Λοιπόν σήμερα παιδιά στο κέντρο εκπομπής Ευπάλιο εδώ στο χωριό μου εδώ και 2 εβδομάδες ο πομπός που παίζει την 54 με τον ant1 είχε κάθε πρωί μέχρι τις 12 το μεσημέρι είχε γραμμές μπροστά ενώ μετά έπαιζε κανονικά,σήμερα όμως μόλις άνοιξα την τηλεόραση το πρωί η τηλεοπτική μπάντα απ την 44-60 ήταν μέσα στην παρεμβολή απ τον πομπό της 54 όπου δηλαδή στην 54 δεν έβλεπες τίποτα και στις άλλες τις παραδίπλα συχνότητες με τα αλλα δύο αναλογικά απ πάνω 49,57 τα έβλεπες και η εικόνα τρεμοεπαιζε άσπρα χιόνια παρεμβολων και εγώ που έχω την κεραία μου γυρισμένη προς Αροη για το ψηφιακό δεν μου έπιαναν απ την παρεμβολή ούτε τα περιφερειακά στην 53,44 και μάλιστα πήγα και σε άλλο σπίτι να δω που βλέπουν και σα αυτούς το ίδιο γινόταν απ τις παρεμβολές που πετούσε ο πομπός της 54 δεν έβλεπες ούτε τ αλλα δύο αναλογικά απ τις τοπικές αλλα ούτε και τα περιφερειακά μιας και είναι εκεί πέρα σ αυτήν κοντά την συχνότητα,εγώ λοιπόν ανέβηκα πάνω και κοιτούσα απεξω απ το παράθυρο να δω τι παίζει με τον πομπό και τον βλέπω να έχει κανονικά αναμμένα όλα τα λαμπάκια μπροστά μόλις τον κλείνω απ τον διακόπτη μιλάω με ένα προσωπικό φίλο απ κάτω απ το σπίτι μου που τον είχα βάλει να βλέπει την 53 μόλις τον είχα κλειστό τον πομπό επανερχόταν κανονικά όλα μόλις τον άνοιγα ξανά πάλι τα ίδια γέμιζαν παρεμβολή ή γύρω συχνότητες Ε και έτσι τον άφησα κλειστό Γιατί λογικά απ ότι φαίνεται τα έφαγε τα ψωμιά του