Τηλεοπτικό τοπίο ΝΟΜΟΥ ΦΩΚΙΔΑΣ (Ιτέα, Άμφισσα, Λιδωρίκι κλπ)
  • Πεμ 21 Νοε 2024, 17:50
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Τηλεοπτικό τοπίο ΝΟΜΟΥ ΦΩΚΙΔΑΣ (Ιτέα, Άμφισσα, Λιδωρίκι κλπ)  (Αναγνώστηκε 52278 φορές)

0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2005
  • Τόπος: Πεύκη, Αττική
Αφού σου εξήγησα παραπάνω ότι δεν κοιτάει η Digea γεωγραφική κάλυψη αλλά πληθυσμιακή! Άσε κιόλας που αν έβαζε πομπό στο Παναχαϊκό θα χρειαζόταν μεγαλύτερους πομπούς!
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Αποσυνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
μετατροπη αναλογικων πομπων σε ψηφιακους και οπου βολευει να παιζουν στις κανονικες συχνοτητες θα παιζουν αλλιως θα παιζουν σε αλλες. πηγαινε σε ορεινα χωρια να δεις τι γινεται
GATE 7
Rock Tuesdays στον Αμβρακια fm στις 21:00 Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

Συνδεδεμένος giannis 6

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2016
  • Τόπος: Πάτρα
έχω νέα για το κέντρο εκπομπής Ευπάλιο σήμερα που πήγα στο χωριό είδα ότι η ΕΡΤ έβαλε τον ψηφιακό της αναμεταδότη με το 1mux στην συχνότητα 30UHF και όσον αφορά τα αναλογικά η ΕΡΤ συνεχίζει να παίζει τα ΕΡΤ1,ΕΡΤ2 αναλογικά όπως ήταν στην 50 και στην 21UHF αλλά δεν ξέρω στην ΕΡΤ1 50UHF είχε ελαφριά χιόνια ενώ τις άλλες φορές δεν είχε καθόλου δεν ξέρω μήπως και είναι παρεμβολή απ το ψηφιακό που έχει βάλει η ΕΡΤ,η ΕΡΤ2 όμως στην 21UHF καμπάνα  ύστερα όλα τα άλλα τα ιδιωτικά παίζουν κανονικά αναλογικά όπως ήταν καμπάνα αλλά τα έπαιξε ο πομπός του LEPANTO στην 40UHF και ήταν off το ίδιο όμως είχε πάθει και το καλοκαίρι όπως θυμάμαι αλλά μόλις έγινε μία διακοπή ρεύματος στο χωριό και ταυτόχρονα και στο κέντρο εκπομπής ύστερα μόλις ήρθε το ρεύμα επανήρθε και ο πομπός του LEPANTO.

Arva πρόσθεσε τις αλλαγές στο greek tv ότι δηλαδή η ΕΡΤ έβαλε ψηφιακό στην 30UHF αλλά το Lepanto μην το σβήσεις γιατί μπορεί να ξαναεπανέρθει

Αποσυνδεδεμένος miku

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Αυγ 2016
  • Τόπος: ΜΕΛΙΣΣΙΑ και ΚΕΡΑΤΕΑ
ΕΡΤ ψηφιακή και ιδιωτικά αναλογικά..... Ελλάδα 2017....

Συνδεδεμένος giannis 6

• SatLeo Legend
ενημερώστε το greek tv ότι η EPT έχει βάλει ψηφιακό αναμεταδότη στο κέντρο εκπομπής Ευπάλιο στην συχνότητα 30UHF

Συνδεδεμένος giannis 6

• SatLeo Legend
λοιπόν σήμερα πήγα στο χωριό μου το Ευπάλιο και από ότι είδα το lepanto συνεχίζει να είναι off λογικά τα έφτησε εντελώς ο πομπός. Ύστερα στον δέκτη που παίζει τον ΑΝΤ1 στην 28UHF λόγω του ότι γύρισε ο ΑΝΤ1 σε 16.9 παίζει με συμπιεσμένη εικόνα γιατί δεν τον έχουν ρυθμίσει τον δέκτη,μετά ο ΑLPHA στην 49UHF έχει ξεμείνει από φίλτρα λογικά ο πομπός του και σκορπάει στις άλλες συχνότητες να φανταστείτε η ERT1 που βρίσκεται δίπλα στην 50UHF την έχει κάνει να μήν βλέπεται καθόλου

