σήμερα που ήμουν στο Ευπάλιο πάλι απ το ομώνυμο κέντρο το τοπικό ο ant1 στην 28UHF έχει κλείσει πάλι ο δέκτης και έχει μείνει μόνος του ο πομπός με την μαύρη μαυρίλα έλεγα να ανέβω πάνω να ξανακλείσω το ρεύμα απέξω απ το κέντρο που είναι το ρολόι ο διακόπτης για να επανέρθει αλλά λέω αφού μετά λογικά από 2-3 μέρες θα ξανακλείσει οπότε τζάμπα,επίσης και ο skai στην 54UHF που το άλλαξαν τώρα πρόσφατα απ το mega παίζει κανονικά η εικόνα αλλά χωρίς καθόλου ήχο,τώρα με τον δέκτη του ant1 μήπως έχει χάσει την αναμονή του ο δέκτης και σβήνει η μπλοκάρει γιατί απ ότι θυμάμαι την Τετάρτη 28/2 που είχα ανέβει που είχε πάλι το ίδιο πρόβλημα που έκλεισα το διακόπτη με το ρεύμα και το ξανάανοιξα έπαιξε κανονικά και το σάββατο 3/3 που πήγα πάλι έπαιζε κανονικά οπότε μήπως δεν είναι θέμα αναμονής του δέκτη αλλά κάτι άλλο έτσι λοιπόν είπα σήμερα να πάρω τηλέφωνο τον πρόεδρο του χωριού είναι νέος άνθρωπος και να του πω τα προβλήματα πάνω ώστε να ξαναπάει ο τεχνικός και μου λέει όσο παίζουν παίζουν πάνω και του λέω μ αφού φέρατε πάνω τεχνικό να αλλάξει το mega σε skai και λέει αυτή ήταν και η τελευταία αλλαγή επειδή μου λέει δεν ανήκει στα επίσημα κέντρα δεν μπορούν να αλλάξουν τίποτα και το έχουν έτσι όσο παίζει μου λέει όποιος θέλει να βλέπει κανονικά στο χωριό να γυρίσει την κεραία του στην Αρόη ή στο Ξυλόκαστρο πράγμα που έχουν κάνει πολλοί στο χωριό όπως έχω δει
Συγχώνευση: Κυρ 11 Μαρ 2018, 17:48
Λέω επειδή είμαι φίλος με τον πρόεδρο του χωριού μου να του πω αν μπορεί να μου δώσει τα κλ**** για πάνω για το κέντρο εκπομπής του Ευπαλίου να πάω αλλά θα έχω φέρει μαζί μου και άνθρωπο που να μου λέει απ κάτω στην τηλεόραση τι γίνεται εγώ αν καταφέρω και μου δώσει το κλ**** και μπω μέσα θα κοιτάξω τι γίνεται με τον δέκτη του ant1 θα πάρω το τηλεκοντρόλ που θα είναι μέσα και θα κοιτάξω αν έχει αναμονή η όχι και θα τον ρυθμίσω στην αναλογία οθόνης στο Auto ώστε αν ξαναγυρίσει ο ant1 στο 16.9 να μην παίζει σε letter box,να δω θα μου πει το ναι ώστε να πάρω το κλ****