Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΗΠΕΙΡΟ, ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΑ & ΕΠΤΑΝΗΣΑ [ΠΖ 05]
  • Τετ 27 Νοε 2024, 01:06
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΗΠΕΙΡΟ, ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΑ & ΕΠΤΑΝΗΣΑ [ΠΖ 05]  (Αναγνώστηκε 272863 φορές)

0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος otrellaras

• Νέο Μέλος
  • *
  • Ημερομηνία εγγραφής: Οκτ 2019
  • Τόπος: Κέρκυρα
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
εδω παντως αναμενω να δω τα περιφεριακα στο 39 που θα ειναι με το αλβανικο dvb-t2 ... ηδη η ερτ 23 εχει χαθει πριν καιρο .... θα μου πειτε οτι υπαρχουν τοπικα εκει, ομως σε καποιες περιοχες βλεπουν απο απεναντι, για να δουμε

χαθηκαν τα Αλβανικα και δε πιανει ουτε το mux με τα περιφεριακα της digea (λήψη από Αλεπού με κεραια televes προς ακαρνανικα)
Κέρκυρα- Octagon SF8008 4kHD με diseqc 16x1 με θεσεις 1-κινητό 180 2-σταθερό80εκ με 2lnb (0,8w-4,8e) 3-σταθερό 80εκ με 3lnb (7e-13e-19e) 4-σταθερό 80εκ με 3lnb (9e-16e-23e) 4-σταθερό 80εκ. με 3lnb 39e-42e-46e) 5-σταθερό 80εκ  10est
Dreambox 7020HDv2v με σταθερό 80εκ με 2LNB 13est-19est

• Νέο Μέλος
  • *
ευχαριστω ... αν εγιναν και 64qam της digea δεν νομιζω να ξανα δω ακαρνανικα οπως εχει η κεραια, αντε και να την γυrισω προς εκει (οπως παλια) σε καποια στιγμη παλι τα εχανα με τις διαδοσεις ιταλων, ισως τωρα πιο συχνα με 64 qam

κοιταζω απο χτες και πλην 2 περιπτωσεων που ειδα γραμμες 27 & 35 για λιγο (ισως επαιζαν με την ισχυ) ουτε κιχ πλεον απο εκει ... (23 &  39 αλληλοταπωθηκαν με τα αλβανικα πανε και τα DVB-T2 πανε και τα δικα μας)

για εμενα καθε ψηφιακη μεταβαση και χειροτερα, και που να παμε στο dvb=t2
σε μενα βγαινει με σπασίματα η 35..(στην παλια συχνότητα τα ξενα της ΕΡΤ εδω και 1 περιπου χρόνο δεν εβγαιναν καθόλου)
Κέρκυρα- Octagon SF8008 4kHD με diseqc 16x1 με θεσεις 1-κινητό 180 2-σταθερό80εκ με 2lnb (0,8w-4,8e) 3-σταθερό 80εκ με 3lnb (7e-13e-19e) 4-σταθερό 80εκ με 3lnb (9e-16e-23e) 4-σταθερό 80εκ. με 3lnb 39e-42e-46e) 5-σταθερό 80εκ  10est

Αποσυνδεδεμένος babis3g

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2018
  • Τόπος: Κερκυρα
παροτι αλβανοι ειναι σπασιμο να υπαρχουν τοσα καναλια και να μην τα βλεπουμε (ουτε τον ενα ουτε τον αλλο) ειδικα οι γειτονες εχουν HD, ταινιες, μουσικα και ειναι και dvb-t2 (ψυχολογικο αυτο  :binkybaby ) ... μαλιστα  ... ευχαριστω ... αρα εχουν και αλλοι θεμα, θα ειναι και αλλου ιδιο προβλημα εδω στο νησι ... ευχαριστω .. αλλά αφου δεν καλυπτουν την κερκυρα επισημα (απο ακαρνανικα) δεν θα ενδιαφερθει κανενας

