Τηλεοπτικό τοπίο ΝΟΜΟΥ ΦΩΚΙΔΑΣ (Ιτέα, Άμφισσα, Λιδωρίκι κλπ)
  • Πεμ 21 Νοε 2024, 17:52
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Τηλεοπτικό τοπίο ΝΟΜΟΥ ΦΩΚΙΔΑΣ (Ιτέα, Άμφισσα, Λιδωρίκι κλπ)  (Αναγνώστηκε 52279 φορές)

0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Συνδεδεμένος giannis 6

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2016
  • Τόπος: Πάτρα
κάποιος αν μπορεί να ενημερώσει το greek tv για τις αλλαγές στο κέντρο εκπομπής Ευπάλιο.
28UHF ANT1
30UHF ERT ΨΗΦΙΑΚΗ 1ΜUX
49UHF ALPHA
54UHF SKAI
57UHF STAR
Στην 54 είναι η αλλαγή που πήγε τεχνικός πάνω όπως έχω αναφέρει και στην θέση του mega λογικά λόγω του ότι δεν θα ξαναπαίξει ενημερωτικό πρόγραμμα άλλαξε στον δέκτη και έβαλε το ΣΚΑΪ

Συνδεδεμένος giannis 6

• SatLeo Legend
σήμερα που ήμουν στο Ευπάλιο πάλι απ το ομώνυμο κέντρο το τοπικό ο ant1 στην 28UHF έχει κλείσει πάλι ο δέκτης και έχει μείνει μόνος του ο πομπός με την μαύρη μαυρίλα έλεγα να ανέβω πάνω να ξανακλείσω το ρεύμα απέξω απ το κέντρο που είναι το ρολόι ο διακόπτης για να επανέρθει αλλά λέω αφού μετά λογικά από 2-3 μέρες θα ξανακλείσει οπότε τζάμπα,επίσης και ο skai στην 54UHF που το άλλαξαν τώρα πρόσφατα απ το mega παίζει κανονικά η εικόνα αλλά χωρίς καθόλου ήχο,τώρα με τον δέκτη του ant1 μήπως έχει χάσει την αναμονή του ο δέκτης και σβήνει η μπλοκάρει γιατί απ ότι θυμάμαι την Τετάρτη 28/2 που είχα ανέβει που είχε πάλι το ίδιο πρόβλημα που έκλεισα το διακόπτη με το ρεύμα και το ξανάανοιξα έπαιξε κανονικά και το σάββατο  3/3 που πήγα πάλι έπαιζε κανονικά οπότε μήπως δεν είναι θέμα αναμονής του δέκτη αλλά κάτι άλλο έτσι λοιπόν είπα σήμερα να πάρω τηλέφωνο τον πρόεδρο του χωριού είναι νέος άνθρωπος και να του πω τα προβλήματα πάνω ώστε να ξαναπάει ο τεχνικός και μου λέει όσο παίζουν παίζουν πάνω και του λέω μ αφού φέρατε πάνω τεχνικό να αλλάξει το mega σε skai και λέει αυτή ήταν και η τελευταία αλλαγή επειδή μου λέει δεν ανήκει στα επίσημα κέντρα δεν μπορούν να αλλάξουν τίποτα και το έχουν έτσι όσο παίζει μου λέει όποιος θέλει να βλέπει κανονικά στο χωριό να γυρίσει την κεραία του στην Αρόη ή στο Ξυλόκαστρο πράγμα που έχουν κάνει πολλοί στο χωριό όπως έχω δει

Συγχώνευση: Κυρ 11 Μαρ 2018, 17:48
Λέω επειδή είμαι φίλος με τον πρόεδρο του χωριού μου να του πω αν μπορεί να μου δώσει τα κλ**** για πάνω για το κέντρο εκπομπής του Ευπαλίου να πάω αλλά θα έχω φέρει μαζί μου και άνθρωπο που να μου λέει απ κάτω στην τηλεόραση τι γίνεται εγώ αν καταφέρω και μου δώσει το κλ**** και μπω μέσα θα κοιτάξω τι γίνεται με τον δέκτη του ant1 θα πάρω το τηλεκοντρόλ που θα είναι μέσα και θα κοιτάξω αν έχει αναμονή η όχι και θα τον ρυθμίσω στην αναλογία οθόνης στο Auto ώστε αν ξαναγυρίσει ο ant1 στο 16.9 να μην παίζει σε letter box,να δω θα μου πει το ναι ώστε να πάρω το κλ****

