Καλησπέρα σας από την πολύπαθη φέτος Βόρεια Εύβοια! Είπα να κάνω ένα tour...και φυσικά μερικές λήψεις που είναι και η "αρρώστια" μας.
Το βίντεο είναι σημερινό από το χωριό Καματριάδες. Οι λήψεις πάνω κάτω γνωστές, δηλαδή Πήλιο, Λάρισα (πιο καλά και από Πήλιο), Χαλκιδική, και μάλλον Βασιλάκι και Παναγιά Ξάνθης (έχω ξαναβγάλει στην περιοχή Καβάλα). Συγκεκριμένα ακούγεται το Δεύτερο Πρόγραμμα στους 91.2, ενας με ελληνικά στους 96.6, και ένας με ξένα στους 94,6 (αυτός πιθανολογώ Radio DJ Ξάνθης.
Χαρακτηριστική η πολύ δυνατή λήψη του Βουλγαρικου στους 101,6 (είχα και πέρυσι βίντεο απ το ίδιο σημείο) που ταπωνει εντελώς τον Σφαίρα από Δοβρουτσι.
Στους 95 και 103,1 ακούγονται συμφασεις (ή όπως λέγονται) του Ράδιο Ιστιαία 100,4. Από Τελεθριο από τις πυρκαγιές και μετά είναι off ο Κόσμος 100 και ο Εύριπος 90.
Υ. Γ. Εχω πάθει πλάκα με τον δέκτη του αυτοκινήτου αυτού (του αδερφού μου, Audi Q5), μιλάμε για ευαισθησία και επιλεκτικοτητα φοβερή!!! Ειδικά δείτε στους 96 το φέρον του Ραδιο Θεσσαλία ότι ακούγεται άψογα με τον Μαρκόνι 96,1 ακριβώς δίπλα να πιάνει επίσης άψογα.