είχε κλείσει εντελώς δηλαδή είχα ανέβει πάνω και απ το παράθυρο του κέντρου που βλέπω μέσα τον έβλεπα τον συγεκριμένο του ant1 τον pasat εντελώς κλειστό και να μην έχει ούτε κόκκινο φωτάκι ότι είναι κλειστός και το είδα και λέω λές να κάηκε τελικά,και λέω δεν κλείνω μία στο ρολόι απέξω του ρεύματος είναι ένας διακόπτης σαν ασφάλεια που έχουμε στα σπίτια και το έκλεισα και το ξανάανοιξα αμέσως και ξανακοίταξα μέσα και είδα τον δέκτη να γράφει on και να κάνει boot για λίγα δεύτερα και έπαιξε κανονικά και με ευρεία εικόνα μιας και το ξαναγύρισε ο ant1 σε 4.3 όπως είδα και κάτω στο σπίτι,επίσης Νεκτάριε εκεί μέσα δεν υπάρχει κανένα ραδιόφωνο μόνο αυτά που έχετε βάλει και στο greek tv ότι υπάρχουν τα ακόλουθα κανάλια,ANT1,MEGA,ALPHA,STAR,και η ΕΡΤ στο ψηφιακό με το 1mux.Όταν με το καλό μας αποχαιρετίσει το mega πχ να πει το EΣΡ ότι πρέπει να σταματήσει να εκπέμπει επίγεια έχω δει ο δέκτης που το παίζει στο κέντρο είναι ένας EDISION MINI TRITON σίγουρα θα βρω ένα τηλεκοντρόλ συγκεκριμένα για αυτόν γιατί κυκλοφορεί πολύ στην αγορά και είναι πολύ γνωστός να πάω πάνω και να τον βάλω να παίζει ΣΚΑΪ απ το να παίζει την μαύρη μαυρίλα όταν κατέβει το σήμα του mega να πάω να πατήσω το menu ο συγκεκριμένος όταν έχει γίνει διακοπή ρεύματος πιο παλιά και εγώ ήμουν στο σπίτι είδα ότι έχει το ίδιο epg με αυτό του crypto επειδή τώρα είναι στην ίδια συχνότητα την 41UHF ο δέκτης που παίρνει το σήμα όπως και οι υπόλοιποι απ το Ξυλόκαστρο θα πατήσω να κάνει χειροκίνητη αναζήτηση στην συγκεκριμένη συχνότητα ώστε να μου βγάλει το skai βέβαια θα μου βγάλει νομίζω πρώτα στην χειροκίνητη αναζήτηση το m.tv εγώ θα τον βάλω στο skai και επειδή δεν θα μπορώ να κάνω διαγραφές καναλιών θα δώ αν βρίσκεται στην δεύτερη θέση του δέκτη ο skai αν μετά από διακοπή ρεύματος θα το ξαναβγάλει ή θα με πάει στο αρχικό δηλαδή το m.tv τότε θα πάω στο menu εκεί που λεέι ο δέκτης μετά απ διακοπή σε ποιο κανάλι να είναι και θα βάλω στο τρέχον,όλα αυτά με την βοήθεια κάποιου απ κάτω στο σπίτι που να ξέρει και να μου λέει ακριβώς που βρίσκομαι στο menu