Συνδεδεμένος giannis 6

• SatLeo Legend
λοιπόν έχω νέα για το κέντρο εκπομπής Ευπάλιο επανήρθε τελικά το lepanto στην 40UHF όπως ήταν, ο ant1 συνεχίζει και εκπέμπει με συμπιεσμένη εικόνα αφού έχει αλλάξει η εικόνα του σε 16.9 δεν έχουν πάει να ρυθμίσουν τον δέκτη,ο alpha στην 49UHF συνεχίζει και σκορπάει στις άλλες συχνότητες του έχουν χαλάσει τα φίλτρα λογικά και την ΕΡΤ1 στην 50UHF την έχει κάνει να μην βλέπετε καθόλου απ τις παρεμβολές

Συνδεδεμένος giannis 6

• SatLeo Legend
Λοιπόν έχω έρθει για διακοπές στο Ευπάλιο είχα έρθει πριν από μια βδομάδα και από ότι έβλεπα στο κέντρο εκπομπής ευπαλιο ο αντ1 στην 28 και η ερτ2 μαζί με το ψηφιακό στην 30 είχαν βγει off χτες όμως τα ξημερώματα του Σαββάτου έγινε μια διακοπή ρεύματος και επανήλθαν  επίσης να ενημερώσετε το greek tv οτιτο lepanto στην 40 εχει βγει off και να σας πω να ενημερωσετε στο κέντρο εδώ πέρα του ευπαλιο ποιοι σταθμοί έχουν teletext λοιπόν είναι ο ant1 το mega και ό alpha α και κάτι που ξέχασα τώρα όλα τα κανάλια παίρνουν σήμα απ το Ξυλόκαστρο γιατί έχω δει απ έξω εχουν βάλει μια κεραία που κοιταειξυλοκαστρο οπότε τώρα κανένας σταθμός δεν παιζει όλα είναι από ξυλοκαστρο ά και ο αντ1 συνεχίζει να παίζει με συμπιεσμένη εικόνα διότι έχει αλλάξει από 4 3 σε 16 9 και δεν έχουν ρυθμίσει τον δέκτη ενημερώστε το Greek tv για ότι έχω γράψει παραπανω

Αποσυνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2005
  • Τόπος: Πεύκη, Αττική
Έγινε η ενημέρωση! Αφού κοίταξες για teletext μπορείς να κοιτάξεις και για stereo ποια εκπέμπουν;

Συνδεδεμένος giannis 6

• SatLeo Legend
Κανένα δεν εκπέμπει με stereo πολυ παλιά θυμάμαι έπιανε με stereo Ο παλιός πομπός του mega που είχαν πανω

Συγχώνευση: Τετ 12 Ιουλ 2017, 18:28
Λοιπόν σήμερα το πρωί κατά τις 10.00 στο κεντρο εκπομπης ευπαλιο  έπεσε το σήμα της ερτ1 στην 50UHF και της ερτ2 στην 21UHF όμως συνεχίζεται παιζειτο ψηφιακό στην 30UHF εγώ είχα ανέβει την  δευτέρα πανω στις κεραίες και φαινόταν απέξω απ το παράθυρο ο πομπος της ερτ σήμερα όμως που ξαναανεβηκα είδα ανοιχτό το παραθυρο αντί κλειστό που ήταν την άλλη φορά και από μέσα ειδα ότι έλειπε ο πομπος το  μηχάνημα εγώ θεωρώ ότι μπορεί να πήγαν να πήραν τα αναλογικά της ερτ για να μείνει το ψηφιακό στην 30UHF τωρα αυτά που έχουν μείνει αναλογικα είναι αντ1 mega alpha star όμως  ο πομπος του star κατι εχει και η εικόνα είναι κατάμαυρη αυτό έγινε σήμερα βέβαια και τις άλλες μέρες το έκανε αυτό αλλά όχι και τόσο πολυ

