Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΟΡΙΝΘΙΑ
  • Σαβ 25 Ιαν 2025, 10:25
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΟΡΙΝΘΙΑ  (Αναγνώστηκε 86844 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος panos456

• Ερευνητές Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουλ 2011
  • Τόπος: Πύργος Ηλείας
    • FMLIST - Παγκόσμια βάση δεδομένων για FM, TV, DAB+
Κλειστός ο Γοητεία 106.8 και λαμβάνω μέτρια τον Κόσμο της ΝΕΡΙΤ στο 106.6 από Μπόρσα και χάλια τον Κόσμο στο 107.0 από Υμηττό..
Παράλληλα υπάρχει αύξηση στον πιλότο του RDS του 93.8 ενώ το RDS του 94.2 λειτουργεί ανά 2 μέρες...

Στάλθηκε από το ST26i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Συγχώνευση: Σαβ 28 Μαρ 2015, 14:13
Πάλι off τα κοτόπουλα 97.9 και 99.9 των Γερανείων... teletkv, φέρε καλαμπόκι να τα αναστήσεις!
Επίσης εδώ και πολύ καιρό το 105.6 χωρίς RDS και φέρον ο Brake 100.8.

Συγχώνευση: Σαβ 28 Μαρ 2015, 17:53
Επανήλθε μόνο το 97.9 στα Γεράνεια αλλά ο Brake βγήκε off και πιάνω αρκετά καλά στο 100.9 το Πρώτο από Πάρνηθα! Επίσης από Πάρνηθα βγαίνει καλούτσικα και το 102.9 ενώ το 91,6 έρχεται ασθενέστερα.
Ανοιχτός πειρατής τώρα στην Κόρινθο στο 107.9.
Εξοπλισμός DX: SDRPlay RSP1A με λογισμικό HDSDR, Sangean ATS-909X, Φορητό TEF6686
Κεραία: Scanmaster D1300 Discone

Αποσυνδεδεμένος panos456

• SatLeo Legend
Ανοιχτός και πάλι ο Brake, με καλύτερο ήχο από πριν, τώρα έχει καλύτερη ισοστάθμιση ενώ πρώτα ήταν με τα πρίμα στην κορυφή!
Ανοιχτός και ο Γοητεία 106.8 με πολύ χαμηλή ισχύ όμως, ζορίζεται ακόμα και μέσα στην Κόρινθο να ακουστεί! Ο πειρατής στο 107.9 έκλεισε στις 6 το απόγευμα..
Εξοπλισμός DX: SDRPlay RSP1A με λογισμικό HDSDR, Sangean ATS-909X, Φορητό TEF6686

Αποσυνδεδεμένος panos456

• SatLeo Legend
Επανήλθε μετά από 4 μήνες το RDS του Επικοινωνία 89.1, με τα ίδια μηνύματα όπως ήταν και όπως ήταν scrolling πριν τη διακοπή, τώρα είναι με κανονικά μηνύματα. Και όμως δεν είναι πρωταπριλιάτικο αστείο!! Ακόμα, ο πιλότος παραμένει στα ίδια χαμηλά επίπεδα πριν τη διακοπή και το PI άλλαξε σε FFFF.... :wall Θέλω να ελπίζω πως τα προβλήματα θα λυθούν ολοκληρωτικά..
Ο Γοητεία 106.8 επανήλθε με πλήρη ισχύ, ενώ το 99.9 από τα Γεράνεια ακόμα να επανέλθει...

Συγχώνευση: Πεμ  2 Απρ 2015, 10:26
Μονοφωνικός και χωρίς RDS ο Επικοινωνία..

Αποσυνδεδεμένος D_Satellite

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Νοε 2008
  • Τόπος: Κόρινθος
Σήμερα το πρωϊ σε ένα σημείο του Κιάτου, έβγαλα μέσα στο αυτοκίνητο (με το ραδιοσιντί του αυτοκινήτου (Pioneer)) με σχεδόν ΚΑΛΟ σήμα το Ράδιο Ελλασόνα στους 88.4 , και το Loud Radio στους 88.8 που έπαιζε διαφημίσεις απο τα Τρίκαλα !!!