παντως με κεραια παντοκρατορα γραμμες βλεπω στο 27, 35 ακομα τιποτα, αλλα τετοια εποχη και την κεραια να ειχα κατα εκει χανονταν ολα με τους ιταλους (τις πιο πολλες ωρες της ημερας)

Αποσυνδεδεμένος stathis

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Νοε 2011
  • Τόπος: Αρτα
Καλημερα!!..Εγω Απο Παραλια Βραχο-λουτσα πρεβεζα βλεπω λιγο καλυτερα σηματα!!απο αινο!!πιο πολυ στο 2 mux της ΕΡΤ και ερχονται πλεον τα ΕΡΤ2 HD και ΕΡΤ3 HD που πριν πολυ δυσκολα τα εβλεπα!!
ΔΕΚΤΕΣ:octagon SF8008 X 2!!..Edision piccollino S2+T2/C
LNB: mti high line,smart,best,slim maximum
KΑΤΟΠΤΡΑ Gibertini Aluminium Dish OP 125 L
μοτερ STAB HH120
Gibertini Aluminium Dish OP 100 L FRACARRO PENTA

Αποσυνδεδεμένος ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2015
  • Τόπος: Πάτρα
Το 2ο mux της ΕΡΤ στο 35 (που είναι 64QAM) παίζει καλύτερα και από τα παλιά 22 και 33 της Digea που ήταν σε 16QAM. Η αύξηση της ισχύς είναι τόσο θεαματική που βγαίνει σε ορισμένα σημεία της Πάτρας λες και είναι από το τοπικό κέντρο της Αρόης (κυρίως παραλιακά σημεία που ο Αίνος έχει καλό πέρασμα)

Αποσυνδεδεμένος geoavlonitis

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2014
  • Τόπος: Κέρκυρα/Ξάνθη
παροτι αλβανοι ειναι σπασιμο να υπαρχουν τοσα καναλια και να μην τα βλεπουμε (ουτε τον ενα ουτε τον αλλο) ειδικα οι γειτονες εχουν HD, ταινιες, μουσικα και ειναι και dvb-t2 (ψυχολογικο αυτο  :binkybaby ) ... μαλιστα  ... ευχαριστω ... αρα εχουν και αλλοι θεμα, θα ειναι και αλλου ιδιο προβλημα εδω στο νησι ... ευχαριστω .. αλλά αφου δεν καλυπτουν την κερκυρα επισημα (απο ακαρνανικα) δεν θα ενδιαφερθει κανενας

παντως με κεραια παντοκρατορα γραμμες βλεπω στο 27, 35 ακομα τιποτα, αλλα τετοια εποχη και την κεραια να ειχα κατα εκει χανονταν ολα με τους ιταλους (τις πιο πολλες ωρες της ημερας)
Μπάμπη, έκανα και εγώ ένα τσεκάρισμα στις συχνότητες και διαπιστώνω πως και εγώ έχασα την 39 από την Αλβανία (για την ακρίβεια, παίζει με πολλά σπασίματα και διακοπτόμενα, φαίνεται κάνουν ζημιά τα Ακαρνανικά). Έχω κεραία καρφί Παντοκράτορα, χωρίς ενισχυτή. Μάλλον μαζεύει σήμα ο πίσω λοβός που κοιτάει ακριβώς στην κατεύθυνση των Ακαρνανικών (και έχει και οπτική επαφή). Η 23 με τα RTSH παίζει κανονικά με πολύ δυνατό σήμα.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος giannis 6

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2016
  • Τόπος: Πάτρα
Κι εμένα εδώ Πάτρα στο θεατράκι το 35 από Αινο μου έρχεται πάρα πολύ δυνατά

