Καντέμης [Κίνηση μοτέρ]
Παρ 13 Δεκ 2024, 02:05

Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Καντέμης [Κίνηση μοτέρ]  (Αναγνώστηκε 1118 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Δημήτρης Χατζούδης

• Νέο Μέλος
  • *
  • Ημερομηνία εγγραφής: Σεπ 2005
Το Σάββατο μου έκαναν εγκατάσταση κινητού πιάτου 1.20, με μοτέρ Motech SG-2100 (το πιο παλιό, όχι το 2100Α), δέκτη Nokia 9800 και 40 μέτρα καλώδιο.

Συνοπτικά, δεν έχω σχεδόν καθόλου κίνηση στο μοτέρ (ή όποτε κάνει κέφι αυτό) και υποψιάζομαι απώλειες, γιατί χθες ανέβηκα στην ταράτσα με τα παλιά καλώδια (2.5-3 μέτρα περίπου), δέκτη και τηλεόραση και όλα δουλεύον ρολόι. Ξανακατεβαίνω στο σπίτι αφού πρώτα έχω κατεβάσει Astra-HotBird-TurkSat, και πάλι το ίδιο βιολί !!!

Κάτω από το μοτέρ, έχει ένα led που είναι πράσινο, και δουλεύει σωστά με τα παλιά καλώδια, αλλά με το μεγάλο καλώδιο, και όταν είναι ο δέκτης αναμμένος στο σπίτι, αρχίζει και ανάβει αχνά ανά διαστήματα κόκκινο. Κάπου από κάτω στο μοτέρ, λέει ότι αυτό σημαίνει low intensity (χαμηλή ένταση), ρεύματος υποθέτω, οπότε εικάζω ότι θέλω κάτι που να ενισχύει το ρεύμα από
το δέκτη προς το LNB,
για να είναι ομαλή και χωρίς προβλήματα η κίνηση στο πιάτο.

Οποιαδήποτε βοήθεια είναι δεκτή, σε ευχαριστώ πάρα πολύ !!!
Δημήτρης.

Υ.Γ. Η εικόνα είναι άψογη στον δέκτη!

Συνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #1: Δευ 28 Φεβ 2011, 17:51 »
Ειναι αναγκαιο να εχεις τοσο πολυ καλωδιο?Που εχεις τον δεκτη και που το πιατο?Για να κανει ετσι το λαμπακι κατι βραχυκυκλωνει καλο ειναι για αρχη να τσεκαρεις τα βυσματα μηπως δεν ειναι καλα συνδεδεμενα.

Α τωρα που θυμηθηκα προσεχε μην εχει κανει καπου καποια τσακιση το καλωδιο και εχει χαλασει.
GATE 7
Rock Tuesdays στον Αμβρακια fm στις 21:00 Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Αποσυνδεδεμένος kostas1

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2005
  • Τόπος: Γερμανία
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #2: Δευ 28 Φεβ 2011, 21:46 »
.Κάπου στο menu εκεί που γίνονται ρυθμίσεις LNB
έχει μια ένδειξη που ρωτάει αν θέλεις πιο πολύ ρεύμα στο LNB,κοίταξε το,νομίζω ότι δίνει 0.5V
παραπάνω.Είχα τον δεκτη 9800s με μοτέρ το ίδιο χωρίς πρόβλημα(25m καλώδιο)και κάτι άλλο,σαυτόν τον δεκτη δεν αρέσουν τα πολλά κανάλια,"γιαφτο" σβήσε μερικά TV
και RADIO.
OPTICUM_HD_9600_S_PRIMA

ISPeutsche Telekom DSL 6000.
FRITZ!Box Fon WLAN 7050
dLAN® 200 AV Wireless N Starter Kit+

• Νέο Μέλος
  • *
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #3: Παρ 4 Μαρ 2011, 13:02 »
Παράθεση από: "nektarios 1451"
Ειναι αναγκαιο να εχεις τοσο πολυ καλωδιο?Που εχεις τον δεκτη και που το πιατο?Για να κανει ετσι το λαμπακι κατι βραχυκυκλωνει καλο ειναι για αρχη να τσεκαρεις τα βυσματα μηπως δεν ειναι καλα συνδεδεμενα.