Συνδεδεμένος giannis 6

• SatLeo Legend
Λοιπόν από ότι  βλέπω στο κεντρο εκπομπης Ευπάλιο σταμάτησαν τις αναλογικές ερτ1 και ερτ2  και άφησαν μόνο την ψηφιακή ερτ στην 30UHF ενημερώστε το greek tv για τις αλλαγές  οσον αφορα το star ο πομπος του επανήλθε  κανονικά

Συνδεδεμένος giannis 6

• SatLeo Legend
Λοιπόν σήμερα ανέβηκα πάλι στο κεντρο εκπομπης Ευπάλιο  και τελικά τον βρήκα τον δέκτη του ant1είναι όντως ο ίδιος pasat που είχε εκείνη οι ιστοσελιδα

Αποσυνδεδεμένος MCelliotG

• Αναλυτής Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2005
  • Τόπος: ΒΔ Θεσσαλονίκη
Οπότε με ένα universal τηλεχειριστήριο με αυτόματη εύρεση κωδικών θα κάνεις τη δουλειά!  :D
Δέκτες:Mut@nt HD51, Edision OSmio 4K, TBS5925
LNB:Inverto Black Ultra Twin
Κάτοπτρο:MABO 130X144/Dragonsat DS-3000 motor
Τόξο:45W - 95E

Συνδεδεμένος giannis 6

• SatLeo Legend
Έχω πάει σε τόσα καταστήματα ηλεκτρικών ειδών και μου λένε πρέπει να φέρεις και τον δέκτη μαζί σου εγώ χτες είχα ανέβει πάνω και είχα πάρει μαζί μου και ένα καλάμι μπας και μπορέσω απ το παράθυρο να φέρω τον δέκτη προς τα μπας και μπορούσα να την κάνω την δουλειά απ τα κουμπιά που έχει ο δέκτης αλλά πάνω που τον τράβαγε μαζί με το καλώδιο που συνδέει τον δέκτη του ant1  από πίσω είναι και άλλος και όπως καταλαβαίνετε δεν μπορούσα να τους σηκώσω και τους δύο δεκτές με το καλάμι απέξω και σκέφτηκα και το άλλο πχ ότι μπορούσα να τον πάρω τον δέκτη απ το παράθυρο και να τον πάω σε ένα κατάστημα στην Ναύπακτο να μου δώσουν ένα τηλεκοντρολ αλλά το θέμα δεν θα μπορούσα να τον ξανασυνδεσω τον δέκτη με τον πομπό και το ρεύμα διότι τα καλώδια δεν φτάνουν α και κάτι άλλο χτες με το καλάμι που ήμουν απέξω απ το παράθυρο ξαφνικά στον του ant1 πάτησα το κουμπί offπου είχε απέξω και έκλεισε ευτυχώς όμως μπόρεσα να ξαναπατησω το κουμπί για να ανοίξει γιατί αλλιώς θα φαινόταν σκέτο μαύρο αφού ο πομπος θα ήταν ανοιχτος

Αποσυνδεδεμένος Κώστας

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2009
Giannis6 δε νομίζω ότι είναι σωστό να πειράζεις ξένο εξοπλισμό.

Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
αυτο λεω και γω μην ανακατευεσαι με πραγματα που δεν ξερεις και δεν ειναι δικα σου

χιλιες φορες να ψαξεις ποιος ειναι ο τεχνιικος υπευθυνος και να του σπασεις τα μπαλακαια λεγοντας του συνεχεια οτι δεν παιζον σωστα τα καναλια παρα να κανεις καμια ζημια και να σε κηνυγανε. μην πας εκει στο βουνο και ερθουν τα παλικαρια με το μαυρο C4 και σε μαζεψουν
GATE 7
Rock Tuesdays στον Αμβρακια fm στις 21:00 Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

Αποσυνδεδεμένος Κώστας

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2009
Επίσης, Giannis6 μην γράφεις συνεχεια "ενημερώστε το greektv". Είναι ενοχλητικό!!

Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Συνδεδεμένος giannis 6

• SatLeo Legend
Σήμερα πέρασα απ το Ευπάλιο και απ οτι είδα δεν έχει πατήσει κανένας τεχνικός πάνω  έτσι λοιπόν έχουμε τα ίδια   ANT1  28UHF σε letter box  παίζει μια χαρά, το ψηφιακό μπουκέτο της EPT στην 30UHF παίζει και αυτό καλά,ο alpha στην 49UHF παίζει καμπάνα η εικόνα όπως και τα υπόλοιπα αλλά είδα σήμερα ότι ο δέκτης κατά ορισμένα διαστήματα κάνει μικρά σπασίματα  ο δέκτης ο συγκεκριμένος απ ότι έχω δει όταν γίνεται διακοπή ρεύματος είναι ένας MAJOR NETWORK  τον ίδιο δέκτη μάλιστα είχαν και στον ΑΝΤ1 πρίν απο 3 χρόνια και είχε τρελαθεί και έκανε ανά 2 δευτερόλεπτα σπασίματα  και έτσι τώρα ο ΑΝΤ1 παίζει με  έναν δέκτη Pasat όπως είχα αναφέρει και το Καλοκαίρι, λογικά αυτό γίνεται και με αυτόν του alpha διότι ο ΑΝΤ1  που είναι στην ίδια ψηφιακή συχνότητα απ το Ξυλόκαστρο(Απο εκει πέρα παιρνουν όλοι οι δεκτες σήμα στο κέντρο εκπομπής Ευπάλιο) και ο ΑΝΤ1 δεν έκανε καθόλου σπασίματα οπότε δεν είναι θέμα σήματος  άρα ο δέκτης του alpha φταίει αλλά κατα τ άλλα παίζει μια χαρά και ο alpha, το mega(ο δέκτης του είναι ένας edision mini triton) στην 54UHF,και το star στην 57UHF παίζουν κανονικά,όσο για το lepanto στην 40UHF μου κάνει εντύπωση που δέν παίζει καθόλου ο πομπός του γιατί εγώ ανέβηκα πάλι πάνω στο κέντρο εκπομπής και είδα μέσα ότι ο πομπός ήταν ανοιχτός κανονικά  το ίδιο και ο δέκτης  μάλλον κάτι δεν πάει καλά στην συνδεσμολογία

