λοιπόν παιδιά χτες ήμουν στο χωριό μου το Ευπάλιο κάτω στο σπίτι μου που είναι μέσα στο χωριό έχω βάλει κεραία televes που κοιτάει προς την Αρόη διπολική με ενισχυτή κεντρικής κεραίας alcad μέχρι 42db διότι το σπίτι μου είναι διώροφο με πρίζες τηλεόρασης μέσα και είχα πάει και την Τετάρτη και καθόμουν και έβλεπα την ΕΡΤ στην 24 απ την Αρόη και έβλεπα μου έκανε μικρά σπασίματα στην εικόνα ο δέκτης ενώ άλλες φορές δεν μου έκανε καθόλου μόνο όταν περνούσε καμία μηχανή απ το δρόμο και δημιουργούσε για λίγο θόρυβο η κάποιος να έκανε καμία εργασία σε κανά κτήμα με χορτάρια εκεί γύρω αλλά βγήκα έξω και δεν άκουγα τίποτα και άρχισα και λέω μήπως πάνω απ το τοπικό κέντρο ο πομπός του ant1 στην 28UHF με το αδιαμόρφωτο σήμα αφού είναι σβηστός ο δέκτης που τον παίζει μήπως δημιουργούσε παρεμβολή και έτσι χτες το σάββατο αφού μου είχε πει ο πρόεδρος του χωριού ότι δεν ασχολούνται πάνω καθόλου και ότι το κέντρο είναι παράνομο και δεν μπορούν να κάνουν καμία βελτίωση ανέβηκα έτσι και εγώ πάνω έκλεισα τον διακόπτη του πομπού στην 28 που έπαιζε αδιαμόρφωτο,και επίσης έκλεισα και τον πομπό που έπαιζε το star τώρα θέλω να δω για θα ανέβει κανείς πάνω τεχνικός να ξαναανοίξει το star τον πομπό που έπαιζε το star τον έκλεισα μπας και αν ανέβει τεχνικός κοιτάξει λίγο τον δέκτη του ant1 που σβήνει συνέχεια,επίσης ο skai στην 54 που έχει μείνει άφωνος στο μουγκό χωρίς ήχο απ ότι είδα πάνω κάποιος και αυτός δεν είμαι εγώ έχει πάει και έχει κόψει καλώδιο διότι κοντά στο παράθυρο είναι πομπός του skai και όπως πήγαιναν τα καλώδια η μία άκρη πάνω στον πομπό και η άλλη άκρη την πήρα στα χέρια και ήταν κομμένη εγώ πάντως αν δω να έχει πάει τεχνικός και να το έχει φτιάξει δεν ξαναανεβαίνω πάνω να κάνω τίποτα αλλά θέλω να δω τώρα δεν θα τον φέρουν μπάς και μπορέσει να φτιάξει τον ant1 και να κοιτάξει τι γίνεται με τον ήχο του skaι,κάτω στο χωριό βέβαια ελάχιστοι είναι και αν που βλέπουν απ το συγκεκριμένο το τοπικό οι περισσότεροι μέσα στο χωριό έχουν βάλει τις κεραίες τους για την Αρόη, η απ την άλλη πλευρά του χωριού την ανατολική για Ξυλόκαστρο,εγώ είμαι στην δυτική πλευρά αλλά και στην ανατολική θα μπορούσαν να πιάσουν Αρόη,και ο καθένας μέσα αν βάλει μια καλή κεραία με ενισχυτή μπορεί να πιάσει μια χαρά Αρόη