Πάνο, συγχαρητήρια για το Spirit! Τώρα που το έβαλες, κάνε μια λίστα με τους κωδικούς PI των σταθμών του Αγρινίου, θα σου το χρωστάμε!! Στο νήμα της Αιτωλοακαρνανίας φυσικά!
Θα το κάνω panos456 αν και το βιντεάκι τώρα δε θα έχει ήχο μόνο RDS λίγο ακόμα υπομονή να το ψάξω πιστεύω θα βγει και ήχος. Να ξέρεις panos 456 εδώ πέρα ακούω τον ΡΣ Αμαλιάδας 91,1MHZ σε μόνιμη βάση και καμπανίζει που είναι μια σεβαστή μακρυνή απόσταση από τον Πύργο.
Με λίγα λόγια αν μου βρεις κάποιον πιο κάτω γεωγραφικά σταθμό από Πύργο που να μη συμπίπτει με ΡΣ Αιτ/νιας και να μη κρύβεται οπτικά, δεν αποκλείεται να βγει και εδώ πχ Σμέρνα ή κάπου αλλού προς Καλαμάτα πραγματικά δε ξέρω τι υπάρχει στη μπάντα πέρα του Πύργου, που του Πύργου βγαίνουν όλα όσα δε συμπίπτουν με εμάς εδώ.
*υγ από εχθές που έγραφα τις γραμμές αυτές πέρασα μια κόλαση, τροφική δηλητηρίαση στη χειρότερη μορφή, με πήγε σερί μέχρι το πρωί αλλά τώρα είμαι καλύτερα θα αφήσω όμως για αύριο μεθαύριο τα πειράματα με της λήψεις και το πείραγμα του κινητού.