Συνδεδεμένος giannis 6

• SatLeo Legend
λοιπόν παιδιά ακούστε μίλησα με τον πρόεδρο του χωριού μου του Ευπαλίου και μου είπε ότι πάνω το κέντρο εκπομπής είναι παράνομο και επειδή του ζήτησα τα κλ**** να πάω να τα φτιάξω λίγο εγώ μου λέει  δεν μπορεί να γίνει καμία επέμβαση πάνω για βελτίωση γιατί μπορεί να τον βάλουν μέσα το σημείο είναι παράνομο και μου είπε για τα μηχανήματα ότι κάποια στιγμή θα πάνε να τα μαζέψουν,αλλά εγώ αναρωτιέμαι τόσα χρόνια όταν ήταν το αναλογικό τότε το κέντρο του Ευπαλίου ήταν νόμιμο άλλα χωριά παρακαλάνε να έχουν ένα τέτοιο κέντρο  και κάτι άλλο η ΕΡΤ που τώρα πρίν απ 1 χρόνο πήγε και έβαλε ψηφιακό  τι  θα το κλείσουν και αυτό?

Συνδεδεμένος giannis 6

• SatLeo Legend
λοιπόν παιδιά χτες ήμουν στο χωριό μου το Ευπάλιο κάτω στο σπίτι μου που είναι μέσα στο χωριό έχω βάλει κεραία televes που κοιτάει προς την Αρόη  διπολική με ενισχυτή κεντρικής κεραίας alcad μέχρι 42db διότι το σπίτι μου είναι διώροφο με πρίζες τηλεόρασης μέσα και είχα πάει και την Τετάρτη και καθόμουν και έβλεπα την ΕΡΤ στην 24 απ την Αρόη και έβλεπα μου έκανε μικρά σπασίματα στην εικόνα ο δέκτης ενώ άλλες φορές δεν μου έκανε καθόλου μόνο όταν περνούσε καμία μηχανή απ το δρόμο και δημιουργούσε για λίγο θόρυβο  η κάποιος να έκανε καμία εργασία σε κανά κτήμα με χορτάρια εκεί γύρω αλλά  βγήκα έξω και δεν άκουγα τίποτα και άρχισα και λέω μήπως πάνω απ το τοπικό κέντρο ο πομπός του ant1 στην 28UHF με το αδιαμόρφωτο σήμα αφού είναι σβηστός ο δέκτης που τον παίζει μήπως δημιουργούσε παρεμβολή και έτσι χτες το σάββατο αφού μου είχε πει ο πρόεδρος του χωριού ότι δεν ασχολούνται πάνω καθόλου και ότι το κέντρο είναι παράνομο και δεν μπορούν να κάνουν καμία βελτίωση ανέβηκα έτσι και εγώ πάνω έκλεισα τον διακόπτη του πομπού στην 28 που έπαιζε αδιαμόρφωτο,και επίσης έκλεισα και τον πομπό που έπαιζε το star τώρα θέλω να δω για θα ανέβει κανείς πάνω τεχνικός να ξαναανοίξει το star  τον πομπό που έπαιζε το star τον έκλεισα μπας και αν ανέβει τεχνικός κοιτάξει λίγο τον δέκτη του ant1 που σβήνει συνέχεια,επίσης ο skai στην 54 που έχει μείνει άφωνος στο μουγκό χωρίς ήχο απ ότι είδα πάνω κάποιος και αυτός δεν είμαι εγώ έχει πάει και έχει κόψει καλώδιο διότι κοντά στο παράθυρο είναι πομπός του skai και όπως πήγαιναν τα καλώδια η μία άκρη πάνω στον πομπό και η άλλη άκρη την πήρα στα χέρια και ήταν κομμένη εγώ πάντως αν δω να έχει πάει τεχνικός και να το έχει φτιάξει δεν ξαναανεβαίνω πάνω να κάνω τίποτα αλλά θέλω να δω τώρα δεν θα τον φέρουν μπάς και μπορέσει να φτιάξει τον ant1 και να κοιτάξει τι γίνεται με τον ήχο του skaι,κάτω στο χωριό βέβαια ελάχιστοι είναι και αν που βλέπουν απ το συγκεκριμένο το τοπικό οι περισσότεροι μέσα στο χωριό έχουν βάλει τις κεραίες τους για την Αρόη, η απ την άλλη πλευρά του χωριού την ανατολική για Ξυλόκαστρο,εγώ είμαι στην δυτική πλευρά αλλά και στην ανατολική θα μπορούσαν να πιάσουν Αρόη,και ο καθένας μέσα αν βάλει μια καλή κεραία με ενισχυτή μπορεί να πιάσει μια χαρά Αρόη

Αποσυνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
GATE 7
Rock Tuesdays στον Αμβρακια fm στις 21:00 Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Συνδεδεμένος giannis 6

• SatLeo Legend
1.αυτό το έκανα για να δω μπας και με το star ταρακουνηθούν λίγο κανείς και φωνάξουν τεχνικό όταν ανέβει μαζί με τον πομπό του star που θα είναι απλώς να πατήσει τον διακόπτη για να επανέλθει,να κοιτάξει λίγο να φτιάξει τον ant1,και τον skai.
2.γιατί δημιουργούσε απ ότι φαίνεται παρεμβολές κάτω στο χωριό και εμπόδιζε το σήμα απ την Αρόη,διότι μιλούσα μ έναν απ την Ναύπακτο που έρχεται στο Ευπάλιο και κάνει εγκαταστάσεις κεραιών στα σπίτια για λήψη απ την Αρόη  και μου είπε και αυτός είναι πάνω απ τις τοπικές κεραίες στην 28 ένα αδιαμόρφωτο και κάνει παρεμβολές,και του εξήγησα και εγώ ότι είναι ο δέκτης πάνω που παίζει τον ant1 και κλείνει συνέχεια,και μου είπε και αυτός αφού δεν παίρνουν την απόφαση να τα κλείσουν πάνω αυτά τα προβλήματα θα δημιουργούνται.Προσωπικά λέω εγώ γιατί αφού θέλουν να τα κλείσουν και ότι είναι παράνομα που μου είπε ο πρόεδρος του χωριού γιατί πήγαν να αλλάξουν απ κει που έπαιζε το mega έβαλαν το skai και μάλιστά μόλις πέρασαν λίγες μέρες έμεινε και άφωνο,αλλά εκει πέρα δεν το καταλαβαίνουν ότι κάποιοι οι περισσότεροι κάτοικοι στο χωριό θέλουν να κάνουν λήψη απ Αρόη και μπουκούνουν οι συχνότητες με τα αναλογικά απ πάνω 

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
ψηφιακα πιανει το επαυλιο? πιανει ολο το χωριο?
GATE 7
Rock Tuesdays στον Αμβρακια fm στις 21:00 Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

Συνδεδεμένος giannis 6

• SatLeo Legend
Νεκτάριε στην δυτική πλευρά του χωριού έχω δει σπίτια που άλλα με καινούργιες κεραίες televes κάποιοι άλλοι με χελιδόνες η και με άλλες κοιτάνε προς Αρόη υπάρχουν βέβαια και κάποια σπίτια που έχουν απ παλιά στον ιστό πάνω μία κεραία για τις τοπικές και άλλη για να κοιτάει προς Αρόη,υπάρχουν βέβαια και σε κάποια σπίτια μου έχει κάνει εντύπωση έχουν βάλει κεραίες που κοιτάνε προς μια περίεργη κατεύθυνση ούτε προς Αρόη αλλά ούτε και προς τις τοπικές ούτε και προς την μεριά που είναι το Ξυλόκαστρο και αυτές είναι καινούργιες τώρα λογικά αυτοί θα πιάνουν με αντανάκλαση το σήμα της Αρόης,αλλά σου λέω νεκτάριε εμένα το σπίτι μου που είναι προς αυτήν την μεριά στην δυτική και χαμηλά μάλιστα όχι ψηλά στο χωριό πιάνω τα ψηφιακά της Αρόης να σου πω ακριβώς επειδή έχω μία τηλεόραση sony bravia  που δεν έχει ενσωματωμένο τις έχω βάλει ένα δέκτη crypto και στις πληροφορίες σήματος μου αναφέρει,στην 24 έχω 64-65%,25 68-69-70-71 κάποιες φορές,31 69-70,34 68%,44 68-69%,53 64-65% αλλά όλα αυτά της Αρόης τα πιάνω χωρίς σπασίματα εκτός αν κάνει κάτι απέξω θόρυβο αλλά μικρά σπασίματα,για να τελειώνει η ιστορία θα μπορούσε ο πρόεδρος να τα κλείσει πάνω απ το τοπικό όλα και να βγάλει μία ανακοίνωση στο χωριό ότι γυρίστε τις κεραίες σας προς την Αρόη,επίσης στην ανατολική πλευρά του χωριού λαμβάνεται και το Ξυλόκαστρο,αν και εγώ βέβαια που έχω και ένα άλλο σπίτι προς τα εκείνη την πλευρά προτιμάω Αρόη,αν έχεις καλή κεραία μπορεί  να πιάσει το χωριό ψηφιακά η και σε μερικούς με τις υπάρχουσες που έχουν αλλά με ψηλότερο ιστό,εγώ γενικώς όταν περνάω απ το χωριό κοιτάω τις ταράτσες στα σπίτια απέξω βέβαια όλο και ξεφυτρώνουν καινούργιες κεραίες για Αρόη

Αποσυνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2005
  • Τόπος: Πεύκη, Αττική
έχω βάλει κεραία televes που κοιτάει προς την Αρόη  διπολική με ενισχυτή κεντρικής κεραίας alcad μέχρι 42db διότι το σπίτι μου είναι διώροφο με πρίζες τηλεόρασης

Όταν λες ενισχυτή κεντρικής κεραίας εννοείς κεντρικής εγκατάστασης ή ιστού; Χρειάζεσαι και τους 2 ενισχυτές πάντως στο σπίτι σου.

Συνδεδεμένος giannis 6

• SatLeo Legend
πάνω στην ταράτσα μου όπως είναι στεριωμένη η κεραία μαζί με τον ιστό στα κάγκελα φεύγει το καλώδιο απ την κεραία και πάει στον ενισχυτή κεντρικής εγκατάστασης ALCAD CA-340 Κεντρικός ενισχυτής 3 εισόδων UHF1 + UHF2 + VHF/FM και 2 εξόδων  τον ενισχυτή τον έχω όπως φτάνει η σκεπή του σπιτιού μου πάνω στην ταράτσα απ το κάτω μέρος της σκεπής κολλημένο και μάλιστα πάνω στην ταράτσα είναι φυλαγμένη βέβαια η θέση που βρίσκεται φτάνει και μπρίζα στο συγκεκριμένο σημείο ώστε να παίρνει ρεύμα ο ενισχυτής αυτόν τον συγκεκριμένο τον έχω 7-8 χρόνια γιατί πιο παλιά είχα άλλη κεραία που απ ότι θυμάμαι ήταν στο ίδιο ιστό 3 κεραίες η μία στο πιο ψηλό μέρος του ιστού μου ήταν μια χελιδόνα που μου κοιτούσε προς Παναχαϊκό-Αρόη έτσι κι αλλιώς στην ίδια κατεύθυνση βρίσκονται απ το Ευπάλιο και οι άλλες 2 ήταν yagi και κοιτούσαν στο τοπικό κέντρο  επι αναλογικής εποχής μιλάω,και είχα πάλι έναν ενισχυτή κεντρικής κεραίας αλλά αυτός δεν ξέρω τι είχε πάθει ενώ πιο παλιά εννοώ γύρω στο 2010 άρχισε πάντα απ τις τοπικές που έβλεπα ενώ είχα καμπάνα εικόνα στο σπίτι ξαφνικά μου πετούσε χιόνια,μου εξασθενούσε το σήμα δεν εννοώ ότι μπούκωνε απ άλλες συχνότητες απλώς έβλεπα χιόνια  θυμάμαι τον μόνο που μπορούσα να δω καλούτσικα διότι ήταν ο πιο ισχυρός απ τις τοπικό ήταν ο ant1 ενώ όταν ήταν στα καλά του επι αναλογικής εποχής μιλάω πάντα έφτανα να μπορώ να  δω και το star στην 56 με πολλά χιόνια βέβαια απ το Δασσύλιο,αλλά όμως όταν άρχιζε την τρέλα ούτε απ τις τοπικές δεν μπουρούσα να δω μόνο ant1 κάποια μεσημέρια όμως με δυνατό ήλιο  όπως έβλεπα εγώ κάτω στο σπίτι ξαφνικά μου την έκανε την εικόνα καμπάνα και τα έβλεπα όλα μια χαρά αλλά αυτό κρατούσε για 1 ώρα απ ότι θυμάμαι πάλι άρχιζε να μου εξασθενεί το σήμα και να μου βγάζει χιόνια  μέχρι που μου και δεν θυμάμαι για πόσες μέρες ανέβαινα πάνω στην ταράτσα  έδινα κάτι γερές φάπες στον ενισχυτή και είχα κάποιον άλλον κάτω να μου λέει αν φτιάχνει η εικόνα έφτιαχνε αλλά μετά πάλι τα ίδια ώσπου έφτασε η μέρα που έφερα τεχνικό και μου είπε πως δεν ανατιναχτήκατε ακόμη μα αυτόν τον ενισχυτή και έτσι μου έφεραν αυτον τον alcad   και με άφησαν στον ιστό μόνο με την yagi να κοιτάει στο τοπικό  και πριν απ 2 χρόνια την συγκεκριμένη την γύρισα προς την Αρόη μου έπιασε το ψηφιακό αλλά πήρα μια καινούργια την συγκεκριμένη την televes πριν απ 2 χρόνια και τώρα είμαι μια χαρά.Αυτή η ιστορία της εγκαταστασής μου

Αποσυνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2005
  • Τόπος: Πεύκη, Αττική
Πρέπει να βάλεις κι ενισχυτή ιστού.

Συνδεδεμένος giannis 6

• SatLeo Legend
όχι δεν μου χρειάζεται γιατί μου παίζει κανονικά αφού ο τεχνικός που είχε έρθει πριν απ 2 χρόνια να μου αλλάξει την κεραία και να μου βάλει αυτήν την televes την διπολική δεν χρειάστηκε να μου βάλει τίποτα με τον υπάρχον ενισχυτή τον κεντρικό πιάνω κανονικά

Συνδεδεμένος giannis 6

• SatLeo Legend
Τελικά όντως τους έτσουξε το star που εκλεισα τον πομπο και σημερα που περναω απ το χωριο βλεπω οτι μεσα στην εβδομαδα ανεβασαν τεχνικο ανοιξαν τον πομπο του star και εφτιαξαν και το skai που ηταν αφωνο και παιζει κανονικα και με ηχο αλλά λέω γαμάτο τους τον ant1 δεν μπόρεσαν να το φτιαξουν και δεν έχουν ανοίξει ούτε τον πομπο βέβαια απ το να κλείνει ο δεκτης συνέχεια και να παίζει αδιαμορφωτο  καλυτερα για να δω τωρα τις επομενες μερες μηπως βαλουν να πσιζει και ο ant1 επισης τωρα έχουν κλείσει το παραθυρο απ'έξω

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
Σε πηρανε χαμπαρι οι τεχνικοι χαψαχαψ και τα ματρωσανε ολα
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

Συνδεδεμένος giannis 6

• SatLeo Legend
Μόλις πήγα κάτω αντιδήμαρχοι Ευπαλιου και συνάντησα τον ίδιο και του λέω ανεβάσετε τεχνικο και βάλατε να παίζουν κανονικα ο Sami και το star αλλά δεν παίζει ο αντ1 και τον πήρε τηλέφωνο τον τεχνικο και του είπε ότι καηκε αλλά εγώ σκεφτομαι εκλεισα τον διακοπτη του πομπού απ το παράθυρο μηπως αυτός που πήγε αν είναι τόσο χαζός δεν άνοιξε τον διακοπτη του πομπού αλλά λογικά θα καηκε ο δεκτης τόσο δύσκολο τους είναι να πάρουν έναν δεκτη Επίσης μου είπε ο αντιδήμαρχος ότι ευτυχώς έχει άκρες με έναν της ΕΡΤ απ την Πάτρα και γι αυτό το βγάζει λάδι πάνω και συνεχίζει και τα κρατάει τα αναλογικά πάνω και τον ρώτησε πόσο κοστίζει η αλλαγή απ αναλογικό σε ψηφιακό πάνω με τα βασικά κανάλια και του λέει 1.800×2 και μου λέει είναι που δεν έχουμε την οικονομική δυνατότητα αλλά και ότι πάνω θεωρείται παράνομο 

Αποσυνδεδεμένος electro

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2011
μπορει να καηκε ο πομπος και οχι ο δεκτης. Αν εχει καει ο δεκτης,ποιο το νοημα να εχουν ανοιχτο τον πομπο,να καιει ρευμα? Ασε που με τα ανοιξε-κλεισε ολο και κατι καιγεται...
υ.γ. χωρις παρεξηγηση,βαζε και καμμια τελεια. Γραφεις αγχωμενα και βιαστικα μου φαινεται,αλλα το θεμα ειναι να μπορουμε να διαβαζουμε κι εμεις...

