Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΗΠΕΙΡΟ, ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΑ & ΕΠΤΑΝΗΣΑ [ΠΖ 05]
  • Κυρ 9 Φεβ 2025, 23:34
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΗΠΕΙΡΟ, ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΑ & ΕΠΤΑΝΗΣΑ [ΠΖ 05]  (Αναγνώστηκε 282569 φορές)

0 μέλη και 19 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος MCelliotG

• Αναλυτής Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2005
  • Τόπος: ΒΔ Θεσσαλονίκη
Κι εγώ συγγνώμη που μπορώ να στηρίξω μια άποψη αλλά έχω δει ιδίοις όμμασιν καταστάσεις με πιατάκια της NOVA να προσπαθούν να κάνουν λήψη στις 3Ε με lnb παμπάλαια και καλώδια φθαρμένα! Δεν βάζω όλους στον ίδιο ντορβά αλλά το ότι πάει κάποιος - που δουλειά του είναι - σε ένα βουνό με κινδύνους είναι απόλυτα σεβαστό δεν αφαιρεί όμως το δικαίωμα στον τηλεθεατή/αποδέκτη αυτής της δουλειάς να έχει άποψη πάνω σε αυτό, είτε είναι από τον καναπέ του (δεν ήξερα ότι την τηλεόραση την παρακολουθείς στο πόδι) είτε όχι! Τα Ακαρνανικά δεν έχουν όντως τις καλύτερες καιρικές συνθήκες, δεν είναι όμως το μόνο βουνό στην Ελλάδα με κακές καιρικές συνθήκες για να δικαιολογούνται τέτοιου είδους διακοπές με την παραμικρή βροχούλα! Κι εγώ εργαζόμενος είμαι, δουλεύω με πελατεία, αλλά ποτέ δεν είχα σαν δικαιολογία το ότι η δουλειά μου είναι δύσκολη για να μην την κάνω άψογα, γιατί πολύ απλά δεν ενδιαφέρει τον πελάτη! Δεν μπορώ λοιπόν να κατανοήσω τη νοοτροπία αυτή, όλοι κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος!
Δέκτες:Mut@nt HD51, Edision OSmio 4K, TBS5925
LNB:Inverto Black Ultra Twin
Κάτοπτρο:MABO 130X144/Dragonsat DS-3000 motor
Τόξο:45W - 95E
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Αποσυνδεδεμένος Thanassis

• SatLeo V. I. P.
  • Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2006
  • Τόπος: Αθήνα
    • http://www.ikusi.gr
Οι συνθήκες στα Ακαρνανικά είναι αρκετά ιδιαίτερες Ηλία.
Δεν έχει να κάνει μόνο με το υψόμετρο, το οποίο το συναντάμε και σε άλλα ψηλά βουνά, αλλά περισσότερο με το κατακόρυφο ύψος και επομένως τον όγκο των νεφώσεων που μαζεύονται πάνω από την κορυφή, η μεγάλη μάζα των οποίων μπορεί να δώσει πολύ τακτικότερα υποβιβασμό του C/N σε σχέση με άλλες περιοχές.
Ο όγκος των νεφώσεων έχει να κάνει με την γειτνίαση των Ακαρνανικών με το Ιόνιο & την Αδριατική.

Γενικά πάντως, τα βουνά είναι πραγματικά πολύ δύσκολα και αν δεν το ζήσεις δεν μπορείς να καταλάβεις το μέγεθος της δυσκολίας. Αυτό εννοεί ο GTelect μλώντας για καναπέ.

Από την άλλη πλευρά είναι γεγονός πως θα πρέπει να βρεθεί μια λύση σε αυτό το τακτικότατο πρόβλημα.
Αν μεγαλύτερη διάμετρος κατόπτρου δεν μπορεί να επιβιώσει εκεί πάνω, ίσως η επιλογή της οπτικής ίνας να είναι μονόδρομος για αυτό το βουνό.