Αποσυνδεδεμένος MCelliotG

• Αναλυτής Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2005
  • Τόπος: ΒΔ Θεσσαλονίκη
Να σου και το πέρασμα!!!  :cheer
Δέκτες:Mut@nt HD51, Edision OSmio 4K, TBS5925
LNB:Inverto Black Ultra Twin
Κάτοπτρο:MABO 130X144/Dragonsat DS-3000 motor
Τόξο:45W - 95E
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Αποσυνδεδεμένος panos456

• SatLeo Legend
Απλά εξαιρετικός!!! Θα δοκιμάσω και εγώ την Παρασκευή να δω αν βγαίνουν στην εθνική!!

• Satleo Maniac
Σίγουρα κάποιο πέρασμα πρέπει να είναι σε εκείνο το σημείο, γιατί εγώ στους 88.8 βγάζω την Πειραϊκή Εκκλήσία !!

Μου έκανε εντύπωση το σήμα που ήταν καλό, και άκουγες άνετα μουσική ! Δεν είχα όμως χρόνο για να σκανάρω και τις υπόλοιπες συχνότητες .. Θα περάσω πάλι απο εκεί να ρίξω ένα σκανάρισμα σε όλες τις συχνότητες , και να δω πάλι τα σήματα που έποιασα στους 88.4 και στους 88.8 αν έρχονται πάλι έτσι καλά ! 

Αποσυνδεδεμένος thanost

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2011
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Δοκίμασε όταν ξανά πας, 87.6, 87.8, 89.2, 90.3, 99 και 100.8 !

Αποσυνδεδεμένος panos456

• SatLeo Legend
Όλες είναι πιασμένες στην περιοχή του Κιάτου εκτός από την 90.3, αν δεν ενοχλεί το Κανάλι 1 από Υμηττό στο 90.4 και ο RTP 90.5..

Αποσυνδεδεμένος PanosRadio

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2013
  • Τόπος: Αθήνα
    • Online δέκτης TEF6686 - Αθήνα
Ωραία πράγματα! Το Ράδιο Ελασσόνα εκπέμπει προς τα νότια; Τον έχω πιάσει και στην κορυφή της Πεντέλης.
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε (όταν επιστρέψει το ρεύμα!)

• Satleo Maniac
Ναι Πάνο ρίξε και εσύ ένα τσεκάρισμα ! Την λήψη την έκανα λίγο πιο πάνω απο την έξοδο της εθνικής οδού για Κιάτο !

@thanost, Φίλε όπως είπε και ο Πάνος, εδώ στο Κιάτο οι συχνότητες αυτές είναι σχεδόν πιασμένες, αλλά θα τις τσεκάρω μόλις περάσω απο εκείνο το σημείο που έκανα τις πρωϊνές λήψεις, γιατί εκεί σίγουρα έχει πέρασμα και ίσως κάτι να βγάλω..

Πάντως σήμερα σε εκείνο το σημείο στους 99.0 έβγαλα έναν σταθμό με καλό σήμα αλλά δεν άκουσα κάποιο σποτάκι.. Δεν ξέρω μήπως ήταν ο σταθμός με το όνομα "99-FM" που βγάζω μερικές φορές με μέτριο προς κακό σήμα στο σπίτι, αλλά δεν ξέρω απο που βγαίνει .. Απλά στο σποτ λέει συνέχεια 99-FM και παίζει Ελληνική μουσική..

Αποσυνδεδεμένος pythvenn

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2010
  • Τόπος: Αθήνα Γαλάτσι
Μάλλον είναι ο 99 της Χαλκίδας από Κτυπά που εδώ και καιρό το έχει γυρίσει σε ελληνικό ρεπερτόριο. Στην αρχή ονομαζόταν star fm (δε θυμάμαι τι έπαιζε τότε), το 2013 μετονομάστηκε σε DBA radio και έπαιζε ξένα και εδώ και κάτι μήνες έχει γίνει 99 fm σκέτο.

• Satleo Maniac
Μάλλον αυτός που λές θα είναι, γιατί ο Κτυπάς έρχεται καλά προς τα εδώ, και αν δεν ήταν ο Alpha Radio στους 98.9 , ο 99-FM θα μου έφερνε καλό σήμα !