Συνδεδεμένος giannis 6

• SatLeo Legend
μα ο πομπός τόσες μέρες έπαιζε αδιαμόρφωτο και λογικά μια φορά που είχα ανέβει πάνω  είχα κλείσει απέξω το ρεύμα απ το ρολόι και το είχα ξαναανοίξει όπως έχω αναφέρει πιο πάνω και είχε επανέρθει και ο δέκτης και έπαιζε κανονικά φαίνεται μήπως μετά που ξαναέκλεισε θα ήταν και το τελευταίο του,αλλά αν ο δέκτης κάηκε τόσο δύσκολο τους είναι να πάρουν έναν άλλο?θα μπορούσαν στην θέση του star να έβαζαν τον ant1,επίσης του είπα και για το lepanto και του είπε ο τεχνικός πρέπει να πάρεις τηλέφωνο το ίδιο το lepanto  αν θέλει να ανέβει πάνω.Πέρα απ όλα αυτά για το ψηφιακό που μιλούσε ο αντιδήμαρχος με τον τεχνικό και τον ρώταγε αν μπορούμε να τα μετατρέψουμε ψηφιακά και του είπα απ ότι θυμάμαι κοστίζει γύρω στα 1.800 θα μπορούσαν με έναν μόνο πολυπλέκτη να βάλουν 5 κανάλια πλην της ΕΡΤ που ήδη υπάρχει δηλαδή πια εννοώ με 1mux(ALPHA,ANT1,SKAI,STAR,και το lepanto αν γινόταν)

Συνδεδεμένος giannis 6

• SatLeo Legend
Απ ότι είδα σήμερα στο κέντρο εκπομπής Ευπάλιο πάνω με κλειστό βέβαια τώρα το παράθυρο απ την προηγούμενη φορά που πήγε ο τεχνικός απ ότι είδα ήταν μέσα ο πομπός του ant1 με κλειστό τον διακόπτη βέβαια μιας και ο δέκτης είχε καεί και τον πομπό τον έχουν κλειστό τόσο δύσκολο τους είναι να πάρουν έναν δέκτη αφού χάλασε ο άλλος να παίζει τον ant1? τα υπόλοιπα παίζουν κανονικά ERT ΨΗΦΙΑΚΗ,ALPHA,SKAI,STAR

Συνδεδεμένος giannis 6

• SatLeo Legend
όποτε μπορέσετε παιδιά ενημερώστε το greek tv για το κέντρο εκπομπής Ευπάλιο ότι έχει βγει off ο ant1 στην 28 εδώ και 2 μήνες

Συνδεδεμένος giannis 6

• SatLeo Legend
Λοιπόν θα σας πω σήμερα παιδιά τι έκανα στο κέντρο εκπομπής Ευπάλιο,στην 54 όπου ήταν ο skai μέχρι σήμερα και πιο πριν ήταν το mega,ο δέκτης που τα έπαιζε ήταν ο edision mini triton,επειδή μου την έσπαγε να βλέπω απ το ομώνυμο κέντρο να παίζει μια χαρά αναλογικά τα alpha,skai,star,είχα παραγγείλει απ το internet ένα τηλεκοντρόλ edision mini triton το σαββατοκύριακο και μου ήρθε σήμερα,έτσι λοιπόν ανέβηκα σήμερα πάνω με σκοπό να αλλάξω τον εκνευριστικό skai και να βάλω ant1 και πράγματι το κατάφερα,επειδή το menu του edision triton είναι ίδιο σχεδόν μ αυτό του crypto που έχω  δυο crypto στο σπίτι μου,είχα μια εικόνα δηλαδή απ το menu και έτσι σήμερα μαζί και με ένα άλλο δικό μου άτομο που ήταν κάτω στο σπίτι του έβαλα να βλέπει την 54 με το skai και εγώ ανέβηκα πάνω με το τηλεκοντρόλ του edision και απέξω απ το κλειστό παράθυρο επειδή ο δέκτης είναι κοντά τον έπιασα με το τηλεκοντρόλ πάτησα menu πήγα στην σάρωση καναλιών χειροκίνητα και απ την 41 που ήταν τον πήγα στην 29 διότι το εν λόγω κέντρο ότι σήμα είναι απ το Ξυλόκαστρο και μου κατέβασε τα alpha,ant1,epsilon εγώ τον άφησα στον ant1 και μάλιστα για να τον τσεκάρω αν θα μείνει εκεί στον ant1 μετά απ διακοπή ρεύματος έκλεισα το ρολόι του ρεύματος που έχει έναν διακόπτη απέξω και τον ξανα άνοιξα αμέσως και μου έβγαλε κανονικά πάλι τον ant1.Έτσι τώρα το εν λόγω κέντρο παίζει αναλογικά τα alpha,ant1,star,και την ψηφιακή ΕΡΤ,να δω τώρα θα ανεβάσουν τεχνικό να τον ξαναγυρίσουν τον δέκτη στον skai?ή θα το αφήσουν έτσι

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
παλι σιδηροδρομους γραφεις?

