Στο κέντρο εκπομπής Ευπάλιο αγνοείται ο τεχνικός έχει να πατήσει 1 χρόνο λογικά αναρωτιέμαι πώς αντέχουν τα μηχανήματα πομποί και αποκωδικοποιητές εκει μέσα να φανταστείτε εγώ που ανεβαίνω που και πού όταν πηγαίνω στο χωριό μου πάνω και δεν υπάρχει καθόλου εξαερισμός εκει μέσα ούτε κλιματιστικό τίποτα ο μόνος αέρας που υπάρχει εκεί μέσα είναι όταν πήγε το καλοκαίρι τον Ιούλιο κάποιος τεχνικός της ΕΡΤ θα ήταν λογικά γιατί αν ήταν ο κανονικός θα κοιτούσε λίγο και τον δέκτη του ant1 να τον ρυθμίσει στο 16.9 που συνεχίζει και παίζει σε letter box έτσι λοιπόν έτσι που λέτε είχε περάσει ο συγκεκριμένος για να πάρει τους αναλογικούς πομπούς που έπαιζαν την ERT1,2 αφού υπάρχει το ψηφιακό της ΕΡΤ στην 30UHF και άνοιξε τις πόρτες ενός μικρού παραθύρου που υπάρχει εκει μέσα απ εκεί όταν ανεβαίνω και εγώ βλέπω τους πομπούς και τους δέκτες άν δεν υπήρχαν και τα κάγκελα που είναι μπροστά στο παράθυρο θα μπορούσα να μπώ και μέσα εντωμεταξύ τα καλώδια του ήχου που συνδέουν τους δέκτες με τους πομπούς έχουν αρχίσει και τα παίζουν αυτό γίνεται στον Ant1 στην 28 και στο star στην 57UHF που την μία παίζει κανονικά ο ήχος τους και των 2 και την μία θα παίζει κανονικά ο ήχος η του ενός η του άλλου διότι έχω παρατηρήσει όταν είμαι πάνω ότι το καλώδιο του ήχου που πηγαίνει στον πομπό του ant1 έχει φθορά το φισ μπροστά.Ευτυχώς όμως κάτω στο χωριό οι περισσότεροι που έχω δεί προς την δυτική του πλευρά έχουν βάλει όπως και εγώ κεραιές καλές με ενισχυτή και κοιτάνε πρός Αρόη υπάρχουν όμως και κάποιοι που τις έχουν γυρισμένες προς μία περίεργη κατεύθυνση δηλαδή όπως κοιτάμε το κέντρο εκπομπής Ευπάλιο απ το χωριό τις έχουν γυρισμένες δεξιότερα του κέντρου δηλαδή κάποιος απ το forum που ξέρει την περιοχή σχεδόν προς τις ανεμογεννήτριες του μαραθιά γυρισμένες λίγο αριστερά τώρα λογικά αυτοί εγώ πιστεύω αντανάκλαση του σήματος απ την Αρόη πιάνουν βέβαια υπάρχουν και κάποιοι προς την ανατολική μεριά του χωριού που πιάνουν και Ξυλόκαστρο αλλά λέω ρε παιδί μου αν το έχουν πάνω το κέντρο εκπομπής παρατημένο και δεν ενδιαφέρονται γιατί δεν στέλνουν κάποιον να πάρει τα μηχανήματα και να το κλείσουν εντελώς να μήν ξοδεύουν και ρεύμα βέβαια και να τα κλείσουν θα συνεχίζει να πηγαίνει ρεύμα πάνω γιατί εκει πέρα ακριβώς δίπλα είναι και η δεξαμενή για το νερό.Εγώ προσωπικά τώρα πρόσφατα σε ένα άλλο σπίτι που έχω στο Ευπάλιο έχει βέβαια περισσότερο ανοιγμα και έρχεται λίγο πιο εύκολα το σήμα απ την Αρόη διότι είναι ελάχιστα λίγο πιο έξω απ το χωριό είχα έναν silver ενισχυτή του 2008 και όλο μου έβγαζε την πίστη συνέχεια είχε θόρυβο και έπρεπε να τον κλείσω και να τον ανοίξω και πιό μετά πάλι τα ίδια ευτυχώς όμως τώρα πήρα έναν mistral 40-45db turbo και να φανταστείτε έχω 2 τηλεοράσεις παλιές και έχω πάρει 2 αποκωδικοποιητές και επειδή το καλοκαίρι που πηγαίνω παίρνω και την δικιά μου που την έχω στο κανονικό μου σπίτι στην Πάτρα με ενσωματωμένο αποκωδικοποιητή έχω συνδέσει στον ενισχυτή στο τροφοδοτικό το tv1 έχω βάλει ένα μικρό καλώδιο να φτάνει έως την τηλεόραση του ενός δωματίου και ύστερα στο tv2 έχω συνδέσει ένα μικρό καλώδιο που πηγαίνει απ τον ενισχυτή στο spliter που έχω συνδέσει στο spliter 2 καλώδια για την τηλεόραη στο σαλόνι και την τηλεόραση στο άλλο δωμάτιο και να φανταστείτε με τους αποκωδικοποιητές ούτε μία απώλεια στο σήμα και να έχω συνδεδεμένο το spliter στο τροφοδοτικό του ενισχυτή ενώ ο άλλος ακόμη και με την 1 τηλεόραση με το ζόρι έπαιζε με τον συγκεκριμένο τον καινούργιο πιάνω και κουτσά στραβά και λίγο την συχνότητα του Αίνου την 33UHF και την 41 απ το Ξυλόκαστρο και σκέφτομαι το καλοκαίρι που θα φέρω και την τηλεόραση με τον ενσωματωμένο θα πιάσω πολύ καλό σήμα.Αυτά για το Ευπάλιο