Παράθεση από: "GTelect"
... και έχουν τοποθετήσει τόσα κάτοπτρα ο καθένας τους, όσο όλοι μας μαζί εδώ μέσα.
Μην το λες αυτό...  :) Τη δεκαετία του 80 εγκατέστησα γύρω στα 500 κάτοπτρα, τα περισσότερα 3μετρα, λιγότερα 2.70 & 2,40, ακόμα λιγότερα 5μετρα - σχεδόν όλα όμως polar mount...
Θανάσης Κυριακόπουλος

Αποσυνδεδεμένος MCelliotG

• Αναλυτής Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2005
  • Τόπος: ΒΔ Θεσσαλονίκη
Η ένστασή μου πάει στο δικαίωμα οι τηλεθεατές να έχουν άποψη για το αποτέλεσμα! Αυτό μας έλειπε κιόλας! Ισχύει ότι υπάρχουν εγκαταστάσεις όπου μπορούσε να γίνει καλύτερη δουλειά! Επίσης δεν μου αρέσει να με προσβάλλουν όταν δεν μιλώ επί προσωπικού! Αν τα Ακαρνανικά είναι τόσο απαγορευτικά για τηλεοπτικές εκπομπές, δεν θα πρέπει να βρεθεί άλλη λύση?
Δέκτες:Mut@nt HD51, Edision OSmio 4K, TBS5925
LNB:Inverto Black Ultra Twin
Κάτοπτρο:MABO 130X144/Dragonsat DS-3000 motor
Τόξο:45W - 95E

Συνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
Λινκ τα ακαρνανικα ή μεσω οτε μεχρι σημερα δουλευε μονο η ΕΡΤ αυτη ηταν αθανατη στις καιρικες συνθηκες.Απο το 1998 που η νοβα ξεκινησε ανεπισημα εκπομπες στις 13Ε τοτε ολοι γυρισαν σε δορυφορικη τροφοροσια τοτε εμφανιστηκε και στους πανασατ το πακετο syned distribution πρωτο καναλι το R3 με το μεγκα που στην αρχη το ανοιγαν και οι απλες συνδρομητικες καρτες. Αντεννα Αλτερ new channel εκαναν ληψη με πανασατ και μολις επιανε βροχη επεφτε η καρτα αναζητηση σηματος στα 11823ΜΗΖ μετα απο λιγο καιρο τα φτιαξανε.Ακομα και τα filmnet supersport επεφταν με τον κακο καιρο αλλα αυτα γονονταν την πρωτη χρονια μετα βαλανε 1.2μ πιατα gibertini τα εχω δει και στο Κορφοβουνι και με αυτα σοθηκαν σπανια επεφταν τα καναλια απο κακοκαιριες.Η διγεα με 1.25μ εδω Αρτα με τις βροχες δεν ζωριζεται αλλα αφου στο βουνο γινεται της αποκαλυψης μηπως επρεπε να βαλουν μεγαλυτερα πιατα για να μην εχουν προβλημα και να κανουν συντηρηση?δυστυχως δεν μου δοθηκε η ευκαιρια να παω πανω εκει να δω τι γινεται για να δουμε ποιος εχει δικιο.Στο πελιστερ των σκοπιων που ειναι στα 2500μ να εχουν και εκει τα ιδια προβληματα ή εκει ειναι ποιο ικανοι οι τεχνικοι?
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

Αποσυνδεδεμένος george_65

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Σεπ 2011
"δεν είχα σαν δικαιολογία το ότι η δουλειά μου είναι δύσκολη για να μην την κάνω άψογα"  εχει δικιο ο ηλιας...

μην κρυβεστε πισω απο ενα ψευδωνυμο κ μην προσπαθειτε να δικαιολογησετε τα αδικαιολογητα!

εχετε αφησει ποτε σε τετοιο χαλι(s/n) εγκατασταση, σε κανενα "σπιτακι" εφορακου ή γιατρου :chin ?

