Νεκτάριε στην δυτική πλευρά του χωριού έχω δει σπίτια που άλλα με καινούργιες κεραίες televes κάποιοι άλλοι με χελιδόνες η και με άλλες κοιτάνε προς Αρόη υπάρχουν βέβαια και κάποια σπίτια που έχουν απ παλιά στον ιστό πάνω μία κεραία για τις τοπικές και άλλη για να κοιτάει προς Αρόη,υπάρχουν βέβαια και σε κάποια σπίτια μου έχει κάνει εντύπωση έχουν βάλει κεραίες που κοιτάνε προς μια περίεργη κατεύθυνση ούτε προς Αρόη αλλά ούτε και προς τις τοπικές ούτε και προς την μεριά που είναι το Ξυλόκαστρο και αυτές είναι καινούργιες τώρα λογικά αυτοί θα πιάνουν με αντανάκλαση το σήμα της Αρόης,αλλά σου λέω νεκτάριε εμένα το σπίτι μου που είναι προς αυτήν την μεριά στην δυτική και χαμηλά μάλιστα όχι ψηλά στο χωριό πιάνω τα ψηφιακά της Αρόης να σου πω ακριβώς επειδή έχω μία τηλεόραση sony bravia που δεν έχει ενσωματωμένο τις έχω βάλει ένα δέκτη crypto και στις πληροφορίες σήματος μου αναφέρει,στην 24 έχω 64-65%,25 68-69-70-71 κάποιες φορές,31 69-70,34 68%,44 68-69%,53 64-65% αλλά όλα αυτά της Αρόης τα πιάνω χωρίς σπασίματα εκτός αν κάνει κάτι απέξω θόρυβο αλλά μικρά σπασίματα,για να τελειώνει η ιστορία θα μπορούσε ο πρόεδρος να τα κλείσει πάνω απ το τοπικό όλα και να βγάλει μία ανακοίνωση στο χωριό ότι γυρίστε τις κεραίες σας προς την Αρόη,επίσης στην ανατολική πλευρά του χωριού λαμβάνεται και το Ξυλόκαστρο,αν και εγώ βέβαια που έχω και ένα άλλο σπίτι προς τα εκείνη την πλευρά προτιμάω Αρόη,αν έχεις καλή κεραία μπορεί να πιάσει το χωριό ψηφιακά η και σε μερικούς με τις υπάρχουσες που έχουν αλλά με ψηλότερο ιστό,εγώ γενικώς όταν περνάω απ το χωριό κοιτάω τις ταράτσες στα σπίτια απέξω βέβαια όλο και ξεφυτρώνουν καινούργιες κεραίες για Αρόη