ετσι να συνεχισεις, να πηγαινεις στο κεντρο εκπομπής να αλλαζεις τα καναλια, να σε μαγκωσει η ασφαλεια, να βρουνε την ησυχια τους...
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

Αποσυνδεδεμένος thanost

• Ερευνητές Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2011
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Όχι ρε συ τώρα έχουμε τελικό Survivor πάνε ξαναβαλε Σκάι

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Συνδεδεμένος giannis 6

• SatLeo Legend
Για ποια ασφάλεια μιλάτε ρε παιδιά εκει πέρα κάτι στάβλοι λίγο πιο κάτω με κάτι κότες και σκυλιά?τι το περάσατε Υμμητό?

Αποσυνδεδεμένος MCelliotG

• Αναλυτής Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2005
  • Τόπος: ΒΔ Θεσσαλονίκη
Το κάδρο το έφτιαξες τουλάχιστον?  :wave:

Επίσης είπαμε βάζουμε κενά και στις προτάσεις πατάμε enter. Το επόμενο μακρινάρι θα το σβήσουμε, μην μας παρεξηγήσεις!  :devil
Δέκτες:Mut@nt HD51, Edision OSmio 4K, TBS5925
LNB:Inverto Black Ultra Twin
Κάτοπτρο:MABO 130X144/Dragonsat DS-3000 motor
Τόξο:45W - 95E

Συνδεδεμένος giannis 6

• SatLeo Legend
Το κάδρο είναι μια χαρά σε κανονική αναλογία η οθόνη,ο δέκτης που έπαιζε τον ant1 σε letter box ήταν αυτός ο pasat που σας είχα αναφέρει πέρσι και τα είχε φτήσει πριν απ λίγους μήνες και γι αυτό δεν έπαιζε ο ant1 απ το συγκεκριμένο κέντρο.

Συνδεδεμένος giannis 6

• SatLeo Legend
Λοιπόν παιδιά στο κέντρο εκπομπής Ευπάλιο έκανα και άλλη αλλαγή,την 54 που την είχα αλλάξει πριν από 1 μήνα απο skai σε ant1 συνεχιζει και παιζει κανονικά όπως το έβαλα ο ant1,έτσι με μια διακοπή ρεύματος στιγμιαία μόλις επανήλθε ήμουνα μπροστά στην τηλεόραση και πάτησα αμέσως την 57 που έπαιζε το STAR για να δω τη μαρκα είναι ο δέκτης του και αφού ήταν και αυτός edision ανέβηκα πάνω και το άλλαξα το star και έβαλα το skai.Έτσι το συγκεκριμένο κέντρο του χωριού μου έχει ERT ΨΗΦΙΑΚΗ στην 30UHF,ALPHA49UHF,ANT154UHF,SKAI57UHF.Ενημερώστε το greek tv οπότε μπορέσετε

Συνδεδεμένος giannis 6

• SatLeo Legend
Έχω έρθει για ΣΚ στο χωριό μου το Ευπάλιο και ο alpha απ το ομώνυμο Κέντρο στην 49 και απ ότι φαίνεται μάλλον ο δέκτης θέλει μια διακοπή ρεύματος για να επανέλθει κανονικά,ενώ δηλαδή βλέπεις τον alpha η εικόνα πηγαίνει πιο μπροστά σε σχέση με τον ήχο όπου αργεί 2-3 δευτερόλεπτα πιο πίσω,και το πρωί που έβλεπα ήταν κανονικά συγχρονισμένα ο ήχος με την εικόνα,αύριο το πρωί θα ανέβω μια βόλτα αύριο να κάνω μια διακοπή ρεύματος για να επαναφέρω τον δέκτη

Συγχώνευση: Σαβ 20 Οκτ 2018, 18:58
Τελικά αυτήν την ώρα δεν ξέρω τι έγινε ο δέκτης τώρα τον παιζει κανονικά τον alpha με συγχρονισμένα την εικόνα και τον ήχο