και τελος δωσε μας τα τηλεφωνα των "experts"  να τα δωσουμε στον κοσμο -που παιρνει εμας- να δουν τι καλα λογια θα τους πουνε...
το εχει γραψει κ ο βασιλης1, απλα το επαναλαμβανω μπας κ νιωσετε:         :arrow ΝΤΡΟΠΗ!(ΣΑΣ...)

Αποσυνδεδεμένος GTelect

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2014
Παράθεση από: "mcelliot_g"
Τα Ακαρνανικά δεν έχουν όντως τις καλύτερες καιρικές συνθήκες, δεν είναι όμως το μόνο βουνό στην Ελλάδα με κακές καιρικές συνθήκες για να δικαιολογούνται τέτοιου είδους διακοπές με την παραμικρή βροχούλα! Κι εγώ εργαζόμενος είμαι, δουλεύω με πελατεία, αλλά ποτέ δεν είχα σαν δικαιολογία το ότι η δουλειά μου είναι δύσκολη για να μην την κάνω άψογα, γιατί πολύ απλά δεν ενδιαφέρει τον πελάτη! Δεν μπορώ λοιπόν να κατανοήσω τη νοοτροπία αυτή, όλοι κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος!
Η ένστασή μου έχει να κάνει με το γεγονός πως ίσως κάποιοι εδώ μέσα δεν γνωρίζετε τις ιδιαίτερες συνθήκες που μπορεί να επικρατούν σε κάποια βουνά όπως τα Ακαρνανικά, που ισχύουν αυτά που λέει πιο πάνω και ο Thanassis.
Σαφώς και σαν τηλεθεατής έχεις το δικαίωμα να διαμαρτύρεσαι, αλλά προς το σωστό μέρος, που στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι η Digea και όχι οι τεχνικοί της, που προφανώς γνωρίζουν να κάνουν στόχευση.
Εκφράσεις του στυλ "εμένα με 80άρι δεν κόβει, άρα οι τεχνικοί δεν ξέρουν" και "να πάω εγώ να τους το ρυθμίσω αν δεν ξέρουν" είναι που κατακρίνω.

Αποσυνδεδεμένος GTelect

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2014
Παράθεση από: "george_65"
εχετε αφησει ποτε σε τετοιο χαλι(s/n) εγκατασταση, σε κανενα "σπιτακι" εφορακου ή γιατρου :chin ?
Εμένα ρωτάς? Πες μου πόσο είναι το S/N της λήψης της Digea στα Ακαρνανικά, αφού δείχνεις να γνωρίζεις, για να σου απαντήσω.
Προσωπικά όταν έκανα εγκαταστάσεις προσπαθούσα να πάρω το μέγιστο σε κάθε πελάτη μου, άσχετα επαγγέλματος.
Όσο για την ανωνυμία, αν θες το ονοματεπώνυμό μου στη διάθεσή σου, δεν έχω πρόβλημα!

Αποσυνδεδεμένος aggelos2002

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Σεπ 2013
  • Τόπος: Καινούργιο Αιτωλ/νίας
Το Καινούργιο της Αιτωλοακαρνανίας έχει καμία πιθανότητα να πιάσει τα mux των πανελλαδικών της Digea από τον Αίνο;Είναι λιιιιιγο πιο νοτιοανατολικά από το Αγρίνιο.
Στον χάρτη το Αγρίνιο συμπεριλαμβάνεται,όμως το Καινούριο όχι.Λέτε να γίνεται αν στρίψω την κεραία προς Αίνο;

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
Δες αν στα αναλογικα πιανεις τα 36 σκαι, 41 μεγκα,  48 αλφα, 52 Ε,   63αντεννα   αν εχεις αυτα τοτε θα βγαζεις και τα ψηφιακα απο εκει οταν ξεκινησουν

γιατι δεν πιανεις απο Ακαρνανικα?
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

• Τακτικό Μέλος
  • **
Δυστυχώς πιάνω μόνο το 63 του ANT1.Στο 36 πιάνω την ΝΕΡΙΤ,όχι τον ΣΚΑΙ,ενώ τα υπόλοιπα τα πιάνω μόνο όταν βρέχει :mrgreen:
Πιάνω κανονικά από τα Ακαρνανικά αλλά ήθελα να μάθω αν μπορώ να έχω και εναλλακτική αν πέφτει το σήμα των Ακαρνανικών π.χ.

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
αφου βγαζεις τον αντεννα στο 63 θα βγαζεις και τα ψηφιακα απο Αινο θα σταματησουν και οι αλλες αναλογικες εκπομπες και δεν θα υπαρχουν προβληματα στις ψηφιακες εκπομπές
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

Αποσυνδεδεμένος knaison

• Νέο Μέλος
  • *
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2011
πότε θα βγει ψηφιακά ο Αίνος?

Αποσυνδεδεμένος vasilisp

• Αναλυτής Επίγειας Ψηφιακής Τηλεόρασης
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2013
  • Τόπος: Xαλκίδα
Σύμφωνα με το πρόγραμμα κι αν δεν αλλάξει κάτι ως τότε, στις 26/9

• Τακτικό Μέλος
  • **
Όσοι είστε στο Αγρίνιο,το πιάνετε το μπουκέτο της DU στο 54;
Εγώ μία το πιάνω μία όχι.Όταν δεν το πιάνω υπάρχει σήμα,αλλά
δεν κλειδώνει.

Αποσυνδεδεμένος speed-jim

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Σεπ 2006
  • Τόπος: Αγρίνιο-Αθήνα
κανονικα και με πολυ καλο σημα πιανει στο Αγρινιο
cosmote tv-eon-netflix-primevideo-Disney+

Αποσυνδεδεμένος teodgeor

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2005
  • Τόπος: Αγρίνιο
Παιδια στο Αγρινιο κατεβαζει καποιο καναλι Αρενα στο καναλι 10 ? Δεν ξερω αν ειναι ψηφιακο ή οχι
teo

• Satleo Maniac
στο καναλι 9 ναι ειναι ψηφιακο

• Τακτικό Μέλος
  • **
Μήπως ξέρεις από ποιό κέντρο εκπομπής εκπέμπει;
Επίσης,μόνο 1 κανάλι περιλαμβάνει;

• Satleo Maniac
2 καναλια δε γνωριζω απο που εκπεμπει

Αποσυνδεδεμένος teodgeor

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2005
  • Τόπος: Αγρίνιο
Αν το βλεπει καποιος προς τα που εχει κεραια γυρισμενη, γιατι εγω με την κεντρικη του σπιτιου προς Ακαρνανικα δεν το βλεπω.
teo

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
κανας ταρατσατος θα ναι ή θα εχει κονε με το τοπικο κεντρο
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

• Satleo Maniac
Είναι off η 54? με τα τα ηπειρωτικα και την κερκυρα

Αποσυνδεδεμένος Serafeim Karakostas

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2006
  • Τόπος: Άρτα
Φιλικά, Άκης

Αποσυνδεδεμένος djvaggelis

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Οκτ 2012
  • Τόπος: ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Eπανηλθε η 54 με αυξημενη ισχη σηματος.Εγω απο Γιαννενα απο 50% ισχυ προχθες,εφτασε σημερα τα 80%!

Αποσυνδεδεμένος vasilisp

• Αναλυτής Επίγειας Ψηφιακής Τηλεόρασης
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2013
  • Τόπος: Xαλκίδα
Mήπως άλλαξε κατευθυνση στοχεύοντας πιο βόρεια λόγω αλλαγής των περιοχών απονομής με τις νέες ΚΥΑ.

