Αυτά να τα βλέπει ο δήμος που δεν κοιταει να το αξιοποιήσει και ενα εβαζε αλλοτς δυο ψηφιακούς πομπούς που να επαιζαν τα digea
Πολύ παλιά να σκεφτείς απ εκει έπαιζαν απ οτι εχω μαθει 12 αναλογικά αλλά απ το 2007 που το θυμαμαι εγώ και σας την εχω πει την ιστορία του τις λεπτομέρειες 8 κανάλια θυμάμαι να παίζει
[ Τα συνημμένα δεν εμφανίζονται στους επισκέπτες ] [ Τα συνημμένα δεν εμφανίζονται στους επισκέπτες ] [ Τα συνημμένα δεν εμφανίζονται στους επισκέπτες ] [ Τα συνημμένα δεν εμφανίζονται στους επισκέπτες ] [ Τα συνημμένα δεν εμφανίζονται στους επισκέπτες ] [ Τα συνημμένα δεν εμφανίζονται στους επισκέπτες ]
εδώ είναι φωτό απ το διπλανό τον μικρό οικισμό που είναι απέξω οι κεραία οι televes το εσωτερικό του, ένας παλιός δέκτης παρατημένος χρόνια της nova panasat, να σημειώσω ακριβώς εκει μέσα είναι και οι σωλήνες της δεξαμενής του χωριου
[ Τα συνημμένα δεν εμφανίζονται στους επισκέπτες ]
εδώ στο ίδιο οικισμό ακριβώς δίπλα κολλημένα στον τοίχο κάτι αναλογικά πολύ πάρα πολύ παλιά να φανταστείτε γράφει κάπου σε ένα χαρτάκι αλλαγή συχνότητας για το 85
όλα αυτά τώρα δεν έχουν τροφοδοσία για ρεύμα
[ Τα συνημμένα δεν εμφανίζονται στους επισκέπτες ]
εδώ πάλι απ τον διπλανό τον οικισμό σε μία πιο κοντινή το αναλογικό που έχει μείνει και παίζει υπέροχα έχει πολύ καθαρή εικόνα