Αποσυνδεδεμένος hercoulis

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2007
  • Τόπος: Βόλος
vu solo2 - 1.25cm - 85E-45W

Συνδεδεμένος giannis 6

• SatLeo Legend
Μπα με τίποτα εδώ δεν πατάει τον καλό καιρό τεχνικός να πάει μάλιστα και μάλιστα απόγευμα Σαββάτου

Συνδεδεμένος giannis 6

• SatLeo Legend
Λοιπόν σήμερα παιδιά στο κέντρο εκπομπής Ευπάλιο εδώ στο χωριό μου εδώ και 2 εβδομάδες ο πομπός που παίζει την 54 με τον ant1 είχε κάθε πρωί μέχρι τις 12 το μεσημέρι είχε γραμμές μπροστά ενώ μετά έπαιζε κανονικά,σήμερα όμως μόλις άνοιξα την τηλεόραση το πρωί η τηλεοπτική μπάντα απ την 44-60 ήταν μέσα στην παρεμβολή απ τον πομπό της 54 όπου δηλαδή στην 54 δεν έβλεπες τίποτα και στις άλλες τις παραδίπλα συχνότητες με τα αλλα δύο αναλογικά απ πάνω 49,57 τα έβλεπες και η εικόνα τρεμοεπαιζε άσπρα χιόνια παρεμβολων και εγώ που έχω την κεραία μου γυρισμένη προς Αροη για το ψηφιακό δεν μου έπιαναν απ την παρεμβολή ούτε τα περιφερειακά στην 53,44 και μάλιστα πήγα και σε άλλο σπίτι να δω που βλέπουν και σα αυτούς το ίδιο γινόταν απ τις παρεμβολές που πετούσε ο πομπός της 54 δεν έβλεπες ούτε τ αλλα δύο αναλογικά απ τις τοπικές αλλα ούτε και τα περιφερειακά μιας και είναι εκεί πέρα σ αυτήν κοντά την συχνότητα,εγώ λοιπόν ανέβηκα πάνω και κοιτούσα απεξω απ το παράθυρο να δω τι παίζει με τον πομπό και τον βλέπω να έχει κανονικά αναμμένα όλα τα λαμπάκια μπροστά μόλις τον κλείνω απ τον διακόπτη μιλάω με ένα προσωπικό φίλο απ κάτω απ το σπίτι μου που τον είχα βάλει να βλέπει την 53 μόλις τον είχα κλειστό τον πομπό επανερχόταν κανονικά όλα μόλις τον άνοιγα ξανά πάλι τα ίδια γέμιζαν παρεμβολή ή γύρω συχνότητες Ε και έτσι τον άφησα κλειστό Γιατί λογικά απ ότι φαίνεται τα έφαγε τα ψωμιά του

* Απ: Αγοράζει το «Ε» ο Μελισσανίδης  Μέλος: nogyo.exe Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 21/11/2024 (17:30)
* Απ: Αγοράζει το «Ε» ο Μελισσανίδης  Μέλος: gewrgios Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 21/11/2024 (17:23)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 21/11/2024 (17:12)
* Απ: Ovzon 3 @ 59.7° E  Μέλος: akaitakis Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 21/11/2024 (14:00)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ (νομοί Άρτας & Πρέβεζας)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 21/11/2024 (11:54)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 21/11/2024 (10:06)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: nogyo.exe Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 21/11/2024 (08:57)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: Ερευνητής Αλήθειας Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 21/11/2024 (04:15)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: Hacker?pcs Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 21/11/2024 (01:08)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: thanost Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 21/11/2024 (00:13)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (22:50)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: gewrgios Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (22:39)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: maarinos Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (22:37)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: first Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 20/11/2024 (21:38)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: thanost Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 20/11/2024 (21:13)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: xristakos22 Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (19:17)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: first Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 20/11/2024 (19:11)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΡΗΤΗ  Μέλος: PanosRadio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 20/11/2024 (19:06)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: anfoukas Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (18:01)
* Απ: Το OPEN (πρώην Epsilon) στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: paksat Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (17:53)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: Ερευνητής Αλήθειας Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (15:47)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: johnpapad24 Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (14:52)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: nogyo.exe Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (14:52)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: johnpapad24 Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (14:50)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (14:37)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΡΗΤΗ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 20/11/2024 (12:57)
* Απ: CB Radio   Μέλος: babis3g Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 20/11/2024 (12:46)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: johnpapad24 Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (12:17)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (12:06)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: johnpapad24 Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (11:36)