Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΕΥΒΟΙΑ
  • Παρ 15 Νοε 2024, 15:14
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΕΥΒΟΙΑ  (Αναγνώστηκε 134016 φορές)

0 μέλη και 17 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος pythvenn

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2010
  • Τόπος: Αθήνα Γαλάτσι
Ε τότε να το σταματήσω εδώ αφού είναι τόσο ανούσια τα σχόλια μου. Αφού είμαι τόσο ενοχλητικός. Συγνώμη κιόλας.

Στάλθηκε από το Mi A2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Συνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
πυθα μην δινει σημασια στο καθε περιεργο. κανε αυτο που θες
GATE 7
Rock Tuesdays στον Αμβρακια fm στις 21:00 Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Αποσυνδεδεμένος e-lectron

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Οκτ 2013
Νεκτάριε και συ την έλεγες στον φιλτατο κάποτε. Ψάξε λίγο τις δημοσιεύσεις σου. Τέλος πάντων εγώ έκανα ένα σχόλιο αρχικά με τα χρήσιμα άνοιξε ο ένας και έκλεισε ο άλλος. Αν είχε να πει κάτι που αφορά την λήψη ή κάποια τεχνική πληροφορία  επ αυτού,δεν θα έγραφα τίποτα. Σταματώ εδώ τα περαιτέρω.

Αποσυνδεδεμένος achilleas1978

• Διαγραμμένο Μέλος
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2006
  • Τόπος: ?
 κάτι αντίστοιχο  είχε γράψει Κάπιος στην μετάβαση του Πηλίου ότι καθόμαστε και γράφουμε άνοιξε κλείσε  τον καναλιων, βέβαια εγώ Απάντησα σιγά μην το  άφηνα αναπάντητο.

Εγώ δεν  καταλαβαίνω γιατι καπιοι δεν θέλουμε να γράφουμε ανοιξε/εκλεισε;

Είναι κακό που γράφουμε αναφορές; εντάξει τέλος δεν ξανά γράφω για το off/on κάποιου σταθμου

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
το προβλημα τοτε με το πυθαγορα ηταν που ρωταγε συνεχεια αν ανοιξε ο 92.4 και ο εχτριμ απο παρνασο κλπ αλλα δεν ειναι θεμα να λες οτι καποιος εχει προβλημα και εκλεισε και μετα τον ειναι παλι σε λειτουργια. αυτα καποιοι μπορει να τα διαβαζουν και να τα φτιαχνουν τα ραδιθοφωνα τους

λοιπον τελος με το οφτοπικ εδω, επιστρεφουμε στη κανονικη ροη της συζητησης
GATE 7
Rock Tuesdays στον Αμβρακια fm στις 21:00 Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

• Τακτικό Μέλος
  • **
Νεκτάριε εκτός αυτών που αναφέρεις, του έγραφες και το εξής:

'πυθα μην γινεσαι ρουφιανος ειναι κακο πραγμα ο ρουφιανος'

Και αναφερόταν πάλι σε κάποιο κλείσε-ανοιξε σταθμού. Όπως και να χει ο καθένας έχει την άποψη του, όμως πρέπει να δέχεται και την κριτική. Καταλαβαίνω ότι μπορεί σε κάποιον αυτού του είδους οι αναφορές να είναι χρήσιμες, προσωπικα για μένα είναι πολύ πιο σοβαρές οι αναφορές λήψης για το πώς περνά διαμορφώνει και γενικότερα εκπέμπει κάποιος. Τώρα αν έγινε βύθιση ή κάτι άλλο θα το καταλάβει ο ιδιοκτήτης του σταθμού στις περισσότερες περιπτώσεις.

