.....
Τέλος πάντων, επειδή έβγαλα ικανοποιητικά την Digea, αν βρω χρόνο και όρεξη θα στήσω μια ζεύξη για να εξαφανίσω το 48.
Όταν το κάνω θα σηκώσω φώτο, screenshots κλπ.
Η μέθοδος έχει περιγραφτεί αναλυτικά σε Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες.
Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε και στηρίζεται στην μεταφορά της φάσης του καναλιού που παρεμβάλει κατά 180 μοίρες.
Υλοποιείται με δύο όμοιες κεραίες σε οριζόντια σύζευξη και σε συγκεκριμένη απόσταση η μία από την άλλη.
Δουλεύει αποτελεσματικά και για όποιον θέλει να το ψάξει, οδηγίες, σχέδια και τύποι βρίσκονται σε ένα Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες.
Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε που έχω σηκώσει ....
Μεταξύ άλλων, έχω γράψει τα παραπάνω πριν από 2 μήνες.
Θέλω να ενημερώσω ότι υλοποίησα τη συστοιχία κεραιών που αναφέρω και ότι τα αποτελέσματα είναι εξαιρετικά.
Εξαφάνισα την ισχυρή αναλογική παρεμβολή στο 48 από τα Γεράνεια και πλέον έχω άψογα το 48 της ERT Digital με
MER της τάξης των
29 db.
Το έψαξα αρκετά, μια που είχα αρκετά χρόνια να υλοποιήσω μια τέτοια διάταξη ζεύξης και φυσικά δεν την είχα δοκιμάσει σε συνδιασμό αναλογικου & ψηφιακού καναλιού που λειτουργούν στο ίδιο κανάλι.
Σε γενικές γραμμές και ανάλογα με την φυσική διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου,
μπορούμε να επιτύχουμε μέιωση από 25 έως 40 db στο ανεπιθύμητο κανάλι.
Έχω αρκετό υλικό από την υλοποίηση (φωτογραφίες, screenshots από το πεδιόμετρο σε διαγράμματα, φάσμα κλπ), το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για την σύνταξη τεχνικών άρθρων στον ειδικό τύπο, στο site μου και στις παρουσιάσεις των μελλοντικών σεμιναρίων, αλλά αν υπάρχει ενδιαφέρον για το
θέμα (
εξουδετέρωση παρεμβολής στο ίδιο κανάλι), ζητήστε μου να σας πω περισσότερα ...