Εγώ επειδή είμαι της ξένης μουσικής ακούω Hit FM 92.9 κ ένας λόγος παραπάνω που δεν βάζει πολλές διαφημίσεις κ η μουσική του λίστα ανανεώνεται συνεχώς, σε αντίθεση με τον MyFM που όλη μέρα το παίζει λούπα. Η γεωγραφική μορφολογία της πόλης τώρα δεν επιτρέπει σε πολλά σημεία της να λαμβάνονται οι σταθμοί της Ξάνθης, έτσι με το που βγεις στην Εγνατία οδό προς δυτικά πιάνεις τον 98.4 Velvet (φοβερές μουσικές) κ τον πολυαγαπημένο rock σταθμό Legend 101.6. Από το μεσημέρι κ μετά που τελειώνει κ το ενημερωτικό πρόγραμμα του και ο Χρόνος 87.5 βάζει ωραίες μουσικές, όχι γνωστές στο ευρύ κοινό (για αυτό κ μου αρέσουν).
Τώρα από ελληνικά δεν κατέχω κ πολλά....στην μνήμη του ραδιοφώνου στο αυτοκίνητο έχω τον Ρυθμό 103.1 κ τον Δίαυλο 92.4. Τον Ράδιο Ξυλαγανή (ΓΑΒ FM) 104.5 δεν τον ακούω λόγω του είδους μουσικής.
Κ μια μνεία στον DeeJay Αλεξανδρούπολης 94.8 που όταν δεν δικτυωνεται με τον Αθηναϊκό βάζει ωραίες μουσικές σε σχέση με τον αδερφό Ξανθιώτικο 94.6 που είναι τίγκα στην διαφήμιση κ πλέον δεν ακούγεται