p24 εχουν ογκο 25GB σε MPEG-4 ενώ σε MPEG-2 η ίδια "ποιότητα" ειναι στα 50GB. Αλλά το blocking και οι σκιάσεις που εμφανίζει ο "οικονομικός" codec MPEG-4 σε σχέση με το mpeg-2 ειναι τετοιες, που για να τις αντιμετωπίσεις θα πρεπει να ανέβεις στα 40GB. Που λοιπόν το όφελος? στον λόγο 4/5 ?!? Τί σας λέει αυτός ο λόγος?!?!?!?!

Ευρος ζώνης, όμως, υπάρχει. Το κατέχει η ΕΡΤ, το κατέχουν οι περιφερειακοί, το κατέχει η συνδρομητική. ΔΕΝ το κατέχει η DIGEA, και θελει να το δημιουργήσει ετσι.

ΑΔΕΙΕΣ παραπάνω, δεν υπάρχουνε με τον τρέχοντα νόμο.
 εδω στα κανάλια που ήδη εχουνε, δεν βαζουν τιποτε τις προκοπής, και θελουν να ανοιξουν κι άλλα?!?
.

Αποσυνδεδεμένος MCelliotG

• Αναλυτής Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Τόπος: ΒΔ Θεσσαλονίκη
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #15: Τετ 20 Ιαν 2010, 22:49 »
Οι καταστηματάρχες κοιτούσαν να ξεστοκάρουν πως και πως!
Εγώ απλά αυτό που ζω τώρα εδώ που μένω με τη digea, δεν μου είναι καν πρωτόγνωρο! Με τα κανάλια να είναι ανίκανα παντελώς να στήσουν ένα σωστό κεραιοσύστημα (πλην ΣΚΑΪ) στο Φιλίππειο, το τι λεφτά έχουν κερδίσει τα κεραιάδικα εδώ και πολλά χρόνια στην περιοχή μου είναι κάτι το ασύλληπτο, και μιλάμε για μια περιοχή με κατεξοχήν φτωχό κόσμο, την ίδια στιγμή που στην Καλαμαριά με ένα πλεγματάκι των 10Ε έκανες τη δουλειά σου περίφημα!
Τώρα ήρθε και το τελειωτικό χτύπημα, με το νταβατζιλίκι της άμεσης αγοράς δέκτη ανά τηλεόραση! Με τις υγιές μας!
Και για όσους πουν, "ας μη βλέπουν τηλεόραση", ας κλείσουν πρώτα τις δικιές τους!
Δέκτες:Mut@nt HD51, Edision OSmio 4K, TBS5925
LNB:Inverto Black Ultra Twin
Κάτοπτρο:MABO 130X144/Dragonsat DS-3000 motor
Τόξο:45W - 95E

Αποσυνδεδεμένος staaronis3

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2007
  • Τόπος: Ηράκλειο
    • http://staaronis3.net
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #16: Πεμ 21 Ιαν 2010, 00:21 »
Και η χαζή απορία: Σε κάπια θέματα βλέπουμε έναν υπάληλο της digea να γράφει.

Εδώ, γιατί δεν μας λέει τη γνώμη του;

Παντως κι εγώ έχω ένα δέκτη που πλήρωσα 50 ευρώ (δηλαδή η μάνα μου) για να πιάνω την τότε ψηφιακή πλατφόρμα του ΤΕΙ και δεν τον έχω χρησιμοποιήσει ποτε και είναι MPEG-2. Και απ ότι φένεται έτσι θα πάει.

Αλλά αφού η ουσιαστική διαφορά με το MPEG-4 είναι στο software και όχι στο υλικό, δε θα μπορούσε με κάποια αναβάθμιση (αφού πολοί δέκτες το υποστηρίζουν) να υποστηρίζει MPEG-4;  Ή απετείτε πολύ περισότερη υπολογιστική ισχύς  γι αυτό;

Μήπως να ανοίξουμε ένα θέμα να συζητήσουμε αυτά τα πράγματα; Να ψάξουμε (αν κάπιοι δεν το έχουν κανει ήδη) για αναβαθμίσεις κλπ;
Σωματείο Φανατικών Επίγειων Λήψεων

Αποσυνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #17: Πεμ 21 Ιαν 2010, 00:32 »
Οι ιταλοι με mpeg 2 εχουν 6 καναλια ανα συχνότητα ποιο μαγκες ειναι και το καταφερνουν?
GATE 7
Rock Tuesdays στον Αμβρακια fm στις 21:00 Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #18: Πεμ 21 Ιαν 2010, 00:42 »
Παράθεση από: "nektarios 1451"
Οι ιταλοι με mpeg 2 εχουν 6 καναλια ανα συχνότητα ποιο μαγκες ειναι και το καταφερνουν?

