χμμμ αρχιζω να υποψιαζομαι τον ενισχυτη (που εχουμε τον ιδιο) γιατι καποτε (οχι παντα ευτυχως) κανει κατι και σε εμενα γρηγορα σπασιματα που δεν μπορω να εξηγησω ενω υπαρχει σημα (εκτος την ερτ που μια φορα της εφυγε η εικονα που δεν ειναι απο τον ενισχυτη) ...
εγω τον εχω στη μεση περιπου 50% ... γιατι προσεξα αν ειναι τερμα σε καποια καναλια δυναμωνει το σημα πχ το 30 που δεν περναει καλα ... αλλα στα πιο δυνατα κανει σαν κολληματα σαν σπασιμο (καποτε ευτυχως σπανια) ή του κατεβαζει ποιοτητα (οσο και αν ειναι απιστευτο) απο 100% παει 85 σε μερικα ... οποτε γυρω στη μεση βρηκα μεσω ορο παιζει πιο αψογα ... αλλα εδω παροτι σε δυσκολη περιοχη και τερμα χαμηλα παιζει καλα απλα το 30 χανει λιγο πιο ευκολα (αλλα και με τερμα το ποντεσιομετρο παλι χανεται το 30 σε καποια στιγμη)
εκτος αυτου γιατι η καθε περιοχη διαφερει ... 3 υποψιες
1) μηπως περναει καποιο αυτοκινητο και πιανει τον θορυβο ή το κανει οταν υπαρχει δυνατος αερας?
2) αυτος ο ενισχυτητης το συγκεκριμενο μοντελο που ειπες στο αλλο νημα που εχω και εγω (televes) εχει καποιο ειδος autogain ...δηλαδη αν καταλαβα καλα απο το manual ή καποιο prospectus (δεν θυμαμαι) ... αν μειωθει το σημα ενος σταθμου προσπαθει να κρατησει το level που ορισαμε στο ποντεσιομετρο ... ισως αυτο του δημιουργει γρηγορα σπασιματα μεχρι να βρει το "σωστο" gain αν πεσει το σημα ενος σταθμου
3) κατι στη συνδεση, αυτα τα easyF που εχει δεν τα συμπαθησα, ισως εκει καποιο καλωδιο ειδικα γειωση, να μην παταει καλα επανω η κατω στο τροφοδοτικο
Ασε το τερμα χαμηλα 1-2 μερες να δεις αν κανει θεμα παλι ευκολα ... υποτιθεται εχει μονο 1-2 db θορυβο (πολυ χαμηλο) γιατι εχει τεχνολογια mofs ... παντως να μην κακολογω, εχει κανει μεγαλη διαφορα σε δυσκολη περιοχη απο τον προηγουμενο