Αποσυνδεδεμένος babis3g

• SatLeo Legend
@ geoavlonitis ... ευχαριστω, εσυ εισαι πιο κοντα, εγω εδω ειμαι τελειως δυτικα (λιγο πιο πριν απο Παλαιοκαστριτσα) και οι Αλβανοι μου περνανε οριακα ... ασε που πιστευω πως πρεπει να κανουν με κατευθυνση δηλαδη σαν παραδειγμα απο το κεντρο Εξαμιλια & Mile Διπλα το μεγαλο βουνο) > πανω προς βορεια Αγ Σαραντα > και κατω προς νοτια κατα τα συνορα Ηπειρου Ελλαδας ... υποψιες βεβαια γιατι σε 23 χιλ που ειναι το κεντρο τους (απο εμενα) εγω ειμαι τελειως δυτικα, επρεπε και οι Αλβανοι να ειναι καμπανα, δεν ειναι και τοσο μακρυα 23 χιλ, ενω ερχονται οριακα ... τελος παντων θα δουμε εδω σε 2 μηνες που θα ερθει η σειρα μας εδω με τα τοπικα  :smile:

edit το εγαψα και στο άλλο νημα καποιος απο κερκυρα βγαζει και ενα αλλο Αλβανικο στο 25 αλλα δεν μου απαντησε ακομα ποια περιοχη

Συνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
Καλημερα!!..Εγω Απο Παραλια Βραχο-λουτσα πρεβεζα βλεπω λιγο καλυτερα σηματα!!απο αινο!!πιο πολυ στο 2 mux της ΕΡΤ και ερχονται πλεον τα ΕΡΤ2 HD και ΕΡΤ3 HD που πριν πολυ δυσκολα τα εβλεπα!!

η ΕΡΤ 23 και 35 εχουν κοινες συχνοτητες σε αινο και ακαρνανικα. για δες εδω Αρτα το 23 και 35 τα εχεις ? ο Τζιμης στο γηπεδο εχει θεμα με την 23 και απο αλλους εμαθα στο γηπεδο εχουν θεμα με την 23

τα πανελληνικα στο 27 τα βγαζεις στο βραχο?
GATE 7
Rock Tuesdays στον Αμβρακια fm στις 21:00 Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

• Νέο Μέλος
  • *
@ geoavlonitis ... ευχαριστω, εσυ εισαι πιο κοντα, εγω εδω ειμαι τελειως δυτικα (λιγο πιο πριν απο Παλαιοκαστριτσα) και οι Αλβανοι μου περνανε οριακα ... ασε που πιστευω πως πρεπει να κανουν με κατευθυνση δηλαδη σαν παραδειγμα απο το κεντρο Εξαμιλια & Mile Διπλα το μεγαλο βουνο) > πανω προς βορεια Αγ Σαραντα > και κατω προς νοτια κατα τα συνορα Ελλαδας ... υποψιες βεβαια γιατι σε 23 χιλ που ειναι το κεντρο τους (απο εμενα) εγω ειμαι τελειως δυτικα, επρεπε και οι Αλβανοι να ειναι καμπανα, δεν ειναι και τοσο μακρυα 23 χιλ, ενω ερχονται οριακα ... τελος παντων θα δουμε εδω σε 2 μηνες που θα ερθει η σειρα μας εδω με τα τοπικα  :smile:

edit το εγαψα και στο άλλο νημα καποιος απο κερκυρα βγαζει και ενα αλλο Αλβανικο στο 25 αλλα δεν μου απαντησε ακομα ποια περιοχη

Ούτε σε μενα βγαινει πλέον η 23 των Αλβανικών από Κέρκυρα πόλη (με την κεραια προς ακαρνανικά)
Στην  23 μαλλον αλληλοφαγώνονται η 23 από Αλβανία και η 23 από την ΕΡΤ Ακαρνανικά και δε βγαινει ουτε από Ακαρνανικά κατι..
το ίδιο μαλλον έγινε και με την 39, όπου μαλλον η 39 με τα τοπικά της digea από ακαρνανικα αλληλοσυγκρούεται με την 39 από Αλβανία και δε βγαινει τιποτα.

Κερδίσαμε όμως το δευτερο mux με τα HD της ΕΡΤ μιας και πλέον η 35 από Ακαρνανικα εχει σταθεροποιηθεί με πολύ καλό σημα

Αποσυνδεδεμένος vasilisp

• Αναλυτής Επίγειας Ψηφιακής Τηλεόρασης
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2013
  • Τόπος: Xαλκίδα
Για την 23 και 35 δεν ειδα κανένα παράπονο για παρεμβολές ή μη συγχρονισμό με το ισχύον DVB-T. Δεν θα μπορουσε και η Digea να ακολουθησει με τον τρόπο που το έκανε η ΕΡΤ και να βγάλει τα HD της?