Α τωρα που θυμηθηκα προσεχε μην εχει κανει καπου καποια τσακιση το καλωδιο και εχει χαλασει.

Ευχαριστώ για την απάντηση. Δεύτερη φορά γράφω το reply, γιατί ώσπου να γράψω αυτό που ήθελα
το forum με αποσύνδεσε. Για να δεις πόσο καντέμης είμαι :-)

Λοιπόν στο θέμα μας. Ναι είναι αναγκαίο τόσο καλώδιο, γιατί η πολυκατοικία είναι λίγο περίεργη. Στην πρόσοψη
δεν είναι εύκολο να περάσει καλώδιο, και το ρίξαμε από πίσω. Δυστυχώς ήταν ο καλύτερος τρόπος (φαντάσου
τον χειρότερο), και δεν έγιναν πολλές τρύπες στο σπίτι. Εγινε πολύ καλλιτεχνική δουλειά. Αλλά με συνέπεια αυτό
το πρόβλημα. Με την πρώτη ευκαιρία, θα στείλω φωτογραφίες.

Το λαμπάκι το κοίταξα, και γράφει low intensity, δηλαδή χαμηλή ένταση (ρεύματος υποθέτω). Με το που είδα
ότι υπάρχει πρόβλημα, την Κυριακή το πρωί ήμουν στην ταράτσα με μπουφάν, δέκτη, τηλεόραση, και τα παλιά
καλώδια, που όπως είπα δούλεψαν. Το ίδιο και με το μηχάνημα του εγκαταστάτη (πεδιόμετρο, φασματογράφος
όπως μου είπε, δεν ξέρω πόση διαφορά έχουν). Πάντως γύρναγε πάνω το μοτέρ. Κάτω μόλις κατεβαίνω υπάρχει
πρόβλήμα.

Δεν νομίζω να είναι τα βύσματα, γιατί τα ξαναβίδωσα και μόνος μου. Κοίταξα μην έχουν και τριχάκια  στο καλώδιο.
Αλλωστε είναι τύπου F, τι πρόβλημα να έχουν εκεί;

Οσο για την τσάκιση, είναι εντελώς καινούργιο το καλώδιο, με διπλή θωράκιση, και όπως είπε ο άνθρωπος λίγο
άκαμπτο και χοντρό. Φαίνεται δηλαδή, δεν το λέω επειδή μου το είπε.

Αλλά περίμενα με τόσο καλό καλώδιο, να μην υπάρχουν απώλειες. Βέβαια η εικόνα είναι τζάμι, αλλά άμα δεν
υπάρχει κίνηση είναι κάτι που μου την σπάει...

Θα δοκιμάσω την λύση του φίλου με τα 0.5 Volt, μπορεί όντως να είναι βλακεία του Nokia, αλλά κίνηση δεν υπήρξε
ούτε με τον Dreamcast 7000, δεν νομίζω να έχει καν τέτοιο μενού.

Η καλύτερη λύση να έβρισκα (να υπήρχε) κάτι σαν ενισχυτής γραμμής (ρεύματος). Δεν μπορεί, κάτι θα υπάρχει στην
αγορά, αλλά δεν ξέρω πως να το ζητήσω.

• Νέο Μέλος
  • *
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #4: Παρ 4 Μαρ 2011, 13:33 »
Παράθεση από: "kostas1"
.Κάπου στο menu εκεί που γίνονται ρυθμίσεις LNB
έχει μια ένδειξη που ρωτάει αν θέλεις πιο πολύ ρεύμα στο LNB,κοίταξε το,νομίζω ότι δίνει 0.5V
παραπάνω.Είχα τον δεκτη 9800s με μοτέρ το ίδιο χωρίς πρόβλημα(25m καλώδιο)και κάτι άλλο,σαυτόν τον δεκτη δεν αρέσουν τα πολλά κανάλια,"γιαφτο" σβήσε μερικά TV
και RADIO.