Αποσυνδεδεμένος babis3g

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2018
  • Τόπος: Κερκυρα
ρε παιδια τι ρουφιανια ειναι οταν βγαινουν στον αερα των fm/am/sw κλπ δημοσια ? δεν ειναι κατι που πηγαν σε καποια μυστικη συχνοτητα ή εχουν καποια κωδικοποιηση ...  εδω που ειμαι εγω καποιος κλεινει για 2-3 μηνες (πχ αλβανοι) ή εστω μια βλαβη λιγων ωρων? καποιοι το κανουν συχνα, καποιοι κοβει ο ηχος και δεν παιζει σωστα για μερες και ου το καθε εξης ... αλλοι ταπωνονται και φαγωνονται μεταξυ τους ... ο αλλος εκλεισε και δεν ξανα απαντησε ποτε στο facebook να πει κατι σε 5 ακροατες του ... εγω εγραψα στην ΕΕΤΤ για θεμα tv και μια βδομαδα δεν εχω παρει απαντηση (και αν παρω) ... ειναι να μην τα λες ?

Συνδεδεμένος Chris_S

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2009
  • Τόπος: ΑΤΤΙΚΗ
@babis3g  Όπως το αντιλαμβάνομαι εγώ, νομίζω οτι εννοούν τη 'ρουφιανιά', όχι τόσο με το σκεπτικό οτι αποκαλύπτεις κάτι το μυστικό ή κρυφό ή συνταρακτικό που κανείς άλλον ως τώρα δεν γνώριζε, αλλά επειδή ο γραπτός λόγος μένει, είναι μιά καταγραφή με μόνιμη διάρκεια. Δηλ, είτε είναι κατί καλό, είτε κάτι κακό, σε ακολουθεί μετά για μιά ζωή -- και για το λόγο αυτό, το φοβούνται γιατί δεν ξέρουν πώς κάποιος καλοθελητής σε μετέπειτα στιγμή μπορεί να το χρησιμοποιήσει.
AM/SW: Sangean ATS-909X || 30m sloper, MLA-30+.
FM:  Sony ST SE-700 || Yagi 4 στoιχείων.
Αναλυτές:  Motorola R2001D,  Pira CZ P75.
SDR: SDRPlay DX || RouterOS net.

Αποσυνδεδεμένος g_next

• Αρχάριο μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Σεπ 2020
Κύριοι να είστε προσεκτικοί σε ότι λέτε στο forum  .. να μην λέτε ανακρίβειες .. γραφει ο άλλος ο τάδε σταθμος OFF και αν δεν ξανά μπει να γράψει ON σε μια δυο ημέρες ο καλοθελητής κάνει copy και φωτογραφία το σχόλιο την ημερομηνία το όνομα και ότι τον συμφέρει απο άλλο post κάνει την αναφορά του στο ΕΣΡ και την ΕΕΤΤ λέγοντας ο σταθμος αυτός δεν υπάρχει έχει παύσει και 1000 ανακρίβειες..

Συνδεδεμένος marios1234

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2007
  • Τόπος: Ιστιαία (Β. Εύβοια)
Καλησπέρα σας από την πολύπαθη φέτος Βόρεια Εύβοια! Είπα να κάνω ένα tour...και φυσικά μερικές λήψεις που είναι και η "αρρώστια" μας.  :headset

Το βίντεο είναι σημερινό από το χωριό Καματριάδες. Οι λήψεις πάνω κάτω γνωστές, δηλαδή Πήλιο, Λάρισα (πιο καλά και από Πήλιο), Χαλκιδική, και μάλλον Βασιλάκι και Παναγιά Ξάνθης (έχω ξαναβγάλει στην περιοχή Καβάλα). Συγκεκριμένα ακούγεται το Δεύτερο Πρόγραμμα στους 91.2, ενας με ελληνικά στους 96.6, και ένας με ξένα στους 94,6 (αυτός πιθανολογώ Radio DJ Ξάνθης.

Χαρακτηριστική η πολύ δυνατή λήψη του Βουλγαρικου στους 101,6 (είχα και πέρυσι βίντεο απ το ίδιο σημείο) που ταπωνει εντελώς τον Σφαίρα από Δοβρουτσι.