Αποσυνδεδεμένος MCelliotG

• Αναλυτής Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2005
  • Τόπος: ΒΔ Θεσσαλονίκη
ΑΚΡΙΒΩΣ!!!  :headset
Συγχρονισμός ήταν δυνατόν να επιτευχθεί ωραιότατα και σε QAM64 και η ΕΡΤ το απέδειξε περίτρανα!!! Η Digea δεν είχε ΚΑΜΙΑ δικαιολογία να μην βάλει τα HD στη δυτική Ελλάδα!
Δέκτες:Mut@nt HD51, Edision OSmio 4K, TBS5925
LNB:Inverto Black Ultra Twin
Κάτοπτρο:MABO 130X144/Dragonsat DS-3000 motor
Τόξο:45W - 95E

Αποσυνδεδεμένος babis3g

• SatLeo Legend
το 27 digea που μου κλειδωσε 5 σταθμους ειναι σε 64 qam (κεραια παντοκρατορα, αλλα πρεπει να την κουνησε και ο δυνατος αερας, οποτε μην δωσετε βαση σε θεμα σηματος καποτε περναει οριακα απο προχτες, απλα λεω οτι και digea ειναι πλεον στα 64qam απο 16

EDIT
@ otrellaras τωρα ειδα την αναφορα σου ... ευχαριστουμε για την αναφορα να ξερουμε τι παιζεται εδω στο νησι

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
αλλοι ακομα εχουν θεμα στην 23 και αλλοι πιανουν και την 23 απο ακαρνανικα και τη 33 απο μοναστηρακι βονιτσας
GATE 7
Rock Tuesdays στον Αμβρακια fm στις 21:00 Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

Αποσυνδεδεμένος DINOS7

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2010
  • Τόπος: XEIMARA
Ποτε βγαινουν οι καινούριες συχνοτητες για την επόμενη μετάβαση?

Αποσυνδεδεμένος achilleas1978

• Διαγραμμένο Μέλος
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2006
  • Τόπος: ?

Αποσυνδεδεμένος gewrgios

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουλ 2014
  • Τόπος: Πρεβεζα
Κι εν τω μεταξυ 'κρυφτηκε' η ιδιωτικη συμπραξη να μην βγαλει απο Ακαρνανικα τα HD DIGEA  πισω απο τους διπλους αστερισκους!!!!! Λες κι αν το επιχειρουσαν οπως η ΕΡΤ μονο για Ακαρνανικα , οπου και πετυχε  ,θα επεφτε μετεωριτης στην Δ.Ελλαδα!    Εχουν αχτι κατα πως φαινεται την Δ.Ελλαδα.
    Οταν Πρισμα Σινε κ.α   καναλια  επι υπουργιας Ρουσοπουλλου εξεπεμπαν- τα πρωτα στην Ελλαδα καναλια ψηφιακης τηλεορασης -και σκοτωθηκαν ολοι μαζι να τα 'καταργησουν' να τα 'κατεβασουν' αυτη η κοινοπραξια το ιδιο κανει παλι τωρα για την Δ.Ελλαδα!!!!

Αποσυνδεδεμένος MCelliotG

• Αναλυτής Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2005
  • Τόπος: ΒΔ Θεσσαλονίκη
Η ΕΡΤ βγαίνει και από Αίνο κανονικότατα!
Δέκτες:Mut@nt HD51, Edision OSmio 4K, TBS5925
LNB:Inverto Black Ultra Twin
Κάτοπτρο:MABO 130X144/Dragonsat DS-3000 motor
Τόξο:45W - 95E

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
Στο χωριό στα αμπέλια παλαιοκατουνου που βλέπει από ομαλή έχουμε την ΕΡΤ mux1 μετακινήθηκε από 39 στο 38 λόγω περιφερειακών στο 39, digea πανελλαδικά στο 46 και τα περιφερειακά στο 47. Τους περισσευαι ένας πομπός έπρεπε να βγάλουν και το δεύτερο mux της ΕΡΤ πχ στο 41
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

Αποσυνδεδεμένος gewrgios

• SatLeo Legend
Αινος απο εκει η ΕΡΤ εχει και το 2ο MUX?Aν ναι μπραβο της!!!

