Γιώργο αφού έβαλες τις συντεταγμένες του Κ.Ε. Άμφισσας (Ελαιώνας όπως το γράφεις στο Greek TV) να αναφέρω ότι αυτό εξυπηρετεί πρώτα απ' όλα την Άμφισσα (οι κεραίες της πόλης στην συντριπτική τους πλειοψηφία κοιτούν σε αυτό το Κ.Ε. και όχι στο Κ.Ε. ΚΑΤΣΙΚΑΣ), επίσης εξυπηρετεί τα χωριά: Ελαιώνας, Άγιος Γεώργιος, Άγιος Κωνσταντίνος, Σερνικάκι και Αγία Ευθυμία.
Αυτό το Κ.Ε. δεν έχει πολλά χρόνια σε αυτό το σημείο, πριν ήταν απέναντι στο δρόμο που πάει προς Αγία Ευθυμία πάνω από το χωριό Άγιος Γεώργιος, εκεί τώρα έχει μείνει μόνο η ΔΤ στην 10 VHF.
Aπό το παλιό Κ.Ε. το χωριό Ελαιώνας δεν έβλεπε και γι' αυτό μάλλον μεταφέρθηκε στο σημείο που είναι σήμερα εκεί όπου βρίσκονται και οι κεραίες της κινητής τηλεφωνίας.
Εγώ από την Ιτέα γυρνώντας την κεραία προς τα εκεί (για τεστ) λαμβάνω:
21 ΣΚΑΪ
24 STAR
29 ANT1
49 ALPHA (αυτός έρχεται λίγο πιο ανατολικά στο ύψος που είναι το μοναστήρι του Προφήτη Ηλία).
σίγουρα έχει και ΔΤ στα UHF αλλά όχι στο 35 που ήταν πριν η ΝΕΤ γιατί ο πανίσχυρος ΑΝΤ1 από ΚΑΤΣΙΚΑ δεν έχει καθόλου παρεμβολή κοιτώντας η κεραία προς τα εκεί. Το αδύναμο ΜΕGA στο 22 δεν ξέρω αν είναι από εκεί.
Αυτό το Κ.Ε. λογικά θα γίνει gap filler για τον Ελαιώνα, τα υπόλοιπα χωριά ψηφιακά θα βλέπουν από το Κ.Ε. ΚΑΤΣΙΚΑΣ, το Σερνικάκι έχει και οπτική επαφή με το Ξηροβούνι Διστόμου.
Το Κ.Ε. ΔΕΛΦΟΙ που λογικά θα καταργηθεί αφού Χρισσό και Δελφοί θα βλέπουν ψηφιακά από ΚΑΤΣΙΚΑ και ΞΗΡΟΒΟΥΝΙ (καλύπτει και τα δύο χωριά).
[Γιώργο αν βρεις χρόνο βάλε στο Greek TV το ιχνοδιάγραμμα από το Ξηροβούνι].
Από το Κ.Ε. ΔΕΛΦΟΙ με κεραία προς τα εκεί μου έρχονται:
23 μαύρο από πομπό του STAR Κεντρικής Ελλάδος
25 MEGA
30 ΔΤ
34 STAR
51 ALPHA
53 ΔΤ
60 ΣΚΑΪ