Δυστυχώς δεν μπόρεσα να λάβω τα PG, PB!
Καταρχήν αφού έκανα ένα συμμάζεμα καναλιών (delete στα άσχετα, radio scrambled και data) έκανα αυτόματο scan-άρισμα στο sιrio κατεβάζοντας όλα τα κανάλια, στα οποία δεν συμπεριλαμβάνονται τα συγκεκριμένα.
Επίσης είχα κάνει αυτόματο στη συχνότητα 12111 για να δω αν είμαι σε θέση να λάβω κάποια εκεί και όντως έλαβα μαμμιά 10-αριά κανάλια...
Τέλος σε χειροκίνητο συντονισμό με τα στοιχεία για video, audio και δεν θυμάμαι την τρίτη παράμετρο από Lingsys για το Blue Hustler δεν παίρνω εικόνα!
Επομένως νομίζω με το crosscheck για αυτόματο συντονισμό μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι δεν τα λαμβάνω λόγω χαμηλού σήματος!!!!
Υπάρχει κάτι άλλο να δοκιμάσω?
Μεσημέρι- απόγευμα ο sirius μου κάνει ανοίγματα το σήμα που φτάνει σε ποιότητα το 60% αλλά αυτό δε σημαίνει ότι παραμένει εκεί για πολλή ώρα! Ακόμα όμως και τότε δεν μπορώ να ανιχνεύσω το blue στην χειροκίνητη αναζήτηση! Μου προκαλεί εντύπωση πως ο HB που υποτίθεται πως είναι καμπάνα μου δίνει 50% π.χ. στο NOVAPROMO, βέβαια συνέχεια σταθερό. Καταλαβαίνω ότι η κεραία κεντράρει ASTRA (ποιότητα 65+ %) σε πολλά κανάλια, κάποια προβληματικά βέβαια και ο HB παράκεντρος. Απλά έχω την απορία αν το LNB που τοποθετείται στο κέντρο του άξονα στήριξης των LNB καθορίζει το κέντρο. Και το ρωτάω αυτό διότι ο εγκαταστάσης μου ανέφερε πως το συγκεριμένο LNB είναι για το HB, άρα πως δικαιολογείται το σχετικά χαμηλό του σήμα ενώ το σήμα του παράκεντερου ASTRA είναι υψηλότερο. Έχω λίγο μπερδευτεί!!
Χαιρετώ
Γιώργος