Αποσυνδεδεμένος pythvenn

• SatLeo Legend
ε ναι αφου περναει και το κοσμος 100 εκει οπως ειχες πει και παλιοτερα.
με την ευκαιρια και τωρα που ειναι κλειστος ο SUPER 104,1 απο οσιο παταπιο δοκιμασε και τον ευβοια 104,1 ισως τον βγαλεις......

Αποσυνδεδεμένος panos456

• SatLeo Legend
Και ο 104.1 από Χτυπά περνάει στην περιοχή καμπάνα, σαν τον Σοκ 104.8..

Αποσυνδεδεμένος pythvenn

• SatLeo Legend
οντως το θυμαμαι οτι περναγε και αυτος και ο ΣΟΚ.
παντως εκει κατω εχετε βγαλει τη μιση ευβοια. τοσο δυνατους δεκτες εχετε? :smile:

Αποσυνδεδεμένος panos456

• SatLeo Legend
Σε έναν τελευταίο έλεγχο που έκανα το πρωί της Παρασκευής, ο Ενέργεια 106.4 γύρισε στο παλιό του PI και PTY, 7Α02 και Pop Music αντίστοιχα.
Στο ύψος του Κιάτου δεν μπόρεσα να λάβω τον Ελασσόνα 88.4 ούτε τον 88.8 από τα Τρίκαλα, πρέπει να εμπόδιζαν οι 88.3 και 88.9 αντίστοιχα από Υμηττό, ο 88.3 δεν άφησε ανάσα στο 88.4 από τις πλευρικές... Ο Νταλκάς 88.2 από Χτυπά στο σημείο είχε ισοπεδώσει τον Like από Αίγιο και έπιασα αρκετά καλά και τον Music 107.9 από Ιστιαία!! D_Satellite, το μέρος που έκανες τις λήψεις τους ήταν σε χαμηλότερο υψόμετρο από την εθνική; Το υψόμετρο παίζει μεγάλο ρόλο, μου έχει τύχει να πιάνω αρκετά καλά το 98.3 από Αίνο στην εθνική στο ύψος της Νέας Μανωλάδας, αλλά όταν μπαίνει κανείς στην είσοδο για Ν.Μανωλάδα, που είναι ελάχιστα χαμηλότερη σε υψόμετρο, ο Αίνος χάνεται και  ακούγεται καμπάνα το 98.2 από Αγρίνιο! Γι`αυτό το λέω, πρέπει να σε βοήθησε και το ότι ο 88.3 την ημέρα που έκανες τη λήψη ήταν κλειστός..
Τέλος, αν θέλει κανείς να λάβει τον Palace 91.4 από Δοβρούτσι στην εθνική Πατρών-Κορίνθου, λίγο μετά τα διόδια της Κορίνθου με κατεύθυνση προς Κόρινθο πιάνει κάποια ψήγματα, έχει εκπομπή με γυναίκα παραγωγό κατά τις 14:20;;;;

• Satleo Maniac
Πάνο, στους 107.9 μήπως ήταν το Ράδιο Εντελβάις ? Γιατί εδώ και αρκετό καιρό δεν μπορώ να κάνω λήψη στους 107.9 το Music Radio , αλλά πλέον μου βγαίνει το Εντελβάις με σχεδόν καλό σήμα, και περνάει μέχρι και την Ορεινή Κορινθία στο Σούλι - Κρυονέρι !

Τον Ελασσόνα 88.4 και Loud Radio 88.8 , τους έβγαλα στο επάνω σημείο του Κιάτου στην θέση "Αρκούδα" (Αρκούδα Κιάτου)
Αυτό το σημείο είναι περίπου 1 χιλιόμετρο πιο πάνω απο το σημείο εξόδου της εθνικής οδού Αθηνών-Πατρών προς το Κιάτο. Γι'αυτό είχα γράψει ότι την λήψη την έκανα λίγο πιο πάνω (ορεινά) απο την έξοδο της εθνικής για Κιάτο, για να καταλάβεις στο περίπου.. Δηλαδή όπως είσαι στην εθνική οδό και πας προς Πάτρα, εκέι που βλέπεις την έξοδο προς Κιάτο, λίγα μέτρα πιο πέρα έχει μία γέφυρα πάνω απο την εθνική οδό.. Απο εκεί πάς για την θέση "Αρκούδα"  και μετά προς Ορεινή Κορινθία.