Συνδεδεμένος giannis 6

• SatLeo Legend
Στο κέντρο εκπομπής Ευπάλιο αγνοείται ο τεχνικός έχει να πατήσει 1 χρόνο λογικά  αναρωτιέμαι πώς αντέχουν τα μηχανήματα πομποί και αποκωδικοποιητές  εκει μέσα να φανταστείτε εγώ που ανεβαίνω που και πού όταν πηγαίνω στο χωριό μου πάνω και δεν υπάρχει καθόλου εξαερισμός εκει μέσα ούτε κλιματιστικό τίποτα ο μόνος αέρας που υπάρχει εκεί μέσα είναι όταν πήγε το καλοκαίρι τον  Ιούλιο κάποιος τεχνικός της ΕΡΤ θα ήταν λογικά  γιατί αν ήταν ο κανονικός θα κοιτούσε λίγο και τον δέκτη του ant1 να τον ρυθμίσει στο 16.9 που συνεχίζει και παίζει σε letter box έτσι λοιπόν έτσι που λέτε είχε περάσει ο συγκεκριμένος για να πάρει τους αναλογικούς πομπούς που έπαιζαν την ERT1,2  αφού υπάρχει το ψηφιακό της ΕΡΤ  στην 30UHF και άνοιξε τις πόρτες ενός μικρού παραθύρου που υπάρχει εκει μέσα απ εκεί όταν ανεβαίνω και εγώ βλέπω τους πομπούς και τους δέκτες άν δεν υπήρχαν και τα κάγκελα που είναι μπροστά στο παράθυρο θα μπορούσα να μπώ και μέσα  εντωμεταξύ τα καλώδια του ήχου που συνδέουν τους δέκτες με τους πομπούς έχουν αρχίσει και τα παίζουν αυτό γίνεται στον Ant1 στην 28 και στο star στην 57UHF που την μία παίζει κανονικά ο ήχος τους και των 2 και την μία θα παίζει κανονικά ο ήχος η του ενός η του άλλου  διότι έχω παρατηρήσει όταν είμαι πάνω ότι το καλώδιο του ήχου που πηγαίνει στον πομπό του ant1 έχει φθορά το φισ μπροστά.Ευτυχώς όμως κάτω στο χωριό οι περισσότεροι που έχω δεί προς την δυτική του πλευρά έχουν βάλει όπως και εγώ κεραιές καλές με ενισχυτή και κοιτάνε πρός Αρόη υπάρχουν όμως και κάποιοι που τις έχουν γυρισμένες προς μία περίεργη κατεύθυνση δηλαδή όπως κοιτάμε το κέντρο εκπομπής Ευπάλιο απ το χωριό τις έχουν γυρισμένες δεξιότερα του κέντρου  δηλαδή κάποιος απ το forum που ξέρει την περιοχή σχεδόν προς τις ανεμογεννήτριες του μαραθιά γυρισμένες λίγο αριστερά  τώρα λογικά αυτοί εγώ πιστεύω αντανάκλαση του σήματος απ την Αρόη πιάνουν βέβαια υπάρχουν και κάποιοι προς την ανατολική μεριά του χωριού που πιάνουν  και Ξυλόκαστρο  αλλά λέω ρε παιδί μου αν το έχουν πάνω το κέντρο εκπομπής παρατημένο και δεν ενδιαφέρονται  γιατί δεν στέλνουν κάποιον να πάρει τα μηχανήματα και να το κλείσουν εντελώς να μήν ξοδεύουν και ρεύμα βέβαια και να τα κλείσουν θα συνεχίζει να πηγαίνει ρεύμα πάνω γιατί εκει πέρα ακριβώς δίπλα είναι και  η δεξαμενή για το νερό.Εγώ προσωπικά τώρα πρόσφατα σε ένα άλλο σπίτι που έχω στο Ευπάλιο έχει βέβαια περισσότερο ανοιγμα και έρχεται λίγο πιο εύκολα το σήμα απ την Αρόη διότι είναι ελάχιστα λίγο πιο έξω απ το χωριό είχα έναν silver ενισχυτή του 2008 και όλο μου έβγαζε την πίστη συνέχεια είχε θόρυβο και έπρεπε να τον κλείσω και να τον ανοίξω και πιό μετά πάλι τα ίδια ευτυχώς όμως τώρα πήρα έναν mistral 40-45db turbo και να φανταστείτε έχω 2 τηλεοράσεις παλιές και έχω πάρει 2 αποκωδικοποιητές και επειδή το καλοκαίρι που πηγαίνω παίρνω και την δικιά μου που την έχω στο κανονικό μου σπίτι στην Πάτρα με ενσωματωμένο αποκωδικοποιητή έχω συνδέσει στον ενισχυτή στο τροφοδοτικό το tv1 έχω βάλει ένα μικρό καλώδιο να φτάνει έως την τηλεόραση του ενός δωματίου και ύστερα στο tv2 έχω συνδέσει ένα μικρό καλώδιο που πηγαίνει απ τον ενισχυτή στο spliter που έχω συνδέσει στο spliter 2 καλώδια για την τηλεόραη στο σαλόνι και την τηλεόραση στο άλλο δωμάτιο και να φανταστείτε με τους αποκωδικοποιητές ούτε μία απώλεια στο σήμα και να έχω συνδεδεμένο το spliter στο τροφοδοτικό του ενισχυτή  ενώ ο άλλος ακόμη και με την 1 τηλεόραση με το ζόρι έπαιζε με τον συγκεκριμένο τον καινούργιο πιάνω και κουτσά στραβά και λίγο την συχνότητα του Αίνου την 33UHF και την 41 απ το Ξυλόκαστρο και σκέφτομαι το καλοκαίρι που θα φέρω και την τηλεόραση με τον ενσωματωμένο θα πιάσω πολύ καλό σήμα.Αυτά για το Ευπάλιο