Στους 95 και 103,1 ακούγονται συμφασεις (ή όπως λέγονται) του Ράδιο Ιστιαία 100,4. Από Τελεθριο από τις πυρκαγιές και μετά είναι off ο Κόσμος 100 και ο Εύριπος 90.

Υ. Γ. Εχω πάθει πλάκα με τον δέκτη του αυτοκινήτου αυτού (του αδερφού μου, Audi Q5), μιλάμε για ευαισθησία και επιλεκτικοτητα φοβερή!!! Ειδικά δείτε στους 96 το φέρον του Ραδιο Θεσσαλία ότι ακούγεται άψογα με τον Μαρκόνι 96,1 ακριβώς δίπλα να πιάνει επίσης άψογα.

Αποσυνδεδεμένος bill82

• Ερευνητές Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2007
  • Τόπος: Αθήνα -> Κατερίνη
το 91,2 είναι απο βασιλακι γιατί βγάζεις ξενη μουσική στο 97,5 που μάλλον είναι ο κόσμος της ερτ
Στο 97,7 το φέρον είναι της εκκλησίας της Χαλκίδας ; 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος thanost

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2011
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Και το 96.6 με ελληνικά που έβγαλες από Καβάλα είναι, ο Energy

Στάλθηκε από το SM-A705FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Συνδεδεμένος marios1234

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2007
  • Τόπος: Ιστιαία (Β. Εύβοια)
Ναι ο 97,7 είναι η Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδος, ο πομπός της για βόρεια Εύβοια που το περισσότερο διάστημα του χρόνου παίζει φέρον...

Αποσυνδεδεμένος pythvenn

• SatLeo Legend
Εδώ Λιβανάτες πάντως το εκκλησιαστικό 97.7 βγαίνει καμπάνα κ με rds κ ποτέ δεν έχω ακούσει φέρον οπότε σκαναρω τη μπάντα εδώ. Για να το βγάζω από κτυπα δε νομίζω αφού στην περιοχή μου δεν έρχεται το συγκεκριμένο κέντρο εκπομπής.

Αποσυνδεδεμένος pythvenn

• SatLeo Legend
Επανήλθαν από τους δεύτερους πομπούς τους στη βόρεια Εύβοια οι Εύριπος 90 αλλά κ ο κόσμος 100.

Αποσυνδεδεμένος pythvenn

• SatLeo Legend
Εκτός λειτουργίας από βόρεια Εύβοια οι Εύριπος 90 κ κόσμος 100 από χθες.

Αποσυνδεδεμένος first

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2014
  • Τόπος: Χαλκιδα
Εδω και κατι μερες σιγη στο τελος μπαντας κλειστοι ο black man απο χλωμο στους 107,7 και το ραδιο εμτελβαις στου; 107,9 στους 107,7 ενα σκετο σημα απο μακρια, κατα τα αλλα γιορτες ερασιτεχνες στους 102,6 105,6,107,2 102,4  σε μια μπαντα γεματη σκουπιδια και μεταφορες στην μπαντα ειδικα στην πολη μια που κανεις δεν ελεγχει την ισχυ, ασε που βγαινουν ακομα και τωρα παρανομοι απο κει πανω.

Συνδεδεμένος mariosblackman

• Τακτικό Μέλος
  • **
    • BLACKMAN
Εδω και κατι μερες σιγη στο τελος μπαντας κλειστοι ο black man απο χλωμο στους 107,7 και το ραδιο εμτελβαις στου; 107,9 στους 107,7 ενα σκετο σημα απο μακρια, κατα τα αλλα γιορτες ερασιτεχνες στους 102,6 105,6,107,2 102,4  σε μια μπαντα γεματη σκουπιδια και μεταφορες στην μπαντα ειδικα στην πολη μια που κανεις δεν ελεγχει την ισχυ, ασε που βγαινουν ακομα και τωρα παρανομοι απο κει πανω.
Ο Μπλάκμαν Παίζει κανονικά 107´7

