Και γιατί επιμένετε στον Παντοκράτορα αφού η λήψη των Ακαρνανικων είναι ποιο εύκολη ακόμα κι όταν κοιτάζει αλλου η κεραια;
Sent from my iPhone using Tapatalk
τα γραφω ολα μαζι γιατι δεν πολυ ενοχλω τα section με την τηλεοραση εδω στο forum
Ναι πραγματι τα Ακαρνανικα εχουν καλυτερη ληψη, και στο πανω-χωρι ολοι εκει εχουν την κεραια γυρισμενη ... αλλα εδω κατοχωρι σε εμενα καποια στιγμη χανονται (και στους αλλους εδω γυρω και σκεψου εχουν televes τρίαινα με πιο καλο ενισχυτη απο τον μιστραλ 40db που εχω) ... η μαυριλα μπορει να ειναι μολις 5 λεπτα, μεχρι 45 λεπτα χωρις σημα ολοι οι σταθμοι ... απο καλοκαιρι αστα ... με πολυ ζεστη μπορει να παει και 3-4 ωρες μαυριλα ...
Ο αντεννα που ειχε κεραια στο 1,5-2 χιλ εκλεισε
Η κεραια της παλαιοκαστριτσας (στα 2-3 χιλ ευθεια) ειναι τοποθετημενη πολυ χαμηλα και δεν περανει απο εκει τιποτα γιατι υπαρχει λοφος, αν ηταν ψηλα πανω στο βουνο θα εβλεπα απο εκει ... απλα κακη τοποθετηση κεραιας στα χαμηλα, αλλα απο την αλλη επανω στο βουνο παλαιοκαστριτσας, ενω ειναι πολυ ψηλα και εβγαλα με το ραδιο malta/ert/sigmacom σε dab, με πολυ καλο σημα απο ολη την βορεια κερκυρα που γυρισα (πλην παραλιες)... δεν υπαρχει ηλεκτρικο εκει πανω
και Αινος ερχεται εδω, αλλα ειναι λιγο πιο χαλια στη περιοχη μου, χανει πιο συχνα
για φαρμακοβουνι υπαρχει μπροστα ενα παλιο μεγαλο αρχοντικο
Η καινουρια νομοθεσια για να δουμε απο τον δορυφορο ελευθερα δεν καλυπτει το χωριο για ελευθερη προσβαση ... οποτε εχω ξεχασει την τηλεοραση (και δεν εχασα και πολλα) ... μονο απο ert κανα νεο που εχει αμεσο ενδιαφερον (πχ καποιο συμβαν σεισμο εκτακτο δελτιο) και κανα ποδοσφαιρο πχ αυτη την εποχη ... εχω ξεχασει την τηλεοραση ... κανει και καλο γιατι τωρα ειμαι εξω στην αυλη στο φρεσκο με ενα ραδιακι χεριου akai και ακουω απο εκει, παρα να ειμαι μεσα και να βλεπω πχ κανα Ευγγελάτο και Αυτιά ... νεα απο ιντερνετ που υπαρχουν και αλλες αποψεις απο το οπως συνηθως τα παρουσιαζουν τα καναλια
απο Παντοκρατωρα τουλαχιστον η ερτ (τα 4 καναλια) ερχεται με απλο πλεγμα 8 ευρω και χωρις ενισχυτητη και το καναλι που ειναι το skai (και τα αλλα 3 εκει) συνηθως παιζει σχεδον ολη μερα με ενισχυτη και ερχεται και Αλβανια 4 καναλια σχεδον ολη μερα ... τουλαχιστον αυτα ειναι πιο σιγουρα και η ερτ μονιμη ... καθαρα θεμα πομπων, η digea δεν εχει δυναμη ... αν ειχαν απο την αρχη δυνατους πομπους δεν θα χρειαζονταν gap fillers (σαν την ερτ που φυσαει και ειμαι κατω απο βουνο) ... δεν το λεω παραπονο, απλα επειδη ρωτατε, ειλικρινα δεν μου κανει αισθηση η τελεοραση πλεον πλην απο καποιο ζωντανο συμβαν, εκτακτο ή ποδοσφαιρο, δηλαδη μιλαμε η tv ανοιγει για μια στο τοσο