Συνδεδεμένος giannis 6

• SatLeo Legend
σήμερα που πέρασα απ το χωριό μου το Ευπάλιο απ το ομώνυμο τοπικό κέντρο ο πομπός του ant1 τα έπαιξε στην 28UHF είχε στην συχνότητα όλο μαύρο δηλαδή την τηλεόραση την έβαζα στην αυτόματη αναζήτηση  στα αναλογικά και περνούσε απ την 28 είχε αυτό το μαύρο και δεν την κράταγε συνέχιζε στις επόμενες απ αυτό συμπέρανα ότι είναι ο πομπός και δεν είναι ο δέκτης τα υπόλοιπα συνεχίζουν όσο μπορούν και παίζουν κανονικά απ το ομώνυμο κέντρο να δω πότε θα πατήσει τεχνικός εκει πάνω

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
αμα υπαρχει μαυρο στο 28 και δεν σταματαει δεν ειναι ο πομπος αλλα ο δεκτης πουεσβησε και ετσι ο πομπος παιζει το γκριζο αδιαμορφωτο σημα που οι αναλογικοι δεκτες δεν σταματανε στην αναζητηση
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

Συνδεδεμένος giannis 6

• SatLeo Legend
Α λες Νεκτάριε να είναι ο δέκτης διότι και να την βάλω την τηλεόραση στο 28 και με χειροκίνητη αναζήτηση δεν στεριώνει καλά πετάει λίγο στις διπλανές 27,29 να τα φτυσε τελικά ο δέκτης ήταν αυτός ο pasat που σας έλεγα το καλοκαίρι αλλά πείτε ότι τα φτυσε δεν θα έπεφτε καμία ασφάλεια εκει μέσα η να επηρεάσει και τους υπόλοιπους,διότι να το πατήθηκε απ το κουμπί που έχει εξωτερικά ο συγκεκριμένος δεν γίνεται διότι δεν έχει πατήσει κανείς τεχνικός πάνω περίεργο πάντως αν κάηκε που δεν επηρέασε και τον απ πίσω απ αυτόν δέκτη που βρισκόταν στο ίδιο πολύμπριζο

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
τι βλεπεις ακριβως στη συχνοτητα του αντεννα ενα γκριζο πραγμα? αυτο ειναι το αδιαμορφωτο σημα του πομπου οταν δεν εχει καποια πηγη. αν εχει χιονια οπως οι αδειες συχνοτητες εχει σβησει ο πομπος.
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

Συνδεδεμένος giannis 6

• SatLeo Legend
Μία μαυρίλα που η τηλεόραση στην αρχή όταν την βάζεις στην 28 πετάει λίγο στις γύρω για λίγα δεύτερα αλλά επανέρχεται στην 28 και μέσα στην μαυρίλα βλέπω ο πομπός είναι γιατί βλέπω κάτι μικρά ανεπαίσθητα πραγματάκια που έκανε στην εικόνα δεν ξέρω να το εξηγήσω έβλεπες κανονικά όταν ήταν ο ant1  αλλά σου λέω Νεκτάριε μέσα στην μαυρίλα η τηλεόραση στην 28 ούτε ήχο μονοφωνικό τίποτα απλή μαυρίλα λογικά θα έσβησε ο δέκτης η θα τα κακάρωσε

Συγχώνευση: Σαβ 17 Φεβ 2018, 08:11
κρίμα λέω ρε γαμώτο τα μηχανήματα πάνω που δεν ενδιαφέρεται κανείς

Συνδεδεμένος giannis 6

• SatLeo Legend
τώρα που ο ant1 γύρισε σε 4.3 ξανά λογικά ο δέκτης στο Κέντρο εκπομπής Ευπάλιο θα τον παίζει κανονικά σε ευρεία εικόνα και όχι σε letter box όπως πριν βέβαια δεν είμαι στο χωριό για να σας το αναφέρω με σιγουριά διότι την προηγούμενη φορά που ήμουνα ήταν αυτό που σας είχα αναφέρει η μαύρη μαυρίλα του πομπού λογικά στην 28 του ant1 μπορεί όμως και να μην κάηκε ο δέκτης απλώς να του τελείωσε η αναμονή και να έσβησε και να χρειάζετε κάποιος να πατήσει το on απέξω απ το δέκτη γιατί αν είχε καεί θα έπρεπε αφού ακριβώς απ πίσω του βρισκόταν και άλλος δέκτης στο ίδιο πολύμπριζο θα είχε πέσει η ασφάλεια,αυτές τις μέρες που θα περάσω πάλι απ το χωριό μου θα σας πώ τα νεότερα