και με καλύτερη ποιότητα εικόνας απο το MPEG-4 της Digea στο σύνολο.

τα σημαντικά παίρνουν όλο το ευρος ζώνης και τα "τελεμαρκετινγ" τα ρέστα.

μα ετσι θέλουν να δουλέψουν και οι δικοί μας.
.

Αποσυνδεδεμένος anastazio

• Διαγραμμένο Μέλος
  • SatLeo Legend
  • Τόπος: Ιωάννινα
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #19: Πεμ 21 Ιαν 2010, 09:03 »
Παράθεση από: "staaronis3"
Και η χαζή απορία: Σε κάπια θέματα βλέπουμε έναν υπάληλο της digea να γράφει.
Εδώ, γιατί δεν μας λέει τη γνώμη του;

Εδώ, (στο satleo forum) έχουμε μόνο αυτόνομες προσωπικότητες φίλε staaronis...
Oτι γράφεται αφορά προσωπικές απόψεις του καθενός και όχι θέσεις τις εταιρείας που τυχόν εργάζεται.
Πιστεύω οτι είναι προφανές αυτό...

Αποσυνδεδεμένος hercoulis

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2007
  • Τόπος: Βόλος
Παράθεση από: "Γιάννης Μακρής"
...Που απαιτουν απο την Digea να γυρίσει την κωδικοποίηση της εικόνας που εκπέμπει, στο,πλέον συμβατό με τις τηλεοράσεις που εχουν πουληθει στην Ελλάδα απο το 2006 και μετά, MPEG-2.

Αφού το λέγανε από καιρό πως θα εκμπέμψουνε, αυτοί γιατί αργήσανε τόσο?
vu solo2 - 1.25cm - 85E-45W

• Τακτικό Μέλος
  • **
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #21: Πεμ 21 Ιαν 2010, 12:58 »
Παράθεση από: "anastazio"
Εδώ, (στο satleo forum) έχουμε μόνο αυτόνομες προσωπικότητες φίλε staaronis...
Oτι γράφεται αφορά προσωπικές απόψεις του καθενός και όχι θέσεις τις εταιρείας που τυχόν εργάζεται.
Πιστεύω οτι είναι προφανές αυτό...

Το φαντάστηκα αυτό :P Απλά θέλω να δω σαν τεχνικός που εργάζετε σε αυτήν την εταιρία πιά είναι η προσωπική άποψη του για αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος netblues

• Τακτικό Μέλος
  • **
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #22: Πεμ 21 Ιαν 2010, 16:23 »
Στην παραλογη χωρα που ζουμε, που ακομα και σημερα ολα τα καναλια ειναι περιπου παρανομα, και οποιος εξεπεμπε παρανομα θεμελιωσε δικαιωμα νομιμης κατοχης και λειτουργιας σταθμου, δλδ ευνοηθηκε.

Μεσα σε αυτο το απιστευτο τουρλουμπουκι διαπλοκης και συμφεροντων υπαρχει και μια τεχνικη διασταση που καλουνται να την ρυθμισουν νομικοι (που ειτε την απεχθανονται ειτε δεν την καταλαβαινουν ειτε και τα δυο) και γιαυτο εχουμε φτασει εδω που εχουμε φτασει...

Ειναι προφανες οτι ουτε στρατηγικη υπαρχει, ποσο μαλλον εφαρμογη της..
Οποτε απλα παμε οπου παει το ρευμα.
Και επειδη το ρευμα λεει οτι σημερα το προτιμωμενο standard ειναι mpeg4 υιοθετουμε αυτο και τελειωνει εκει το πανυγηρι.
Στη διαδικασια υπαρχουν παραπλευρες απωλειες (οπως αυτες που σωστα αναφερεις) ομως στο τελος υπαρχει περισσοτερη ελπις οτι εχοντας το ιδιο standard oπως και η υπολοιπη ευρωπη, θα δουμε και καμμια καλυτερη τηλεοπτικη (τεχνικα τουλαχιστον) μερα.

Το να κανουμε downgrade σε κατι παλαιοτερο θα μας κανει παλι "ξεχωριστους" και κατι τετοιο απαιτει κοτσια και στρατηγικη που ομως δεν διαθετουμε...

