Ακομη να βαλω ιντερνετ στο σπιτι μου,οποτε αναγκαστικα μπαινω μεσω κινητου...κατι ειναι κι αυτο!
Καταρχην να πω οτι αλλαξαν την κεραια στην πολυκατοικια.Πλεον ειναι κεντρικη.Υπαρχει διαφορα πλεον,ευτυχως προς το καλυτερο!Εν τω μεταξυ εχω βγαλει screenshots απο ολα τα καναλια,αλλα περιμενω ακομα το ιντερνετ...
Να πω λοιπον οτι οσον αφορα τα πανελλαδικα απο Θασο,πιανουν κρυσταλλο τα ΕΤ1,ΝΕΤ,ΕΤ3,MEGA,STAR,ALPHA,ALTER...
Ο ΑΝΤ1 και το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ πολυ καλα γενικα αλλα εχουν λιγο χιονακι.Ομως δεν φτανουν με τιποτα τα υπολοιπα πανελληνιας εμβελειας...
Ο ΣΚΑΙ δυστυχως δεν παρακολουθειται απο την Θασο.Στην καλυτερη περιπτωση να ακουστει ο ηχος του,αλλα η ΒΟΥΛΗ εστω και ελαφρα υπερισχυει!
Απο τα τοπικα:
Το ΔΕΛΤΑ εχει λιγα χιονια απο Θασο αλλα στην 45UHF βγαινει κρυσταλλο!!Στην 21 εχει δυνατο σημα αλλα πολλες παρεμβολες απο την ΕΤ3.Με κεραια προς Πλακα καμπανα(δοκιμασα με την casio)!
To R Channel απο Θασο σχεδον καμπανα.Στην 58 ομως κρυσταλλο!Στην 68 βγαινει με χιονια,ενω στην 27 εχει χιονια και παρελβολες απο τη ΝΕΤ(απο?).Επισης σημερα στην 27(και μονο εκει) λογω βροχης κανει σπασιματα η εικονα,σαν να παιρνει απο δορυφορο το σημα.Τελος,στην 31 εχει παρα πολυ χαμηλο σημα,ισα που φαινεται!
Το ΕΝΑ Καβαλας στην 49 καμπανα,με μια ανεπαισθητη παρεμβολη,δεν εχω καταλαβει απο ποιο καναλι.
Το Center στην 30 πολυ καλο σημα αλλα με λιγες παρεμβολες απο ΝΕΤ και ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ(ο πομπος στην 29 δεν εχει φιλτρο)
Το ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ στην 29 δυνατο σημα αλλα με πολλες οριζοντιες γραμμες/παρεμβολες απο τον εαυτο του???
Το HOME SHOP στην 28 εχει πολυ καλο σημα αλλα σχεδον δεν βλεπεται λογω του διπλανου ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ(δεν εχει φιλτρο ο πομπος)
Το 4Ε σχεδον καμπανα,η ΠΡΩΙΝΗ χαμηλο σημα(ουτε καν εγχρωμο!) ενω το ΚΑΝΑΛΙ 6 ΞΑΝΘΗΣ πολυ καλα(λιγα χιονια).
Το XANTHI τελευταια εχει βελτιωθει παρα πολυ!Μαλλον κανουν ρυθμισεις στον πομπο,γιατι γραφει στην οθονη ''ΠΑΡΤΕ ΜΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΟ 25410-65200 ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΠΩΣ ΜΑΣ ΒΛΕΠΕΤΕ''!!
Το 902 από Θασο πολυ καλα,αλλα εχει παντα κατι χοντρα χιονια που τρεχουν μεσα στην εικονα,ετσι εκπεμπει!Στην 41UHF(που ουτε αυτος ο πομπος εχει φιλτρο) βγαινει κρυσταλλο,οταν δεν εχει προβλημα!
Η ΝΕΤ και ΕΤ3 από Παγγαιο εχουν χιονια αλλα οχι ιδιαιτερα ειδωλα.
Απο Πλακα Αλεξ/πολης ολα εχουν ειδωλα,ομως φαινεται πως το σημα ειναι δυνατο!Το MEGA στο 24 ειναι το πιο ισχυρο!!Ο ΣΚΑΙ στο 66 επισης δυνατο σημα,αλλα οπως ειναι λογικο δεν λειπει το ειδωλο...