Για μένα αυτό είναι μια σαχλαμάρα και μισή διότι ο εγώ που έχω στο σπίτι μου 3 τηλεοράσεις και φτάνει στην κάθε μια το σήμα με μπρίζες κεντρικής εγκατάστασης βλέπω με την κεραία μου σε όλες τις τηλεοράσεις ενώ με την επιδότηση αυτή για δωρεάν σήμα μέσω των δορυφορικών και μπαρμπούτσαλα είναι μόνο για 1 τηλεόραση και στην για την 1 τηλεόραση πρέπει να κατέβει καλώδιο απ το πιάτο και για τις άλλες δύο άλλα δύο καλώδιο σιγά μην κάτσω να γεμίσω με καλώδια το σπίτι μου.Λογικά πάντως mfn θα είναι οι συχνότητες που θα βάλουν αν βάλουν το ψηφιακό.Πχ το 1mux θα μπορούσαν να το βάλουν στην 32,το 2mux στην 36,και το 3mux στην 38
Συγχώνευση: Κυρ 13 Ιαν 2019, 16:38
Στο κέντρο εκπομπής Ευπάλιο θέλω να σας πω και για το ψηφιακό της ΕΡΤ στην 30 το οποίο εκπέμπει μια χαρά δεν λέω το σήμα το παίρνει απ το 1mux της 26 στο Ξυλόκαστρο κάνει σε κάποια διαστήματα διακοπές στο σήμα για 10 δεύτερα και μου βγάζει η τηλεόραση καθόλου σήμα και ύστερα επανέρχεται κανονικά,αυτό το θέμα με τις διακοπές δευτερολέπτων του σήματος της ΕΡΤ γίνεται όντως απ το κέντρο εκπομπής Ξυλόκαστρο?κι αν ναι η ΕΡΤ δεν έχει πάρει τόσα χρόνια χαμπάρι το πρόβλημα σε ένα κέντρο με τόσο μεγάλη κάλυψη?διότι εδώ στην Πάτρα η ΕΡΤ παίζει μια χαρά νεράκι ποτέ δεν σταματάει
Συγχώνευση: Δευ 14 Ιαν 2019, 14:01
Όποτε μπορείτε ενημερώστε το greek tv για το κέντρο εκπομπής Ευπάλιο.
30UHF ERT ΨΗΦΙΑΚΗ
49UHF ANT1