Αποσυνδεδεμένος first

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2014
  • Τόπος: Χαλκιδα
Ακομα και πριν δυο ωρες το πολυ δεν επαιζε τιποτα, μονο ενα μακρυνο κενο σημα εξασθενημενο αφου στους 107,6 ακουγα εξω απο χαλκιδα κοιτωντας βορειο ευβοικο τον avanti απο λαρισα στους 107,6 διπλα στην μητροπολη πειραια μηπως υπαρχει βλαβη;

• Τακτικό Μέλος
  • **
    • BLACKMAN
Ακομα και πριν δυο ωρες το πολυ δεν επαιζε τιποτα, μονο ενα μακρυνο κενο σημα εξασθενημενο αφου στους 107,6 ακουγα εξω απο χαλκιδα κοιτωντας βορειο ευβοικο τον avanti απο λαρισα στους 107,6 διπλα στην μητροπολη πειραια μηπως υπαρχει βλαβη;
Καλά θα το κοιτάξω σ’ ευχαριστώ

• Τακτικό Μέλος
  • **
    • BLACKMAN
Ακούγεται κανονικά δεν υπάρχει πρόβλημα

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
Μάριε εδώ δυτικά σε χάσαμε αλλά πάλι καλα που υπάρχει το ίντερνετ και σε ακούμε στη μεσημεριανή βόλτα

Κουκουυυυυυυυυυυυ

Αρναούτογλουυυυυυυυυυυυ
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

• Τακτικό Μέλος
  • **
    • BLACKMAN
Μάριε εδώ δυτικά σε χάσαμε αλλά πάλι καλα που υπάρχει το ίντερνετ και σε ακούμε στη μεσημεριανή βόλτα

Κουκουυυυυυυυυυυυ

Αρναούτογλουυυυυυυυυυυυ
Τι εννοείς δυτικά

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
στα μερη μου εδω Αρτα Πρεβεζα εχεις πολυ καιρο που χαθηκες απο τα fm
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

• Τακτικό Μέλος
  • **
    • BLACKMAN
στα μερη μου εδω Αρτα Πρεβεζα εχεις πολυ καιρο που χαθηκες απο τα fm
Αφού ο ψεύτης ο Τέλης δε με βάζει τι να σου κάνω εγώ γεια σου ψεύτη Τέλη

Αποσυνδεδεμένος bill82

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2007
  • Τόπος: Αθήνα -> Κατερίνη
Μια σειρά από ραδιοφωνα της Χαλκίδας είναι εκτός λειτουργίας  :
87,8/91/101,2/104,1. Το 99 δεν έχει rds. Τα βουνά εκεί έχουν πολύ χιόνι

• Τακτικό Μέλος
  • **
Το 104,1 μας άφησε χρόνους. Δεν είναι από την κακοκαιρία, εδώ και 1 χρόνο περίπου του κατέβασαν διακόπτες λόγο αδυναμίας πληρωμής του ρεύματος.

Αποσυνδεδεμένος ΣΠΥΡΟΣ-ΔΥΤ.ΦΘΙΩΤΙΔΑ

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2011
Και τα ΚΟΣΜΟΣ FM 100 & ΕΥΡΙΠΟΣ FM 90.00 επισης αφαντα εδω και πολυ καιρο. Για την εκπομπη απο Βορεια Ευβοια μιλαω.

Αποσυνδεδεμένος achilleas1978

• Διαγραμμένο Μέλος
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2006
  • Τόπος: ?
το ΚΟΣΜΟΣ FM 100 ήταν off εδώ και αρκετό λόγο βλάβης, εδώ και λίγες ημέρες παίζει κανονικά και πάλι στην βόρεια ευβοια.