Ευχαριστώ καλέ μου φίλε. Για να το λες, ίσως και να παίξει. Οντως είναι περίεργος ο Nokia. Ασε που είναι
και αργός στα menu. Αλλά αυτό θα είναι ίσως μια προσωρινή λύση, γιατί έχω κι έναν Dreambox 7000,
κι έναν Strong 4375 (αλλά δεν υποστηρίζει κίνηση στο μοτερ, γιατί έχει υποδοχή για actuator).

Στα κανάλια, όντως είναι άλλο ένα θέμα. Τον είχα τιγκάρει παλιά κάπου στα 7000 κανάλια, με Astra,
HotBird, Arabsat (και άλλους γνωστούς δορυφόρους, όπως Sirious, Thor δεν θυμάμαι τι άλλο) και
νομίζω όταν τα έπαιξε είχε κάνει reset από μόνος του. Νομίζω έχασε και τα κανάλια.

Αλλά με τον Strong δεν είχα πρόβλημα. Το δούλευα σαν σταθερό τον δέκτη, και άλλαζα την κίνηση
με τον Nokia (είχα πολλά βάλε-βγάλε). Με τον Dreambox ξέρω ότι έχει απεριόριστα κανάλια -νομίζω-
αλλά θα σου φανεί περίεργο. Τώρα θα τον δουλέψω, τον είχα πάρει δεύτερο χέρι, είχα κάνει
μετακόμιση και δεν είχα βάλει το πιάτο από το 2004, και το ξαναέβαλα την προηγούμενη εβδομάδα.

Τώρα με το καλό να δουλέψει το μοτέρ, και θα κοιτάξω να βρω τρόπο να αξιοποιήσω και τους άλλους
δέκτες, είτε βάζωντας δεύτερο πιάτο, είτε LNB με δυο εξόδους όπως μου είπε ο εγκαταστάτης μου.

Εγώ ήθελα εξ' αρχής πολυδιακόπτη (για κεντρική εγκατάσταση, όχι DiSEqC) αλλά μου είπε ότι είναι
δύσκολο. Δεν το γνωρίζω κι εγώ το θέμα. Βρήκα κάποιο της Edition στο internet στα 46 ευρώ
(αν και έχουν πολύ παραπάνω), αλλά λέω άσε μην δεν κάνει και μου μείνει, και τελικά έβαλα το παλιό
μου LNB με μια έξοδο, ΚΛΑΨ !!!!

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #5: Παρ 4 Μαρ 2011, 15:45 »
Μπορεις να μας πεις το καλωδιο μαρκα και τυπος?Μηπως λεω κατα λαθος πήρες λαθος καλωδιο.
GATE 7
Rock Tuesdays στον Αμβρακια fm στις 21:00 Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

• Νέο Μέλος
  • *
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #6: Σαβ 5 Μαρ 2011, 19:52 »
Μπορεις να μας πεις το καλωδιο μαρκα και τυπος?Μηπως λεω κατα λαθος πήρες λαθος καλωδιο.

Ναι, αύριο θα είμαι πάλι στην ταράτσα και θα μπορώ να το δώ.
Το καλώδιο το έφερε ο εγκαταστάτης, δεν το αγόρασα εγώ.
Πάντως είπε ότι είναι για δορυφορική λήψη και όχι για επίγεια.

Α, θα κοιτάξω το καλώδιο, στο κομμάτι που είναι από το μπαλκόνι
μου μέχρι την τηλεόραση, λογικά θα έχει κάποιο τμήμα που να
μπορώ να διαβάσω.

---- Edit ----

Λοιπόν, το καλώδιο γράφει:

SAT-DIGITAL coaxial cable 1.1/5.0 Quattro Shield class A CE   081M

Το καλώδιο δεν βλέπω να αναφέρει κάποια μάρκα, αλλά μου αρέσει
που γράφει Quattro Shield class A.