Συνδεδεμένος giannis 6

• SatLeo Legend
Τελικά σήμερα που είπα να πάω μια βόλτα στο χωριό μου το Ευπάλιο πήγα στο σπίτι και είδα την 28 του αντ1 ακόμη με αυτήν την μαυρίλα του πομπού και ειπα να ανέβω μια πάνω στο κέντρο ειδα τον δέκτη κλειστό χωρίς ούτε να έχει το κόκκινο φωτάκι ότι είναι κλειστός δηλαδή και στην αρχή υπέθεσα ότι κάηκεττελικά όμως έκλεισα το ρεύμα απ το ρολόι  απέξω που έχει διακόπτη το εκλεισα και το άνοιξα και μέσα επανήλθε και άνοιξε ο δέκτης παίζοντας κανονικά τον αντ1 φαίνεται όπως το ειπα και παραπάνω του τελείωσε η αναμονή του δεκτη να δω τώρα πόσο ια κρατήσει  πάντως τον παίζει κανονικά σε ευρεία εικονα

Συνδεδεμένος bill82

• Ερευνητές Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2007
  • Τόπος: Αθήνα -> Κατερίνη
Παλι με τα ρεύματα και τις πομπούς παίζεις;

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
ωραιο hard reset εκανες, μαλλον ειχε φαει κολλημα ο δεκτης.

ελπιζω να μην εχουν αλλα μηχανηματα εκει μεσα πχ ραδιοερασιτεχνεις και τους τα χαλασεις και σου ερθουν σπιτι με τα στρουμφακια και σε πανε μεσα για φθορα ξενης περιουσιας
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

Συνδεδεμένος giannis 6

• SatLeo Legend
είχε κλείσει εντελώς δηλαδή είχα ανέβει πάνω και απ το παράθυρο του κέντρου που βλέπω μέσα τον έβλεπα τον συγεκριμένο του ant1 τον pasat εντελώς κλειστό και να μην έχει ούτε κόκκινο φωτάκι ότι είναι κλειστός και το είδα και λέω λές να κάηκε τελικά,και λέω δεν κλείνω μία στο ρολόι απέξω του ρεύματος είναι ένας διακόπτης σαν ασφάλεια που έχουμε στα σπίτια και το έκλεισα και το ξανάανοιξα αμέσως  και ξανακοίταξα μέσα και είδα τον δέκτη να γράφει on και να κάνει boot για λίγα δεύτερα και έπαιξε κανονικά και με ευρεία εικόνα μιας και το ξαναγύρισε ο ant1 σε 4.3 όπως είδα και κάτω στο σπίτι,επίσης Νεκτάριε εκεί μέσα δεν υπάρχει κανένα ραδιόφωνο μόνο αυτά που έχετε βάλει και στο greek tv ότι υπάρχουν τα ακόλουθα κανάλια,ANT1,MEGA,ALPHA,STAR,και η ΕΡΤ στο ψηφιακό με το 1mux.Όταν με το καλό μας αποχαιρετίσει το mega πχ να πει το EΣΡ ότι πρέπει να σταματήσει να εκπέμπει επίγεια έχω δει ο δέκτης που το παίζει στο κέντρο είναι ένας EDISION MINI TRITON σίγουρα θα βρω ένα τηλεκοντρόλ συγκεκριμένα για αυτόν γιατί κυκλοφορεί πολύ στην αγορά και είναι πολύ γνωστός να πάω πάνω και να τον βάλω να παίζει  ΣΚΑΪ  απ το να παίζει την μαύρη μαυρίλα όταν κατέβει το σήμα του mega  να πάω να πατήσω το menu ο συγκεκριμένος όταν έχει γίνει διακοπή ρεύματος πιο παλιά και εγώ ήμουν στο σπίτι είδα ότι έχει το ίδιο epg με αυτό του crypto  επειδή τώρα είναι στην ίδια συχνότητα την 41UHF ο δέκτης που παίρνει το σήμα όπως και οι υπόλοιποι απ το Ξυλόκαστρο θα πατήσω να κάνει χειροκίνητη αναζήτηση στην συγκεκριμένη συχνότητα ώστε να μου βγάλει το skai βέβαια θα μου βγάλει νομίζω πρώτα στην χειροκίνητη αναζήτηση το m.tv εγώ θα τον βάλω στο skai και επειδή δεν θα μπορώ να κάνω διαγραφές καναλιών θα δώ αν βρίσκεται στην δεύτερη θέση του δέκτη ο skai αν μετά από διακοπή ρεύματος θα το ξαναβγάλει ή θα με πάει στο αρχικό δηλαδή το m.tv τότε θα πάω στο menu εκεί που λεέι ο δέκτης μετά απ διακοπή σε ποιο κανάλι να είναι και θα βάλω στο τρέχον,όλα αυτά με την βοήθεια κάποιου απ κάτω στο σπίτι που να ξέρει και να μου λέει ακριβώς που βρίσκομαι στο menu