Ο ΕΥΡΙΠΟΣ 90,0 παραμένει off

Αποσυνδεδεμένος ΣΠΥΡΟΣ-ΔΥΤ.ΦΘΙΩΤΙΔΑ

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2011
Ναι, εχεις δικιο, παιζει ο ΚΟΣΜΟΣ. Το τσεκαρα χθες.

* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 15/11/2024 (10:33)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: maarinos Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 15/11/2024 (09:49)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 15/11/2024 (09:43)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ (νομοί Κέρκυρας & Λευκάδας)  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 14/11/2024 (21:20)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: aorguru Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 14/11/2024 (19:30)
* Απ: COSMΟΤΕ TV Επίσημα στις 9 Ανατολικά!  Μέλος: paksat Φόρουμ: COSMOTE TV 14/11/2024 (15:40)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 14/11/2024 (11:22)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 14/11/2024 (09:42)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΗΠΕΙΡΟ, ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΑ & ΕΠΤΑΝΗΣΑ [ΠΖ 05]  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 14/11/2024 (09:07)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΗΠΕΙΡΟ, ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΑ & ΕΠΤΑΝΗΣΑ [ΠΖ 05]  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 13/11/2024 (23:53)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΗΠΕΙΡΟ, ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΑ & ΕΠΤΑΝΗΣΑ [ΠΖ 05]  Μέλος: gewrgios Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 13/11/2024 (23:21)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΡΑΚΗ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΣΕΡΡΕΣ [ΠΖ 01]  Μέλος: AlexTsol Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 13/11/2024 (20:41)
* Απ: Το OPEN (πρώην Epsilon) στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 13/11/2024 (18:54)
* Απ: Cosmote TV - συζητήσεις για τις IPTV υπηρεσίες της Cosmote  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Cosmote TV 13/11/2024 (18:52)
* Απ: Λήψη Thaicom 6/8 στις 78.5°E  Μέλος: akaitakis Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 13/11/2024 (18:52)
* Απ: Επίγεια λήψη με φίλτρα LTE γενικά.  Μέλος: thodorisk Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 13/11/2024 (17:46)
* Απ: Επίγεια λήψη με φίλτρα LTE γενικά.  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 13/11/2024 (14:55)
* Απ: Επίγεια λήψη με φίλτρα LTE γενικά.  Μέλος: thodorisk Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 13/11/2024 (14:07)
* Απ: Επίγεια λήψη με φίλτρα LTE γενικά.  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 13/11/2024 (12:45)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 13/11/2024 (10:54)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΡΑΚΗ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΣΕΡΡΕΣ [ΠΖ 01]  Μέλος: kgial Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 13/11/2024 (10:21)
* Απ: Το OPEN (πρώην Epsilon) στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: paksat Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 13/11/2024 (10:07)
* Απ: Επίγεια λήψη με φίλτρα LTE γενικά.  Μέλος: thodorisk Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 13/11/2024 (09:26)
* Απ: Επίγεια λήψη με φίλτρα LTE γενικά.  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 13/11/2024 (08:53)
* Απ: Επίγεια λήψη με φίλτρα LTE γενικά.  Μέλος: thodorisk Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 13/11/2024 (08:27)
* Απ: Cosmote TV - συζητήσεις για τις IPTV υπηρεσίες της Cosmote  Μέλος: Hacker?pcs Φόρουμ: Cosmote TV 13/11/2024 (03:06)
* Απ: ALPHA Κύπρου  Μέλος: robi1994 Φόρουμ: Ειδήσεις από την Κύπρο 13/11/2024 (02:26)
* Απ: ALPHA Κύπρου  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Ειδήσεις από την Κύπρο 13/11/2024 (02:05)
* Απ: ALPHA Κύπρου  Μέλος: robi1994 Φόρουμ: Ειδήσεις από την Κύπρο 13/11/2024 (01:19)
* Απ: Μετακινήσεις δορυφόρων  Μέλος: ANDREASSAT Φόρουμ: Ειδήσεις και νέα από το δορυφορικό στερέωμα 12/11/2024 (23:42)