μαλλον δεν καταλαβες το σκεπτικο μου
τον πυργο τον πιανω επειδη ειμαι αρκετα μακρια απο το βουνο(γλύνος) που παρεμβαλεται μεταξυ πυργου και του σπιτιου μου (και δεν εχω οπτικη επαφη)
παρολα αυτα οποιοδηποτε συχνοτητα εχει καποιο δυνατοτερο σημα απο του πυργου στην αθηνα,δημιουργει παρεμβολες(για παραδειγμα 37, 25 και 54)
και τον βουλια ουτε για πλακα....(αφου ειναι πολυ χαμηλα-ουτως η αλλως σε καμια αναφορα μου απο παγο δεν τον εχεις δει-τον εχω αναφερει μονο σε ληψεις στην ανω συρο)
Στους διπλανους μου, υπαρχουν μερικα, αλλα αμελητεα προβληματα στην 47(δηλαδη μπορεις να δεις τηλεοραση, αλλα οχι να γραψεις ταινια, γιατι κολλαει που και που) ενω με τον παραμικρο νοτια χανονται και οι δυο συχνοτητες (46 κ 47)
απο τα παραπανω δεδομενα, αν μπορεις, βγαλε διαφορετικα συμπερασματα απο τα δικα μου...
οσον αφορα τα διαγραμματα, αφου η digea η ιδια ειναι υποχρεωμενη να βγαλει ενα διαγραμμα που θα δειχνει ποια περιοχη καθε φορα καλυπτει,
εμενα δεν μου μενει παρα μονο να δεχθω την αποψη τους...
συμφωνα με την digea αλλα και τη μεθοδο του αποκλεισμου, ανηκω στην κατηγορια των τηλεθεατων που βλεπουν απο υμμητο.....
Οι δέκτες που κάνουν λήψη MPEG2 δεν είναι ενδεικτικοί του πόσο καλά μπορεί να λαμβάνεται ένα σήμα MPEG4
οι δεκτες mpeg2 λαμβανουν μια χαρα ενα σημα mpeg4
απλα, μη εχοντας καταλληλο κυκλωμα αποκωδικοποιησης.
δεν αποκωδικοποιουν την εικονα,
Αρα και δεν την ανοιγουν