Συνδεδεμένος giannis 6

• SatLeo Legend
Θαύμα,θαύμα πάτησε τεχνικός στο κέντρο εκπομπής Ευπάλιο σήμερα που πήγα στο χωριό μου είδα ότι εκεί που είχαν το mega στην 54UHF έβαλαν το ΣΚΑΪ φαίνεται επειδή βλέπουν ότι το mega φτάνει προς το τέλος  και ότι και να συνεχίσει δεν θα ξαναπαίξει ποτέ το ενημερωτικό πρόγραμμα που έπαιζε είπαν να βάλουν το skai που έχει μπόλικη ενημέρωση,ενημερώστε και το greek tv για την αλλαγή όταν μπορέσετε ότι στην συχνότητα που ήταν το mega έβαλαν το skai στην 54UHF,έτσι τώρα απ το συγκεκριμένο κέντρο πιάνουν η ψηφιακή ΕΡΤ το 1mux,ο ant1,ο alpha,το star,και το skai,τώρα αυτός ανέβηκε που ανέβηκε πάνω δεν κοίταγε τι γίνεται με τον πομπό του lepanto εγώ σήμερα που ανέβηκα να δω τις αλλαγές τον είδα το πομπό του lepanto πάλι με ανοιχτά τα φωτάκια όλα όπως και των υπολοίπων,ο δέκτης και αυτός ανοιχτός αλλά κάτω στην 40 που είναι ρυθμισμένος δεν παίζει τίποτα χιόνια

* Απ: Αγοράζει το «Ε» ο Μελισσανίδης  Μέλος: nogyo.exe Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 21/11/2024 (17:30)
* Απ: Αγοράζει το «Ε» ο Μελισσανίδης  Μέλος: gewrgios Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 21/11/2024 (17:23)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 21/11/2024 (17:12)
* Απ: Ovzon 3 @ 59.7° E  Μέλος: akaitakis Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 21/11/2024 (14:00)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ (νομοί Άρτας & Πρέβεζας)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 21/11/2024 (11:54)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 21/11/2024 (10:06)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: nogyo.exe Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 21/11/2024 (08:57)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: Ερευνητής Αλήθειας Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 21/11/2024 (04:15)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: Hacker?pcs Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 21/11/2024 (01:08)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: thanost Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 21/11/2024 (00:13)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (22:50)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: gewrgios Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (22:39)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: maarinos Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (22:37)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: first Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 20/11/2024 (21:38)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: thanost Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 20/11/2024 (21:13)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: xristakos22 Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (19:17)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: first Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 20/11/2024 (19:11)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΡΗΤΗ  Μέλος: PanosRadio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 20/11/2024 (19:06)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: anfoukas Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (18:01)
* Απ: Το OPEN (πρώην Epsilon) στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: paksat Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (17:53)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: Ερευνητής Αλήθειας Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (15:47)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: johnpapad24 Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (14:52)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: nogyo.exe Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (14:52)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: johnpapad24 Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (14:50)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (14:37)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΡΗΤΗ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 20/11/2024 (12:57)
* Απ: CB Radio   Μέλος: babis3g Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 20/11/2024 (12:46)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: johnpapad24 Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (12:17)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (12:06)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: johnpapad24 Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (11:36)