To 081M μάλλον αναφέρεται στα μέτρα;
Και το 1.1/5.0 αναφέρεται σε κάποια διάμμετρο/διατομή ή σε GHZ
που μπορεί να δουλέψει το καλώδιο;

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #7: Σαβ 5 Μαρ 2011, 22:50 »
Δορυφορικο ειναι το καλωδιο αλλα εχεις μεγαλη απολεια λογο των 40 μετρων που ειναι . Τωρα αν μπορεις να βρεις κατι που να ενισχυει το ρευμα ισως ετσι να λυθει το προβλημα.
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

• Νέο Μέλος
  • *
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #8: Κυρ 6 Μαρ 2011, 11:27 »
Δορυφορικο ειναι το καλωδιο αλλα εχεις μεγαλη απολεια λογο των 40 μετρων που ειναι . Τωρα αν μπορεις να βρεις κατι που να ενισχυει το ρευμα ισως ετσι να λυθει το προβλημα.

Αυτό ακριβώς ψάχνω, δεν θέλω να αλλάξω κάτι στην εγκατάσταση.
Εκτός ίσως από LNB, όπως μου είπαν. Στην χειρότερη περίπτωση όμως.

Βασικά για κάτι σαν ενισχυτή ψάχνω. Οπως έχουν οι πολυδιακόπτες ας πούμε.

Δηλαδή στα ξενοδοχεία που ρέει άφθονο το καλώδιο, εκεί τι κάνουν;

-- Ψιλοάσχετο --

Θα ανοίξω ίσως νέο thread, αλλά επειδή μου έκαναν και εγκατάσταση επίγειας
λήψης, έχετε ακούσει τις κεραίες Con-dor; Είναι καλές ή είναι condom;;;

Είναι ελληνική, μου έβαλαν αυτήν εδώ, SD-890.

• Νέο Μέλος
  • *
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #9: Κυρ 6 Μαρ 2011, 11:56 »
Δεν μου κάνει ένα τέτοιο ενιχυτάκι;;; Ελεος !!!

Εγώ πρέπει να τα σκέφτομαι, όχι ο τεχνικός που έκανε την εγκατάσταση; Τι να πω;;;

Υπάρχουν κάποιος θόρυβος 5dB, αλλά κάνει ταυτόχρονα ενίσχυση 13-18dB ;;;
Πως γίνεται αυτό, δεν πολυκατάλαβα.

Αποσυνδεδεμένος kostas1

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2005
  • Τόπος: Γερμανία
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #10: Κυρ 6 Μαρ 2011, 12:40 »
Παράθεση από: "Δημήτρης Χατζούδης"
Δεν μου κάνει ένα τέτοιο ενιχυτάκι;;; Ελεος !!!

Εγώ πρέπει να τα σκέφτομαι, όχι ο τεχνικός που έκανε την εγκατάσταση; Τι να πω;;;

Υπάρχουν κάποιος θόρυβος 5dB, αλλά κάνει ταυτόχρονα ενίσχυση 13-18dB ;;;
Πως γίνεται αυτό, δεν πολυκατάλαβα.

Δεν θυμάμαι τώρα ποσα mA έχει o 9800s στην έξοδο του LNB αλλα νομίζω ότι είναι:LNB Speisung: 13 / 18 V, max 500 mA αυτό,το μοτέρ θέλει για να γυρίσει το λιγότερο 350mA με κάποια απώλεια λόγο απόστασης και εάν το LNB θέλει από 150μα και πάνω τότε δεν γίνετε
τίποτα.Δεν γραφεις πιο LNB έχεις και ποσο ρεύμα θέλει.Τώρα αυτός ο ενισχυτής που γραφεις δεν κάνει τίποτα άλλο από το να δυναμώνει το σήμα του LNB προς τον receiver και ίσος να χρειάζεται και κάποια mA για να δουλέψει.Δεν δίνει ρεύμα στο LNB.Κανε μια δοκιμη:Αποσύνδεσε το καλώδιο (το μικρό)που πηγαίνει από το μοτέρ στο LNB και προσπάθησε μετά μέσα από το menu χειροκίνητα αν γυρνάει το μοτέρ,αν γυρνάει δεν φτάνει το ρεύμα και για τα δυο(μοτέρ LNB),μετά αν μπορείς σύνδεσε το καλώδιο "κατεφτειαν" στο LNB χωρίς το μοτέρ για να δεις ποσο καλά βλέπεις ένα FTA κανάλι,αν παίζει έτσι είναι πάλι το ρεύμα,κάπου εκεί πρέπει να προσανατολισθείς.
OPTICUM_HD_9600_S_PRIMA

