Αυτό είναι το πρόγραμμα του Ντέρτι! Κλαρίνα και λαικά!
Πραγματικά εκνευριστικό αυτό με την αναζήτηση... Θα μπορούσα να σκανάρω όλη τη μπάντα! Είχε πιαστεί και το χέρι μου με τη φωτογραφική μηχανή...
Μια ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια... Ο Antenna Star που τον άκουγα καμπάνα στο Κορακοχώρι, ένα χωριό λίγα χιλιόμετρα βορειότερα από το σημείο που έκανα τη λήψη, είδα ότι έχει πραγματικά το πιο εξελιγμένο RDS που έχω δει ποτέ μου! ΖΩΝΤΑΝΟ ρολόι παρακαλώ... και πληροφορίες προς τους οδηγούς! (Το RDS:FORATE ZONI ASFALEIAS) Όμως αυτό δεν είναι και τίποτα καινούριο, γιατί το έχει και ο Στίγμα 97,6 της Ζακύνθου (RDS: PLEASE NEVER DRINK AND DRIVE)
Μου έκανε εντύπωση το γεγονός επίσης ότι έπιασα και τον Ράδιο Μεσσάτιδα 98!
Η ΕΡΑ 2 στο 96,5 από Ερατεινή ερχόταν κανονικά αλλά στη θέση που ήταν το αυτοκίνητο την τάπωνε ο SFERA 96,6 από Πάτρα! Το πιο απροσδόκητο όμως ήταν ότι όταν μετακινήθηκε το αυτοκίνητο μισό μέτρο πίσω, γινόταν το αντίθετο! Η ΕΡΑ 2 τάπωνε τον SFERA, και επιπλέον τα ζακυνθινά έβγαιναν καμπάνα!
Και κάτι τελευταίο... Το καλοκαίρι είχα πετύχει το Ράδιο Φάρος στο 98,5 αλλά ανάλογα με τη θέση υπερίσχυε πότε ο Ράδιο Φάρος και πότε ο Ράδιο Μακιστία στους 98,6.