εδω σε δυσκολη περιοχη παντα με την πολλη ζεστη απο μεσημερια, τα οριακα εχαναν λιγο σημα, ισως για αυτο το 41 σου κανει σπασιματα (συν οτι ειναι επανω ο αλβανος που μαλλον μειωσε σημα στην ερτ)
για το 41 εγω ξερω τι θα γινει λογο πειρας, και πιο δυνατο πομπο να βαλουν θα χασω και τα 2 (τωρα περναει ο αλβανος με πιο χαμηλο σημα απο πριν)
@ otrelaras και εγω νομιζω αν καποια στιγμη γυρισεις την κεραια προς παντοκρατορα θα δεις καλυτερα συν θα παινεις περισσοτερα αλβανικα ... τωρα που μπηκε και ερτ 2ο mux & digea hd δεν εχει κατι καλυτερο απο ακαρνανικα και εγω εκει ειχα την κεραια πριν λογο οτι εβγαζε κατι παραπανω
και εδω απογοητευση ... πριν τα επιανα ολα, 4 digea εστω απο λιγο (οκ χανονταν ανα στιγμες πλην ερτ) και 1 της ερτ ... τωρα μονο 2 ... 21 ερτ χειροτερα & 45 πανελλαδικα sd δυνατα ... καποια στιγμη ισως να κοιταξω αν σε καποιο σημειο η μετακομιση κεραιας ειναι καλυτερα για να πιασω και τα τοπικα ... αλλά απο την στιγμη που τα πανελλαδικα εστω sd πιανουν ενταξει και ερτ κατι κουτσο πιανει, θα αργησω γιατι δεν ανοιγω ολη μερα την tv