Αποσυνδεδεμένος homeo

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2010
  • Τόπος: Βόρεια Ηλεία

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
kai σημερα ανακαλυψα τι μπορει να συμβαινει με οσους εδω Αρτα δεν πιανουν την 23. πιθανον να κανανε αυτοματη αναζητηση και η τηλεοραση ειδε και την 23 απο Ακαρνανικα και την 33 απο Μοναστηρακι και κρατησε τηην δευτερη που ειδε ποπιο μετα το σκαν και ετσι αλλες φορες επιανα  τα καναλια και αλλες οχι. εβαλα το φιλο μου να κανει σκαν την 23 χειροκινητα και τωρα εχει μια χαρα την ΕΡΤ
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

Αποσυνδεδεμένος speed-jim

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Σεπ 2006
  • Τόπος: Αγρίνιο-Αθήνα
Εγώ δεν είχα κάνει αυτόματη αναζήτηση αλλά χειροκινητη και πέρασα την 23 της ΕΡΤ και έπιανε καλά την πρώτη μέρα της αλλαγής την Παρασκευή. Την επόμενη μέρα χάθηκε το σήμα στην 23 ενώ σε όλες τις άλλες και από ακαρνανικα και Αίνο φουλ σήμα.τη Δευτέρα όμως σαν κάτι να κάνε η ΕΡΤ και φουλ πάλι σήμα στην 23. Όλα αυτά χωρίς να πειραξω τίποτα στην κεραία
cosmote tv-eon-netflix-primevideo-Disney+

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
μπορει και να υπηρχε και αυτο το προβλημα αλλα εδω εντοπισα αυτο το παιχνιδι μεταξυ 23 και 33

στο χωριο τωρα η ΕΡΤ παιζει σε 64QAM ενω πριν τη αλλαγη ηταν σε 16
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

Αποσυνδεδεμένος babis3g

• SatLeo Legend
Ναι εχει δικιο ο Νεκταριος με καποιες tv ακομα και με μικρους δεκτες ... και εγω την ειχα παθει με ενα παλιο μικρο δεκτη prime hd, σε αυτοματο εβγαζε και απο ακαρνανικα και απο παντοκρατορα και στο τελος απέρριπτε ενα απο τα 2 κεντρα και κραταγε στην μνημη μονο ενα, επρεπε να κανω delete το κεντρο που δεν ηθελα και χειροκινητο στο αλλο (στην αλλη συχνοτητα) τωρα οι επομενοι δεκτες βγαζουν και 2 κανονικα (τουλαχιστον αυτους που εχω)

Αποσυνδεδεμένος gewrgios

• SatLeo Legend
Digea
2 λ.  ·
Κ.Ε. Ασπράγγελοι: Ανακοίνωση για Τεχνικές Εργασίες
Την Παρασκευή 04/06/2021 κατά το χρονικό διάστημα 15:00 - 15:45 θα πραγματοποιηθούν τεχνικές εργασίες, οι οποίες θα προκαλέσουν προσωρινή διακοπή της εκπομπής σήματος των περιφερειακών καναλιών στο κέντρο εκπομπής:
• Ασπράγγελοι Ιωαννινα.