Δηλαδή αυτό το σημείο είναι λίγο πιο ψηλα απο το Κιάτο. (Έχει ένα ελαφρό υψόμετρο)
Σήμερα ξανα πέρασα απο εκείνο το σημείο , και μιλάμε για το απόλυτο πέρασμα !!! Έπιασα με καλό σήμα τον 88.4 και τον 88.8, αλλά λίγο πιο κάτω ή λίγο πιο πάνω το σήμα χάλαγε και μετά δεν άκουγες τίποτα !! Ακόμα και 2 μέτρα που έκανα μπρος-πίσω με το αμάξι, υπήρχε τεράστια διαφορά στο σήμα !

Απ'οτι είδα ο 88.8 και λιγότερο ο 88.4 πέρναγε ακόμα λίγο πιο επάνω απο εκείνο το σημείο που έκανα τις λήψεις, αλλά δεν έπαιζε ρόλο που πήγαινα πιο ορεινά και σε μεγαλύτερο υψόμετρο γιατί ο 88.8 άρχισε να χαλάει και ας υπήρχε οπτική επαφή προς Κορινθιακό !

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 " Γι`αυτό το λέω, πρέπει να σε βοήθησε και το ότι ο 88.3 την ημέρα που έκανες τη λήψη ήταν κλειστός.. "
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Αυτό δεν το πρόσεξα προχθές, αλλά όντως σήμερα ο 88.4 δεν πέρναγε καλα όπως προχθές απο το ίδιο ακριβώς σημείο, αλλα τελικά μου έβγαλε καλό σήμα κανα 2 μέτρα πιο κάτω ! μετά όμως απο 20-30 μέτρα δεν άκουγες τίποτα !!

Επίσης να σημειώσω ότι στο συγκεκριμένο σημείο που έκανα τις λήψεις τυχαίνει ο Υμηττός να έχει μία μικρή πτώση, αλλα 200 μέτρα πιο πάνω που αρχίζει η μεγάλη ανηφόρα του δρόμου (Κιάτο- Ορεινή Κορινθία) ο Υμηττός δυναμώνει..

Συγχώνευση: Σαβ  4 Απρ 2015, 20:58
Σίγουρα παίζει ρόλο που ο Υμηττός όπως ειπα έχει πτώση σε εκείνο το σημείο και περνάει με μέτριο σήμα ή σήμα κάτω του μετρίου, και μου άφησε κάποια περιθώρια για να βγάλω τον 88.8 ώστε να μην εμποδίζει ο Hit ! Ίσως πιο ψηλά που χάλαγε ο 88.8 και 88.4 να επηρέαζε ο Υμηττός που δυνάμωνε ! Σίγουρα δηλαδή..

Όντως εδώ και αρκετό καιρό βγάζω και εγώ στους 88.2 τον Νταλκά με κακό προς μέτριο σήμα, ενώ ο Like 88.2 που πέρναγε με καλό σήμα εδω στην περιοχή πλέον βγαίνει πολύ πιο δύσκολα γιατι υπερισχύει ο Νταλκάς.. !

Αυτη τη στγμή όμως, βγάζω πάλι με καλό σήμα τον Like FM στους 88.2, οποίος περνάει σχεδόν καλά, ακόμα και μέσα στο σπίτι όπως παλιότερα !!

Αποσυνδεδεμένος panos456

• SatLeo Legend
Ένα είναι σίγουρο για το 107.9, ότι είναι από Εύβοια! Και πάλι, ο Music δεν είναι αυτός που βάζει τα λαϊκά; Ο Μάριος marios1234 μπορεί να μας διαφωτίσει περαιτέρω!
Είδες που μετράει το υψόμετρο και η θέση που έκανες τη λήψη;;; Δεν μπορώ να πάω βέβαια εκεί που πιάνουν τα θεσσαλικά 88.4 και 88.8, μακάρι να περάσω από εκεί κάποτε! Λόγω της απόστασης και της διάθλασης τα σημεία λήψης είναι τόσο επιλεκτικά που πιάνουν μόνο σε ένα σημείο, το έχω παρατηρήσει σε μικρό βαθμό στο εξοχικό μου με τους σταθμούς του Υμηττού.. Μόλις διάβασα το μήνυμά σου για τις λήψεις, κατευθείαν κοίταξα αν είναι ανοιχτός ο 88.3 και ήταν κλειστός! Σίγουρα βοήθησε, και έτσι είχες τη συχνότητα ελεύθερη!
Για τον 91.4, δοκίμασε, αν περάσεις μετά από τα διόδια της Κορίνθου προς Κόρινθο, να τον βγάλεις!