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #23: Πεμ 21 Ιαν 2010, 16:42 »
οι απώλειες δεν ειναι παράπλευρες αλλά μαζικές, και αφορουν τον αμαχο πληθυσμό, οπότε και ξεκινά η εννοια "εγκλήματος πολέμου".

Οταν καλεις τους πάντες να πετάξουν (γιατι ποιος 50+ μπορεί να μπλέξει με 2 τηλεκοντρόλ, απο την στιγμή που εχουνε μάθει μονο τα νουμερα απο 1 ως 9 να πατάνε?!?? (και μην μου πείτε τίποτε επ αυτου, δεν εχετε κάτσει 2ωρα να μάθετε γιαγιά να βλέπει το 4ε απο δορυφόρο με αντίστοιχο δέκτη. Αν εχετε, αυτόμάτως συμφωνείτε).την τηλεόρασή τους, τηλεόραση που πολύ πιθανό να πληρώνουν ακόμα, κάνεις οικονομικό εγκλημα σε βάρος του πληθυσμου. Πληθυσμου, του οποιου τα 16% ζει ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΙΟ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ, ΤΟ ΦΕΛΕΚΙ ΜΟΥ! (οχι, δεν εννοω αυτό που νομίζεις, Ηλία!!!! :lol: ).

Γι αυτό και πρέπει να βάλουν νερό στο κρασί τους. ΕΙΝΑΙ Μ%%$ΚΙΑ να εχω μια τηλεόραση που να μου βγάζει στο ιδιο μενου αναλογικά και ψηφιακα και να πετάγεται ο άλλος να μου λέει "παρε νεο αποκωδικοποιητη για να σου δειχνω και τηλεμάρκετινγκ μεσα." Και να ειχα να τον πάρω κιόλα, να πεις "δε γ*(*(*ται." Αλλά βλέπω τι γίνεται, βλέπω την καμπύλη εκμάθησης στα γεροντάκια που εχουν μονη παρέα την τηλεόραση και θα την παρατήσουν κι αυτήν οπως πάει, ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΟΥ. ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ να υπάρχει ΗΛΙΘΙΟΣ που να μην βλέπει οτι γινεται ΧΑΜΟΣ απο τηλεοράσεις με MPEG=2 ενσωματωμένο και οτι ειναι πανευκολο να τις δουλευεις σε συγκριση με την προσθήκη αποκωδικοποιητή. ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ να μην βλέπεις οτι τα αγγουράκια στην λαική κάνουν 2 ευρώ το κιλό και να ζητάς απο τους παππουδες να βάλουν τεχνικό να τους βάλει αποκωδικοποιητή και να τους δείξει πως δουλευει, αφου ηδη η τηλεόραση τους εχει μέσα αποκωδικοποιητή. ΔΕΝ ΝΟΟΥΝΤΑΙ κάποια πράγματα. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΚΑΝ! ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ!
.

• Τακτικό Μέλος
  • **
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #24: Πεμ 21 Ιαν 2010, 16:53 »
ΟφφΤόπικ:Δε ξέρω για σένα πάντως εγώ είχα πάει 2 φορές (αν δεν είχα πάει κι άλλες) σε γειτώνισα να της δείξω το εγγραφικό dvd που όλα κι όλα 5 κουμπάκια χρειάζετε, και δεν τα μαθε. Κάθε φορά πήγα στις 5 το απόγευμα και έφυγα κοντά 9-10 το βράδυ :P Πως θα της βάλεις αυτηνής στο μυαλό το πως να δουλέψει το δέκτη;

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #25: Πεμ 21 Ιαν 2010, 16:58 »
Μονο off-topic δεν εισαι....
.

Αποσυνδεδεμένος netblues

• Τακτικό Μέλος
  • **
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #26: Πεμ 21 Ιαν 2010, 17:27 »
α. Κιδνυνευεις να σου κανουν μυνηση τα ΚΑΠΗ οτι τα υποτιμας  :lol:
β. Το 50+ παραειναι χαμηλο, καντο 70+ να συμφωνησω.
γ. Μηπως τελικα θα ειναι καλυτερα αν ΔΕΝ βλεπουν τηλεοραση?
Η πλυση εγκεφαλου δεν ειναι και οτι καλυτερο..
δ. Το προβλημα δλδ θα λυνοταν αν μαζι με το ΕΚΑΣ δινοταν ενα "μερισμα τεχνικου" για να ρυθμισει το νεο συστημα?  Η χρηματοδοτηση του μερισματος να γινει απο την πωληση των συχνοτητων που θα περισσεψουν.
ε. Οποιος ειναι κατω απο το οριο της φτωχιας ειχε το 2005 λεφτα για να αγορασει μια ακριβη (τοτε) flat tv?

