Μιας και βρίσκομαι αυτές τις μέρες Τήνο και Σύρο, βρήκα λίγο χρόνο τώρα για να κάνω μια αναφορά στο τεχνικό κομμάτι όσων κυκλαδιτικων σταθμών λαμβάνω (ήχος,rds κλπ)
91.3 Radio Active, Σίφνος. Ηχος πολύ καλός, rds καλό και Pi 1001, σωστό
91.8 Πρίσμα, Σίφνος. Ήχος καλός, rds θέλει λίγο ανέβασμα ο πιλότος και Pi 1607 λάθος, καλύτερα 1007
92 Αστέρας, Σύρος και Άνδρος. Ήχος πολύ καλός, rds είχε πέρσι αλλά αγνοείται πλέον
92.3 Πνευματική κιβωτος, Νάξος και δεύτερος πομπός Πάρο.Ηχος μονοφωνικος αλλά ταιριάζει. Rds σε κανέναν από τους δύο πομπους. Μέγα πρόβλημα ότι ο πομπός της Πάρου πάει 3 με 4 δευτερόλεπτα πίσω και γίνεται μπάχαλο
93 Γαλαξίας, Μύκονος. Ήχος με πολύ υπερδιαμορφωση, rds θέλει αρκετό ανέβασμα ο πιλότος και λάθος Pi A000. Προτεινόμενο σωστό 1093
94.5 Ράδιο Νάουσα, Πάρος. Ήχος κακός, πολλές φορές έχει πάρα πολύ χαμηλή διαμόρφωση και υστερεί σε ισχύ σε σχέση με τους υπόλοιπους. Rds όχι
95.4 Ι.Μ. Σύρου, Σύρος. Ήχος με λίγο βομβο μέσα, rds καλό και σωστό Pi 1095
95.8 Αιγαιο live, Σύρος. Ήχος πολύ καλός, λάθος όμως Pi 5400. Προτεινόμενο σωστό 10CB
97.6 Κυκλάδες fm, Νάξος.Ηχος κακός, με βομβο και ανά καιρούς υπερδιαμορφωση.Rds όχι
98.1 Μύκονος fm, Μύκονος. Ήχος αρκετά καλός με εξαίρεση μια ελάχιστη υπερδιαμορφωση ανά διαστήματα. Rds καλό, παραλίγο σωστό Pi 139D. Προτεινόμενο σωστό 109D
98.5 Πάρος fm, Πάρος. Ήχος κακός,μονοφωνικος (αν ήταν ενημερωτικος θα ήταν κομπλέ) Rds όχι
99.3 Venus, Μύκονος. Ήχος καλός, rds σφαίρα με τον πιλότο στο τέρμα (καλό θα ήταν να κατέβει λίγο) αλλά λάθος Pi 9930. Υστερεί σε ισχύ σε σχέση με τους άλλους 2 Μυκονιατες. Προτεινόμενο Pi 10BE
100.3 Prime Radio, Σύρος. Ήχος πολύ καλός, rds καλό και σωστό Pi 1003
101 FM1, Σύρος. Ήχος μέτριος, ανά διαστήματα έχει έναν βομβο μέσα. Rds είχε πέρσι, αλλά αγνοείται πλέον μαζί με του 92
101.3 Ραδιοφωνία Κυκλάδων-Ζευς, Νάξος. Ήχος μέτριος με μικρή υπερδιαμορφωση και βόμβο. Rds όχι
102.1 Ηχώ, Πάρος. Ίδια κατάσταση με 98.5 (λες και τους έφτιαξε το ίδιο άτομο)
104 Φαρος fm, Σύρος. Ήχος πολύ καλός, rds καλό και σωστό Pi 1068
105.4 Μεσόγειος fm, Νάξος. Ήχος μέτριος με βομβο. Rds όχι
106.4 Σαντορίνη fm, Σαντορίνη. Ήχος καλός, rds όχι
107 Έμπνευση, Σύρος. Ήχος πολύ καλό, rds καλό και σωστό Pi 1070
107.5 Aegean Voice, Νάξος και Πάρος. Ήχος μέτριος προς κακός, μονοφωνικος. Rds σφαίρα όπως του 99.3 στον πομπό της Νάξου, με σωστό Pi 109B. Από την άλλη, η ίδια τραγική κατάσταση με τον 92.3. Από Πάρο δεν έχει rds και πάει 3 με 4 δευτερόλεπτα πίσω.
Και για τους 2 σταθμούς της Ερα: 98.9 Ερα 2, Πάρος. Ήχος καλός αλλά υπερδιαμορφωνει η έχει λίγα χιονακια.rds όχι
102.7 Ερασπορ, Πάρος. Ήχος αρκετά καλός, rds όχι
Αυτά τα ολίγα!
Edit:Ξέχασα και ένα τεράστιο κομμάτι...Σ Υ Μ Φ Α Σ Ε Ι Σ ! Οι Συριανοι γεμίζουν την μπάντα συμφασεις σε πολλές συχνότητες (90.5 91.3 95 95.2 96.2 107.7 και δεν ξέρω εγώ που αλλού). Την ζημιά νομίζω με κάθε επιφύλαξη την κάνει ο 95.4
Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk