Λοιπόν νέο θέμα εδώ για να το συζητήσουμε με την ησυχία μας!
![Μεγάλο χαμόγελο :D](https://forum.satleo.gr/Smileys/SLF/icon_e_biggrin.gif)
Και επειδή δεν είπα την αποψή μου, θα πω τα εξής:
εν έτει 2011, και μιλάω
γενικά είναι απαράδεκτο να έχουμε φτάσει εν Ελλάδι σε σημείο να ζητάμε αυτό που για τον υπόλοιπο πολιτισμένο κόσμο είναι αυτονόητο!
Την ποιότητα στη μετάδοση της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου!Δεν μιλάω για το 16:9 αλλά μια στερεοφωνική μετάδοση και ένα τηλεκείμενο πλέον τα έχει και η τελευταία τρύπα του ζουρνά στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες! Και όχι μόνο, έχω δει αναφορές από επίγειες αναμεταδόσεις στην Τουρκία και έχω πάθει πλάκα!
Δεν διαφωνώ ότι πολλά τοπικά κανάλια έχουν πρόβλημα βιωσιμότητας! Θεωρώ μάλιστα ότι και για πολλά υφιστάμενα είναι και αργά να βάλουν τεχνολογία, όμως τίποτα για μένα δεν τους δικαιολογεί να μην είχαν έστω μια αξιοπρεπή μετάδοση από την αρχή ή να έχουν προσπαθήσει να βελτιωθούν τεχνικά κατά τη διάρκεια της παρουσίας τους! Αντίθετα βλέπουμε ότι όχι μόνο δεν διορθώνονται αλλά σε τεχνικό επίπεδο γίνονται όλο και χειρότεροι!
Βλέπω και τα τοπικά κανάλια της Θεσσαλονίκης, ορισμένα από τα οποία απλά δεν βλέπονται! Θα μπορούσαν να είναι καλύτερα? Σαφώς και θα μπορούσαν! Αλλά ή μισές δουλειές θα κάνουν ή καθόλου δεν τους ενδιαφέρει να βγαίνουν σωστά!
Αυτό για μένα είναι μεμψιμοιρία! Είναι σαν να έχεις ένα σπίτι και αντί να του φτιάχνεις τα κουφώματα όταν χαλάνε να το αφήνεις να γίνεται χειρότερο! Και δεν είναι θέμα ότι δεν έχουν λεφτά (που όντως δεν έχουν),
μεράκι δεν έχουν!
Και αυτά που εξέφρασαν οι Πέτρος και elladakon δεν είναι τίποτα άλλο από τις απόψεις των ίδιων των καναλαρχών! Με αυτά τα μυαλά το μόνο σίγουρο είναι ότι ούτε στην ψηφιακή θα κάνουν τίποτα καλύτερο! Είδαμε και τα χάλια της DU στη Θεσσαλονίκη!
Τελειώνοντας θα πω ότι με το να κάνεις ό,τι καλύτερο τεχνολογικά για το κανάλι σου δείχνει σεβασμό για τον τηλεθεατή σου! Αν δεν τον σέβεσαι δεν θα σε βλέπει και ούτε θα πρέπει να το περιμένεις να σε βλέπει!