Ηλια, οπως ξερεις, εργαζομαι
αμισθι σε ενα τοπικο καναλι,
το οποιο μαλιστα αυτη τη στιγμη που σου μιλαω ειναι λιγο-πολυ μετεωρο,
αφου με την καλλικρατικοποιηση του Δημου Ανω Συρου, που αποτελουσε τον ιδιοκτητη του σταθμου, η Διευθυνση εχει παραμεινει ναι μεν στην Δ.Ε.Π.Ε.Δ.Α.Σ(Δημοτικη επιχειρηση προβολης & Ενημερωσης Δημου Ανω Συρου) την επιχειρηση που διαχειριζοταν τον σταθμο, χωρις να μπορει να περασει στον Νεο δημο,(αρα θα πρεπει να γινει ΑΕ οπως τα βλεπουμε) και να εισαι σιγουρος οτι πολλα προβληματα που δεν υπηρχαν θα δημιουργηθουν.
Καταρχας εχουν παρα πολλα προβληματα μεχρι να μπουμε στην διαδικασια να αγορασουμε στερεογεννητρια
Θα σου αναφερω τι εγινε στο σταθμο οταν ανελαβε ο τωρινος διευθυντης για να καταλαβεις, ποσο πολυ
ειχαν αφησει το καναλι στην τυχη του!!!!!
Φτιαχτηκε Η/Υ για Αυτοματη Ροη προγραμματος,
Φτιαχτηκε νεος Η/Υ για μονταζ
Αναδιαμορφωθηκε το στουντιο γιατι δεν ηταν λειτουργικο
Δημιουργηθηκε web streaming
Διορθωθηκε το λινκ που στο ασπρο χαλαγε ολη την εικονα
και αλλαχτηκαν οι κεραιες του (επαιζαν με κεραιες των 1800 στους 2400 ghz και οπως καταλβαινεις αυτο ειχε καταστρεπτικες επιπτωσεις στην εικονα
Ξεκινησε η μετατροπη ολου του αρχειου μας σε AVI μορφη
Επισης μεχρι τωρα
Δεν εχουμε καμερες, περα απο στουντιακες εφαρμογες, και γι αυτο το λογο
ο καθενας ο,τι τραβαει το τραβαει με
δικη του καμεραΟλα τα λινκ του τηλεοπτικου μας δικτυου ειναι μονοφωνικα
Αναμενουμε την μερα που θα ανοιξει η παρος, για να μπορεσει να λειτουργησει και παλι το παγκυκλαδικο μας δικτυο
Δεν εκπροσωπω κανενα καναλαρχη(αφου αυτος δεν υπαρχει)
Εχω αφιερωσει πολλες ωρες στο σταθμο και δεν εχω(ουτε και με νοιαζει) πληρωθει.
Αλλα ουτε και ο elladalakon (αναλογιστειτε πως πριν απο 5 μηνες δεν ηξερε τι ειναι λινκ και πανελ και τωρα εκπροσωπει καναλια?
.... μαλλον αυτο δεν στεκει)
Εγω απλα σας μεταφερω πως εχει η κατασταση γιατι δεν ειμαστε μονο εμεις ετσι, ειναι παρα πολλα καναλια σε ολη την Ελλαδα και ειδικα αυτη την εποχη δεν μπορουμε να κανουμε παραλογες επενδυσεις