στο video λενε οτι αντικαταστησαν με καινουρια τεχνολογια ... δεν ξερω την ισχυ αλλα εγω βλεπω οτι ο παλιος ηταν πολυ πιο δυνατος οπου και να γυριζα την κεραια ηταν 100% ... νταξει μπορει να παιζει και ο συνχρονισμος με θεσπρωτια και να ειμαι παλαιομοδιτης, ομως άλλα βλεπω στην πραξη εδω που ειμαι
Hercoulis Ναι αυτο εννοω τα πλαινα οσο λιγοτερο γινεται ωστε να πιανει η κεραια οτι ειναι μονο απο τα μπροστα γιατι σε καποιες συχνοτητες ειναι 2 μαζι ... την ειχα βαλει παλια και μεχρι περιπου τα καναλια μεχρι το 30-35 νομιζω (πανε χρονια) ηταν το ιδιο γιατι η engel max50 ναι μεν λενε ειναι 17db ομως περιπου απο το 30 αρχιζε ενισχυση 14db και πιο πανω τα 17db απο οσο θυμαμαι στα specs... κατω στο 21 ηταν μολις 10-12 db η max50...
Σε μια πλεγμα (oxi engel) που ειχα δει τα specs απο το 21 εδιναν κατευθειαν την πληρη ενισχυση πχ 12db, ομως περιπου απο 35 και μετα επεφταν τα db σε αυτες ... και λεω μηπως αυτες οι κεραιες τωρα κανουν δουλεια επειδη εχουν καλυτερη ενισχυση στα χαμηλα καναλια που ειμαστε κατω απο το 49
ναι καποια στιγμη με αυτες τις αλλαγες μαλλον θα ξανα δοκιμαστει αν και ειναι μονο 8db αυτη που εχω