Αποσυνδεδεμένος johnpapad24

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2020
Ναι εχει δικιο ο Νεκταριος με καποιες tv ακομα και με μικρους δεκτες ... και εγω την ειχα παθει με ενα παλιο μικρο δεκτη prime hd, σε αυτοματο εβγαζε και απο ακαρνανικα και απο παντοκρατορα και στο τελος απέρριπτε ενα απο τα 2 κεντρα και κραταγε στην μνημη μονο ενα, επρεπε να κανω delete το κεντρο που δεν ηθελα και χειροκινητο στο αλλο (στην αλλη συχνοτητα) τωρα οι επομενοι δεκτες βγαζουν και 2 κανονικα (τουλαχιστον αυτους που εχω)

η φαση ειναι περιεργη γενικα υπαρχουν δεκτες (και τηλεορασεων) που τα δεχονται ολα ανεξεραιτως υπαρχουν αλλοι που απορριπτουν το ενα κεντρο και υπαρχουν και δεκτες που τα κανουν μανταρα γενικα με κατι τετοιες περιπτωσεις...
130x100cm σιδερενιο no name αργολιδα...

Αποσυνδεδεμένος DINOS7

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2010
  • Τόπος: XEIMARA
Συχνοτητες ακόμα να βγάλουν για την επόμενη μετάβαση ?Πεμπτη σήμερα !

Αποσυνδεδεμένος Latinsoapsfever

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2005
  • Τόπος: Λήμνος / Αθήνα
    • http://www.telenovelas.gr
Η επόμενη μετάβαση αργεί πολύ... 13 Ιουλίου είναι. Μη περιμένεις συχνότητες πριν τις 25 Ιουνίου.

Αποσυνδεδεμένος vasilisp

• Αναλυτής Επίγειας Ψηφιακής Τηλεόρασης
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2013
  • Τόπος: Xαλκίδα
Η επόμενη μετάβαση είναι η μεγαλύτερη ως τώρα σε εύρος και ποικιλία συχνοτήτων μετάβαση, γι αυτο ενδεχομένως  να αργεί περισσότερο από τις άλλες. Εχει Ηπειρο-Κέρκυρα, Καρπενήσι-Φθιώτιδα και Θεσσαλία (Λάρισα-Καρδίτσα-Τρίκαλα). Τρεις διαφορετικές περιοχές.

* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Chris_S Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 27/11/2024 (01:05)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 26/11/2024 (22:46)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  Μέλος: thanost Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 26/11/2024 (22:29)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο νομό ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 26/11/2024 (22:20)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 26/11/2024 (21:31)
* Απ: Intelsat 15 @ 85.2E (αναφορές - λήψεις)  Μέλος: adonis1 Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 26/11/2024 (20:42)
* Απ: Express 80 @ 80° East  Μέλος: adonis1 Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 26/11/2024 (20:37)
* Απ: Intelsat 17 @ 66E  Μέλος: adonis1 Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 26/11/2024 (20:31)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 26/11/2024 (19:40)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 26/11/2024 (19:39)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: andrewp97 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 26/11/2024 (19:34)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 26/11/2024 (19:33)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 26/11/2024 (19:28)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: johnpapad24 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 26/11/2024 (18:12)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  Μέλος: thanost Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 26/11/2024 (17:25)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ (νομοί Άρτας & Πρέβεζας)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 26/11/2024 (16:50)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 26/11/2024 (14:43)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: paksat Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 26/11/2024 (14:04)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 26/11/2024 (13:47)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  Μέλος: thanost Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 26/11/2024 (13:22)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 26/11/2024 (13:19)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 26/11/2024 (13:00)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: first Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 26/11/2024 (12:57)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: ntakas Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 26/11/2024 (11:16)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 26/11/2024 (10:19)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 26/11/2024 (10:11)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 26/11/2024 (09:04)
* Απ: Μετακινήσεις δορυφόρων  Μέλος: ANDREASSAT Φόρουμ: Ειδήσεις και νέα από το δορυφορικό στερέωμα 26/11/2024 (00:36)
* Απ: ΕΚΤΟΞΕΥΣΕΙΣ ΔΟΡΥΦΟΡΩΝ & FEEDS LAUNCHES   Μέλος: ANDREASSAT Φόρουμ: Ειδήσεις και νέα από το δορυφορικό στερέωμα 26/11/2024 (00:15)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: eliascomtest Φόρουμ: IPTV Γενικά 25/11/2024 (20:15)