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
Ta καναλια της digea το απογευμα ειχαν κολληματα στην εικονα
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

Αποσυνδεδεμένος aser

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2006
  • Τόπος: Άρτα
Εμεις εκτος απο το απογευμα και το βραδυ ετσι ηταν, αλλα δεν ειχα προβλημα γιατι τα βλεπω μεσω δορυφορου  :)
Δέκτες: EDISION ARGUS MINI 2IN1 HD
Κάτοπτρα: 80cm NONAME, Engel 110cm x 120cm
Δορυφόροι:  Engel 110cm x 120cm Απο 46.0E Εως 30.0W
80cm NONAME 3,1Ε

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
Το πρωι ηταν οφ η 54, συνεχιζει ακομα να ειναι οφ?
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

Αποσυνδεδεμένος djvaggelis

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Οκτ 2012
  • Τόπος: ΙΩΑΝΝΙΝΑ

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
Μηπως εσυ λαμβανεις σημα απο τεροβο? κατι ειχαν πει οτι βαλανε εκει αναμεταδωτη
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

* Απ: Οι απίστευτες DX (μακρινές) λήψεις μας εντός Ελλάδας  Μέλος: music_1896 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Τηλεόραση 09/02/2025 (19:57)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: panos_panopoulos Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 09/02/2025 (15:53)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στα ΑΜ  Μέλος: panos_panopoulos Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 09/02/2025 (15:51)
* Απ: Λήψη Amos 3,7 (4°W)  Μέλος: deepbluesky Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 09/02/2025 (13:51)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στα ΑΜ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 09/02/2025 (13:20)
* Απ: Λήψη Amos 3,7 (4°W)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 09/02/2025 (13:09)
* Απ: Ψηφιακό ραδιοφωνικό τοπίο σε ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ  Μέλος: troulis Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 09/02/2025 (11:32)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 09/02/2025 (11:08)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 09/02/2025 (10:51)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΠΑΤΡΑ - ΝΟΜΟ ΑΧΑΪΑΣ  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 09/02/2025 (09:11)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 09/02/2025 (09:09)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΠΑΤΡΑ - ΝΟΜΟ ΑΧΑΪΑΣ  Μέλος: ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 09/02/2025 (07:35)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 09/02/2025 (01:14)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΠΑΤΡΑ - ΝΟΜΟ ΑΧΑΪΑΣ  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 09/02/2025 (00:40)
* Απ: Η Ε.Ρ.Τ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: gewrgios Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 08/02/2025 (23:35)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΠΑΤΡΑ - ΝΟΜΟ ΑΧΑΪΑΣ  Μέλος: panos456 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 08/02/2025 (21:46)
* Απ: Η Ε.Ρ.Τ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: paksat Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 08/02/2025 (20:14)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΠΑΤΡΑ - ΝΟΜΟ ΑΧΑΪΑΣ  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 08/02/2025 (18:48)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΠΑΤΡΑ - ΝΟΜΟ ΑΧΑΪΑΣ  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 08/02/2025 (18:12)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΠΑΤΡΑ - ΝΟΜΟ ΑΧΑΪΑΣ  Μέλος: pythvenn Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 08/02/2025 (17:57)
* Απ: Λήψη Amos 3,7 (4°W)  Μέλος: adonis1 Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 08/02/2025 (17:57)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΠΑΤΡΑ - ΝΟΜΟ ΑΧΑΪΑΣ  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 08/02/2025 (17:32)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  Μέλος: thanost Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 08/02/2025 (17:31)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΠΑΤΡΑ - ΝΟΜΟ ΑΧΑΪΑΣ  Μέλος: ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 08/02/2025 (17:14)
* Απ: Λήψη Amos 3,7 (4°W)  Μέλος: deepbluesky Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 08/02/2025 (16:58)
* Απ: Λήψη Amos 3,7 (4°W)  Μέλος: ch10 Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 08/02/2025 (16:50)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 08/02/2025 (13:52)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: winlink Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 08/02/2025 (13:38)
* Απ: Λήψη Amos 3,7 (4°W)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 08/02/2025 (13:05)
* Απ: Λήψη Amos 3,7 (4°W)  Μέλος: deepbluesky Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 08/02/2025 (12:30)