Λοιπόν πως σε λένε Γιώργο; georgeZ,να σε λέω καλύτερα με το πραγματικό σου όνομα,συγνώμη που σε ρωτάω.
Εμένα με λένε Μιχάλη.
Βίντεο για ασφαλείς λόγους,δεν θα βγάλω ποτέ.
Μπορεί, να μην ήτανε 90.8 από Αίνο Κεφαλλονιάς,και να είτανε κάποιος πειρατής από Κόρινθου.
Θα σου πω που έβγαλα την επικοινωνία 94.0 ,και star fm 107.7,με το κινητό μου.
Ποιό πάνω,από τα διόδια της Κορίνθου σε λίγο ύψωμα,λίγο πριν την γέφυρα του Ισθμού Κορίνθου,έβγαλα με μέτρια επικοινωνία 94.0,και star fm 107.7 μέτρια από Ποικίλο Όρος.Μετά ,την γέφυρα,που είναι μια ευθεία,και μετά μια κατηφόρα ,χάθηκαν τελείως 94.0 επικοινωνία και star fm fm 107.7,ενώ του κάποια του Υμηττού έβγαιναν καμπάνα.
Και εκεί έβγαινε καμπάνα ο radio dj 94.2 από Όσιο Πατάπιο ,και έκανε λίγες παρεμβολές στην συχνότητα 94.0.
Μου κάνει εντύπωση,που μόνο σε ένα σημείο πριν το Σπαθοβούνι βγαίνει καμπάνα επικοινωνία 94.0 και βγάζει και stereo rds,ενώ 107.7 star fm δεν ακούγεται .Και η Πάρνηθα πριν το Σπαθοβούνι περνάει μέτρια,και κάποια ραδιόφωνα του Υμηττού καμπάνα και βγάζουνε και stereo rds.
Από Κόρινθο οι ραδιοφωνικοί σταθμοί ,πιάνουνε από Μότορ Όιλ ,μέχρι πριν λίγο το Σπαθοβούνι καμπάνα.Μετά χάνονται.