• Satleo Maniac
Λαϊκά παίζουν και οι 2, απλά τους τελευταίους περίπου 2 μήνες πιάνω στους 107.9 το ράδιο Εντελβάις που μου φέρνει σχεδόν καλό σήμα! (Ο Music Radio στην ίδια συχνότητα, μου έφερνε κακό σήμα και στην καλύτερη σχεδόν μέτριο)

Ναι, φυσικά όπως είπες παίζει ρόλο αυτό το ελάχιστο υψόμετρο εκείνου του σημείου, και φυσικά ακόμα πιο μεγάλο ρόλο παίζει η θέση.. Εκεί είναι το κατάλληλο σημείο, γιατί όπως είπα αν πας ακόμα πιο ψηλά αυτοί οι σταθμοί δεν περνάνε.

Ακόμα και στην Ορεινή Κορινθία που πήγα και είναι αρκετά ψηλά σε υψόμετρο με τον Κορινθιακό φάτσα, δεν μπόρεσα να πιάσω τους 88.4 / 88.8 , μόνο τον Εντελβάις στους 107.9 έβγαζα πολύ καλά , και φυσικά τον Υμηττό σαν να ήταν Όσιος Πατάπιος .. Τα σήματα απο Αττική είναι στο φούλ στα χωριά της Ορεινής Κορινθίας πάνω απο το Κιάτο (Σούλι / Κρυονέρι , κτλ..)

Θα προσπαθήσω να τραβήξω βίντεο τον 88.4 και 88.8 κάποια στιγμή !

• SatLeo Legend
Ο 94,1 εκπέμπει μόνο από Όσιο Πατάπιο;  Σήμερα στους Αγίους Θεοδώρους τον άκουγα σχετικά καλά. Επίσης, το 99,9 επανήλθε και με μεγαλύτερη ισχύ σε σχέση με το προηγούμενο καλοκαίρι που έτρωγε τρελά ξυσίματα λόγω του πειρατή από τον Υμηττό στους 99,8, εκτός αν χαμήλωσε εκείνος ισχύ. Από τότε είχα να βρεθώ στο εξοχικό μου... Το 97,9 ξέχασα να το τσεκάρω, λόγω συνήθειας που τόσα χρόνια ήταν κλειστός  :think:
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε (όταν επιστρέψει το ρεύμα!)

Συνδεδεμένος bill82

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2007
  • Τόπος: Αθήνα -> Κατερίνη
Δε ξερω τι γινετε με το 99,9. Παντως στην αυτοματη αναζητηση(στην λεωφορο αλεξανδρας στην αθηνα, ενδιαμεσα λυκαβηττο κ τουρκοβουνια) σταματαει το tuner του αυτοκινητου συνεχεια το τελευταιο 6μηνο.

Αποσυνδεδεμένος panos456

• SatLeo Legend
Πάνο, δεν υπάρχει 94.1 στον Όσιο Πατάπιο, μάλλον 94.2 θες να πεις!
Έχω υποψιαστεί κάτι άλλο... Μήπως θυσίασαν το 105.0 στα Γεράνεια για να ανοίξουν το 97.9;;; Γιατί δεν δικαιολογείται να βρήκαν ανταλλακτικά για το 97.9 εν μέσω σφιχτών οικονομικών, ενώ το 105.0 που υποτίθεται ήταν εντάξει, να μην εχει ανοίξει ακόμα!

