άρχισε λοιπόν ο άνθρωπος να εκπέμπει για κανά 2 βδομάδες το πρόγραμμα του με jazz και old classics και αμέσως έπεσε καταγγελία γιατί λέει δεν έχει πάρει ακόμα την βεβαίωση νομίμου λειτουργείας απο το ΕΣΡ, διαδικαστικό θέμα βέβαια, αφού ο σταθμός που αγόρασε είχε ΒΝΛ. απλά πρέπει να περάσει και να εγκριθεί αποτ ο ΕΣΡ η μεταβίβαση. ο άνθρωπος αναγκάστηκε να διακόψει το πρόγραμμα του και στην συχνότητα έχει μόνο φέρον. ελπίζει να μπορεί να λειτουργήσει σε 10 μέρες όπως λέει.
Κακώς έριξε φέρον, υπάρχουν σταθμοί στην Ελλάδα που έχουν αλλάξει ιδιοκτήτη, πρόγραμμα, όνομα κλπ και παρ' όλ' αυτά το ΕΣΡ ακόμη δεν έχει ενημερώσει τα χαρτιά του. Άσε που δεν το εμπιστεύεσαι, μπορεί να πάρει μήνες, γιατί είναι «τα ζώα μου αργά». Εγώ στη θέση του θα συνέχιζα να παίζω και απλά όταν έφτανε το θέμα στο ΕΣΡ, αν υπήρχε καταδικαστική απόφαση, θα έκανα αίτηση θεραπείας. Πάντως ψάχνοντας τις αποφάσεις του ΕΣΡ τόσα χρόνια, δεν έχω δει κάποια καταδικαστική απόφαση με "ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΕ ΑΜΕΤΑΒΙΒΑΣΤΗ ΒΝΛ".
Αν μάλιστα παίζει και το παλιό σποτάκι που και που, είναι κομπλέ, δεν καταλαβαίνω προς τι ο πανικός.
Άσε που εκπέμποντας φέρον κινδυνεύεις να σε αναφέρει η ΕΕΤΤ, αφού η προϋπόθεση του νόμου για τη διατήρηση της ΒΝΛ είναι να μην σταματήσεις να εκπέμπεις ποτέ