Πάνο, στους 107.9 μήπως ήταν το Ράδιο Εντελβάις ? Γιατί εδώ και αρκετό καιρό δεν μπορώ να κάνω λήψη στους 107.9 το Music Radio , αλλά πλέον μου βγαίνει το Εντελβάις με σχεδόν καλό σήμα, και περνάει μέχρι και την Ορεινή Κορινθία στο Σούλι - Κρυονέρι !
Τον Ελασσόνα 88.4 και Loud Radio 88.8 , τους έβγαλα στο επάνω σημείο του Κιάτου στην θέση "Αρκούδα" (Αρκούδα Κιάτου)
Αυτό το σημείο είναι περίπου 1 χιλιόμετρο πιο πάνω απο το σημείο εξόδου της εθνικής οδού Αθηνών-Πατρών προς το Κιάτο. Γι'αυτό είχα γράψει ότι την λήψη την έκανα λίγο πιο πάνω (ορεινά) απο την έξοδο της εθνικής για Κιάτο, για να καταλάβεις στο περίπου.. Δηλαδή όπως είσαι στην εθνική οδό και πας προς Πάτρα, εκέι που βλέπεις την έξοδο προς Κιάτο, λίγα μέτρα πιο πέρα έχει μία γέφυρα πάνω απο την εθνική οδό.. Απο εκεί πάς για την θέση "Αρκούδα" και μετά προς Ορεινή Κορινθία.
Δηλαδή αυτό το σημείο είναι λίγο πιο ψηλα απο το Κιάτο. (Έχει ένα ελαφρό υψόμετρο)
Σήμερα ξανα πέρασα απο εκείνο το σημείο , και μιλάμε για το απόλυτο πέρασμα !!! Έπιασα με καλό σήμα τον 88.4 και τον 88.8, αλλά λίγο πιο κάτω ή λίγο πιο πάνω το σήμα χάλαγε και μετά δεν άκουγες τίποτα !! Ακόμα και 2 μέτρα που έκανα μπρος-πίσω με το αμάξι, υπήρχε τεράστια διαφορά στο σήμα !
Απ'οτι είδα ο 88.8 και λιγότερο ο 88.4 πέρναγε ακόμα λίγο πιο επάνω απο εκείνο το σημείο που έκανα τις λήψεις, αλλά δεν έπαιζε ρόλο που πήγαινα πιο ορεινά και σε μεγαλύτερο υψόμετρο γιατί ο 88.8 άρχισε να χαλάει και ας υπήρχε οπτική επαφή προς Κορινθιακό !
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
" Γι`αυτό το λέω, πρέπει να σε βοήθησε και το ότι ο 88.3 την ημέρα που έκανες τη λήψη ήταν κλειστός.. "
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Αυτό δεν το πρόσεξα προχθές, αλλά όντως σήμερα ο 88.4 δεν πέρναγε καλα όπως προχθές απο το ίδιο ακριβώς σημείο, αλλα τελικά μου έβγαλε καλό σήμα κανα 2 μέτρα πιο κάτω ! μετά όμως απο 20-30 μέτρα δεν άκουγες τίποτα !!
Επίσης να σημειώσω ότι στο συγκεκριμένο σημείο που έκανα τις λήψεις τυχαίνει ο Υμηττός να έχει μία μικρή πτώση, αλλα 200 μέτρα πιο πάνω που αρχίζει η μεγάλη ανηφόρα του δρόμου (Κιάτο- Ορεινή Κορινθία) ο Υμηττός δυναμώνει..
Συγχώνευση: Σαβ 4 Απρ 2015, 20:58
Σίγουρα παίζει ρόλο που ο Υμηττός όπως ειπα έχει πτώση σε εκείνο το σημείο και περνάει με μέτριο σήμα ή σήμα κάτω του μετρίου, και μου άφησε κάποια περιθώρια για να βγάλω τον 88.8 ώστε να μην εμποδίζει ο Hit ! Ίσως πιο ψηλά που χάλαγε ο 88.8 και 88.4 να επηρέαζε ο Υμηττός που δυνάμωνε ! Σίγουρα δηλαδή..
Όντως εδώ και αρκετό καιρό βγάζω και εγώ στους 88.2 τον Νταλκά με κακό προς μέτριο σήμα, ενώ ο Like 88.2 που πέρναγε με καλό σήμα εδω στην περιοχή πλέον βγαίνει πολύ πιο δύσκολα γιατι υπερισχύει ο Νταλκάς.. !
Αυτη τη στγμή όμως, βγάζω πάλι με καλό σήμα τον Like FM στους 88.2, οποίος περνάει σχεδόν καλά, ακόμα και μέσα στο σπίτι όπως παλιότερα !!