Στο τελος θα καταληξουμε οτι το θεμα ειναι πολιτικο..

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #27: Πεμ 21 Ιαν 2010, 19:25 »
Χωρίς τηλεόραση ή με 48 δόσεις?

Μήπως ενα μεγάλο μέρος του προβλήματος αυτοχρηματοδοτείται με το mpeg-2?
.

Συνδεδεμένος sigmacom

• SatLeo V. I. P.
  • Τακτικό Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2008
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #28: Πεμ 21 Ιαν 2010, 21:18 »
Γιάννη, και λίγα λες...
Τι θέλουνε να πούμε δηλαδή? Ότι πάλι καλά που η ΕΡΤ δεν αποφάσισε DVB-T2!!!!????

Αποσυνδεδεμένος ilias_l

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Νοε 2009
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #29: Πεμ 21 Ιαν 2010, 22:33 »
καλύτερα μία και καλή σε mpeg-4 παρά τώρα mpeg-2 και αργότερα mpeg-4....

dvb-t2 δεν θα δούμε σίγουρα τα επόμενα 25 χρόνια οπότε καλύτερα να ξεμείνουμε με mpeg-4 παρά με mpeg-2....

όσοι ΔΕΝ θέλουν να δώσουν τα 50ε για έναν αποκωδικοποιητή μπορούν να περιμένουν ώς το 2015 (με ελάχιστες εξαιρέσεις). Τότε οι αποκωδικοποιητές θα έχουν 20ε και οι τηλεοράσεις με ενσωματωμένο mpeg-2 θα είναι 7+ χρονών και θα δείχνουν αρχαίες μπροστά στις τηλεοράσεις του 2015 (ευκαιρία για καινούργια τιβι... 8α υποστηρίζει και 3D
 :idea:  )

μην γκρινιάζετε με τα πάντα...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΡΧΙΣΕ Η ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ... καθίστε και απολαύστε το και μην κάνετε ότι κάνουμε κλασικά οι Έλληνες... γκρίνιες και παράπονα για τα πάντα...

* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: VASILIAS Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 22/11/2024 (16:06)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση στην ΚΡΗΤΗ [ΠΖ 10]  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 22/11/2024 (15:19)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση στη ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ [ΠΖ 04]  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 22/11/2024 (15:17)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ [ΠΖ 02-03]  Μέλος: eliascomtest Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 22/11/2024 (14:07)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΑΤΤΙΚΗ, ΣΑΡΩΝΙΚΟ & ΝΟΤΙΑ ΕΥΒΟΙΑ [ΠΖ 09]  Μέλος: paksat Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 22/11/2024 (13:57)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: NOVA 22/11/2024 (13:08)
* Απ: Λήψη Yamal 402 @ 54.9° East  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 22/11/2024 (12:43)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: NOVA 22/11/2024 (12:41)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 22/11/2024 (12:32)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 22/11/2024 (12:20)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: thanost Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 22/11/2024 (11:57)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 22/11/2024 (10:34)
* Απ: Λήψη Yamal 402 @ 54.9° East  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 22/11/2024 (10:02)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: NOVA 22/11/2024 (10:00)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 22/11/2024 (09:46)
* Απ: Λήψη Yamal 402 @ 54.9° East  Μέλος: adonis1 Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 22/11/2024 (09:45)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: maarinos Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 22/11/2024 (09:38)
* Απ: Old satellite viewing cards  Μέλος: Hugocz Φόρουμ: General Questions 22/11/2024 (08:17)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mariosblackman Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 22/11/2024 (07:39)
* Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mariosblackman Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 22/11/2024 (07:21)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: aorguru Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 22/11/2024 (05:17)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Chris_S Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 22/11/2024 (03:40)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 22/11/2024 (02:47)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: a66fm Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 22/11/2024 (02:07)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: aorguru Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 22/11/2024 (02:03)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 22/11/2024 (01:39)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: NOVA 22/11/2024 (01:33)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 22/11/2024 (00:09)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: eliascomtest Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 21/11/2024 (23:49)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: aorguru Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 21/11/2024 (23:44)