• SatLeo Legend
Τι μουσική παίζει ο 94,2; Ο 94,1 που άκουσα λαμβανόταν καλά όπως τους 2 σταθμούς από Σοφικό αλλά χωρίς RDS. Μήπως ήταν πειρατής;

Αποσυνδεδεμένος georgeZ

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2011
Τι μουσική παίζει ο 94,2; Ο 94,1 που άκουσα λαμβανόταν καλά όπως τους 2 σταθμούς από Σοφικό αλλά χωρίς RDS. Μήπως ήταν πειρατής;

Ξένα, από 80's μέχρι σήμερα. Radio DeeJay 94.2, καμία σχέση με αυτόν της Αθήνας.

• SatLeo Legend
Άρα πειρατής θα ήταν. Ευχαριστώ για την πληροφορία. :smile:

Αποσυνδεδεμένος pythvenn

• SatLeo Legend
εδώ και καιρό στην περιοχή μου έχω χάσει τους info 101,1 και ΑΝΑΜΝΗΣΗ 103,5 οι οποίοι έπιαναν καμπάνα από σοφικό.
ξέρουμε αν έχουν σταματήσει από εκεί ή έχουν ρίξει ισχύ;;;;

• SatLeo Legend
Συνεχίζουν κανονικά. Μάλλον θα έριξαν ισχύ.

Αποσυνδεδεμένος radiobuzzer

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2006
  • Τόπος: παντού
    • http://www.radiofono.gr
 Ισθμός πριν από λίγο:
102.1 Χρώμα FM (νέο;)
Κλειστός ο Νεμέα FM  107.6

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος panos456

• SatLeo Legend
Ο Χρώμα στο 102.1 είναι από Ερατεινή, λειτουργεί εδώ και πολύ καιρό!!

* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 25/01/2025 (10:09)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: maarinos Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 25/01/2025 (09:32)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: palis Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 25/01/2025 (02:08)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 25/01/2025 (02:05)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: palis Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 25/01/2025 (02:02)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στα ΑΜ  Μέλος: palis Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 25/01/2025 (01:58)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: eliascomtest Φόρουμ: IPTV Γενικά 25/01/2025 (00:24)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/01/2025 (21:17)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στα ΑΜ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 24/01/2025 (20:36)
* Απ: Η Euroleague στο Idman tv Azerbayjan  Μέλος: adonis1 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 24/01/2025 (16:11)
* Απ: ASTRA 1P στις 19.2° East  Μέλος: adonis1 Φόρουμ: Λήψη Astra (19.2° Εast) 24/01/2025 (14:51)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ (νομοί Κέρκυρας & Λευκάδας)  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/01/2025 (14:46)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ (νομοί Άρτας & Πρέβεζας)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/01/2025 (12:26)
* Απ: Η Euroleague στο Idman tv Azerbayjan  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 24/01/2025 (12:18)
* Απ: Η Euroleague στο Idman tv Azerbayjan  Μέλος: neoktistos Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 24/01/2025 (11:07)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στη ΜΕΣΣΗΝΙΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/01/2025 (10:15)
* Απ: Η Euroleague στο Idman tv Azerbayjan  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 24/01/2025 (08:44)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 24/01/2025 (08:42)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/01/2025 (08:36)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Palmwoods Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/01/2025 (07:24)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: maarinos Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 24/01/2025 (06:40)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ (νομοί Άρτας & Πρέβεζας)  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/01/2025 (01:05)
* Απ: Πανελλαδικός χάρτης συχνοτήτων DAB+ και αδειοδότηση  Μέλος: nikoskavala Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 24/01/2025 (00:23)
* Απ: Πανελλαδικός χάρτης συχνοτήτων DAB+ και αδειοδότηση  Μέλος: Chris_S Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 24/01/2025 (00:18)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ (νομοί Άρτας & Πρέβεζας)  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/01/2025 (23:08)
* Απ: ASTRA 1P στις 19.2° East  Μέλος: ANDREASSAT Φόρουμ: Λήψη Astra (19.2° Εast) 23/01/2025 (22:45)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/01/2025 (20:48)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/01/2025 (20:41)
* Απ: ASTRA 1P στις 19.2° East  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Λήψη Astra (19.2° Εast) 23/01/2025 (19:08)
* Απ: Πανελλαδικός χάρτης συχνοτήτων DAB+ και αδειοδότηση  Μέλος: nikoskavala Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 23/01/2025 (18:28)