ISPeutsche Telekom DSL 6000.
FRITZ!Box Fon WLAN 7050
dLAN® 200 AV Wireless N Starter Kit+

* Απ: Παλιά, ένδοξα ραδιόφωνα της ΑΤΤΙΚΗΣ  Μέλος: xristakos22 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 13/12/2024 (00:57)
* Απ: Παλιά, ένδοξα ραδιόφωνα της ΑΤΤΙΚΗΣ  Μέλος: a66fm Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 13/12/2024 (00:56)
* Απ: ASTRA 1P και ASTRA 1Q στις 19.2° East  Μέλος: ANDREASSAT Φόρουμ: Λήψη Astra (19.2° Εast) 13/12/2024 (00:10)
* Απ: Παλιά, ένδοξα ραδιόφωνα της ΑΤΤΙΚΗΣ  Μέλος: paksat Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 12/12/2024 (23:11)
* Απ: Παλιά, ένδοξα ραδιόφωνα της ΑΤΤΙΚΗΣ  Μέλος: a66fm Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 12/12/2024 (22:59)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 12/12/2024 (22:42)
* Απ: Παλιά, ένδοξα ραδιόφωνα της ΑΤΤΙΚΗΣ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 12/12/2024 (22:09)
* Απ: Παλιά, ένδοξα ραδιόφωνα της ΑΤΤΙΚΗΣ  Μέλος: TRONIX Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 12/12/2024 (21:34)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: eliascomtest Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 12/12/2024 (21:22)
* Απ: Παλιά, ένδοξα ραδιόφωνα της ΑΤΤΙΚΗΣ  Μέλος: xristakos22 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 12/12/2024 (21:06)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: nickpasxos Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 12/12/2024 (20:52)
* Απ: Παλιά, ένδοξα ραδιόφωνα της ΑΤΤΙΚΗΣ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 12/12/2024 (20:22)
* Απ: Παλιά, ένδοξα ραδιόφωνα της ΑΤΤΙΚΗΣ  Μέλος: paksat Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 12/12/2024 (20:18)
* Απ: Παλιά, ένδοξα ραδιόφωνα της ΑΤΤΙΚΗΣ  Μέλος: TRONIX Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 12/12/2024 (20:04)
* Απ: EON TV (ex.WIND TV)  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Nova 12/12/2024 (15:56)
* Απ: EON TV (ex.WIND TV)  Μέλος: nogyo.exe Φόρουμ: Nova 12/12/2024 (15:55)
* Απ: EON TV (ex.WIND TV)  Μέλος: apostolos05 Φόρουμ: Nova 12/12/2024 (15:50)
* Απ: EON TV (ex.WIND TV)  Μέλος: nogyo.exe Φόρουμ: Nova 12/12/2024 (15:38)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ [ΠΖ 02-03]  Μέλος: eliascomtest Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 12/12/2024 (15:36)
* Απ: Ανάπτυξη δικτύων ψηφιακής επίγειας τηλεόρασης  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 12/12/2024 (15:33)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ (νομοί Άρτας & Πρέβεζας)  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 12/12/2024 (14:54)
* Απ: EON TV (ex.WIND TV)  Μέλος: Απόστολος Παπαγεωργίου Φόρουμ: Nova 12/12/2024 (14:51)
* Απ: Ανάπτυξη δικτύων ψηφιακής επίγειας τηλεόρασης  Μέλος: Απόστολος Παπαγεωργίου Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 12/12/2024 (14:34)
* Απ: Ανάπτυξη δικτύων ψηφιακής επίγειας τηλεόρασης  Μέλος: paksat Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 12/12/2024 (12:32)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 12/12/2024 (11:00)
* Απ: EON TV (ex.WIND TV)  Μέλος: AlexTsol Φόρουμ: Nova 12/12/2024 (10:56)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: paksat Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 12/12/2024 (09:43)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: maarinos Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 12/12/2024 (08:04)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Chris_S Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 12/12/2024 (04:14)
* Απ: Παλιά, ένδοξα ραδιόφωνα της ΑΤΤΙΚΗΣ  Μέλος: Palmwoods Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 12/12/2024 (02:50)