1.αυτό το έκανα για να δω μπας και με το star ταρακουνηθούν λίγο κανείς και φωνάξουν τεχνικό όταν ανέβει μαζί με τον πομπό του star που θα είναι απλώς να πατήσει τον διακόπτη για να επανέλθει,να κοιτάξει λίγο να φτιάξει τον ant1,και τον skai.
2.γιατί δημιουργούσε απ ότι φαίνεται παρεμβολές κάτω στο χωριό και εμπόδιζε το σήμα απ την Αρόη,διότι μιλούσα μ έναν απ την Ναύπακτο που έρχεται στο Ευπάλιο και κάνει εγκαταστάσεις κεραιών στα σπίτια για λήψη απ την Αρόη και μου είπε και αυτός είναι πάνω απ τις τοπικές κεραίες στην 28 ένα αδιαμόρφωτο και κάνει παρεμβολές,και του εξήγησα και εγώ ότι είναι ο δέκτης πάνω που παίζει τον ant1 και κλείνει συνέχεια,και μου είπε και αυτός αφού δεν παίρνουν την απόφαση να τα κλείσουν πάνω αυτά τα προβλήματα θα δημιουργούνται.Προσωπικά λέω εγώ γιατί αφού θέλουν να τα κλείσουν και ότι είναι παράνομα που μου είπε ο πρόεδρος του χωριού γιατί πήγαν να αλλάξουν απ κει που έπαιζε το mega έβαλαν το skai και μάλιστά μόλις πέρασαν λίγες μέρες έμεινε και άφωνο,αλλά εκει πέρα δεν το καταλαβαίνουν ότι κάποιοι οι περισσότεροι κάτοικοι στο χωριό θέλουν να κάνουν λήψη απ Αρόη και μπουκούνουν οι συχνότητες με τα αναλογικά απ πάνω