@ geoavlonitis ... ευχαριστω, εσυ εισαι πιο κοντα, εγω εδω ειμαι τελειως δυτικα (λιγο πιο πριν απο Παλαιοκαστριτσα) και οι Αλβανοι μου περνανε οριακα ... ασε που πιστευω πως πρεπει να κανουν με κατευθυνση δηλαδη σαν παραδειγμα απο το κεντρο Εξαμιλια & Mile Διπλα το μεγαλο βουνο) > πανω προς βορεια Αγ Σαραντα > και κατω προς νοτια κατα τα συνορα Ελλαδας ... υποψιες βεβαια γιατι σε 23 χιλ που ειναι το κεντρο τους (απο εμενα) εγω ειμαι τελειως δυτικα, επρεπε και οι Αλβανοι να ειναι καμπανα, δεν ειναι και τοσο μακρυα 23 χιλ, ενω ερχονται οριακα ... τελος παντων θα δουμε εδω σε 2 μηνες που θα ερθει η σειρα μας εδω με τα τοπικα
edit το εγαψα και στο άλλο νημα καποιος απο κερκυρα βγαζει και ενα αλλο Αλβανικο στο 25 αλλα δεν μου απαντησε ακομα ποια περιοχη
Ούτε σε μενα βγαινει πλέον η 23 των Αλβανικών από Κέρκυρα πόλη (με την κεραια προς ακαρνανικά)
Στην 23 μαλλον αλληλοφαγώνονται η 23 από Αλβανία και η 23 από την ΕΡΤ Ακαρνανικά και δε βγαινει ουτε από Ακαρνανικά κατι..
το ίδιο μαλλον έγινε και με την 39, όπου μαλλον η 39 με τα τοπικά της digea από ακαρνανικα αλληλοσυγκρούεται με την 39 από Αλβανία και δε βγαινει τιποτα.
Κερδίσαμε όμως το δευτερο mux με τα HD της ΕΡΤ μιας και πλέον η 35 από Ακαρνανικα εχει σταθεροποιηθεί με πολύ καλό σημα