Ειναι αναγκαιο να εχεις τοσο πολυ καλωδιο?Που εχεις τον δεκτη και που το πιατο?Για να κανει ετσι το λαμπακι κατι βραχυκυκλωνει καλο ειναι για αρχη να τσεκαρεις τα βυσματα μηπως δεν ειναι καλα συνδεδεμενα.
Α τωρα που θυμηθηκα προσεχε μην εχει κανει καπου καποια τσακιση το καλωδιο και εχει χαλασει.
Ευχαριστώ για την απάντηση. Δεύτερη φορά γράφω το reply, γιατί ώσπου να γράψω αυτό που ήθελα
το forum με αποσύνδεσε. Για να δεις πόσο καντέμης είμαι
Λοιπόν στο θέμα μας. Ναι είναι αναγκαίο τόσο καλώδιο, γιατί η πολυκατοικία είναι λίγο περίεργη. Στην πρόσοψη
δεν είναι εύκολο να περάσει καλώδιο, και το ρίξαμε από πίσω. Δυστυχώς ήταν ο καλύτερος τρόπος (φαντάσου
τον χειρότερο), και δεν έγιναν πολλές τρύπες στο σπίτι. Εγινε πολύ καλλιτεχνική δουλειά. Αλλά με συνέπεια αυτό
το πρόβλημα. Με την πρώτη ευκαιρία, θα στείλω φωτογραφίες.
Το λαμπάκι το κοίταξα, και γράφει low intensity, δηλαδή χαμηλή ένταση (ρεύματος υποθέτω). Με το που είδα
ότι υπάρχει πρόβλημα, την Κυριακή το πρωί ήμουν στην ταράτσα με μπουφάν, δέκτη, τηλεόραση, και τα παλιά
καλώδια, που όπως είπα δούλεψαν. Το ίδιο και με το μηχάνημα του εγκαταστάτη (πεδιόμετρο, φασματογράφος
όπως μου είπε, δεν ξέρω πόση διαφορά έχουν). Πάντως γύρναγε πάνω το μοτέρ. Κάτω μόλις κατεβαίνω υπάρχει
πρόβλήμα.
Δεν νομίζω να είναι τα βύσματα, γιατί τα ξαναβίδωσα και μόνος μου. Κοίταξα μην έχουν και τριχάκια στο καλώδιο.
Αλλωστε είναι τύπου F, τι πρόβλημα να έχουν εκεί;
Οσο για την τσάκιση, είναι εντελώς καινούργιο το καλώδιο, με διπλή θωράκιση, και όπως είπε ο άνθρωπος λίγο
άκαμπτο και χοντρό. Φαίνεται δηλαδή, δεν το λέω επειδή μου το είπε.
Αλλά περίμενα με τόσο καλό καλώδιο, να μην υπάρχουν απώλειες. Βέβαια η εικόνα είναι τζάμι, αλλά άμα δεν
υπάρχει κίνηση είναι κάτι που μου την σπάει...
Θα δοκιμάσω την λύση του φίλου με τα 0.5 Volt, μπορεί όντως να είναι βλακεία του Nokia, αλλά κίνηση δεν υπήρξε
ούτε με τον Dreamcast 7000, δεν νομίζω να έχει καν τέτοιο μενού.
Η καλύτερη λύση να έβρισκα (να υπήρχε) κάτι σαν ενισχυτής γραμμής (ρεύματος). Δεν μπορεί, κάτι θα υπάρχει στην
αγορά, αλλά δεν ξέρω πως να το ζητήσω.