Δεν ξερω DINOS7 και εγω ρωτησα να εχω υποψην μελλοντικα και ΑΝ αγορασω γιατι σε εμενα τωρα που γυρισα την κεραια το 21 ΕΡΤ ερχεται πολυ καλα και το 45 πανελλαδικα (εστω SD) πολυ καλα, way πολυ πιο δυνατα απο πριν ... οποτε μαλλον θα μεινω ετσι για τωρα αφου τα 2 βασικα (και τα μόνα) περνανε γερα εδω σε δυσκολη περιοχη για παντοκρατορα
Παντως αν μπορεις να βαλεις το χερι στην τσεπη εγω βλέπω αυτες τις 2
FRACARRO BLU22 HD
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες.
Εγγραφείτε ή
Συνδεθείτετην εχει διπλα γειτονας να κοιταει ακαρνανικα ... ομως και με αυτην τυχαινει στιγμες που χανει σημα απο ακαρνανικα ... η διαφορα με την engel max50 που εχω ειναι οτι αυτος τα χανει μετα απο 5-10 λεπτα απο εμενα και οταν ερχονται ξανα τα καναλια τα βγαζει 5-10 λεπτα πιο πριν (οταν ειχα την κεραια προς ακαρνανικα) ... αρα οντως ειναι καλυτερη η fracarro
και την Televes DAT Boss LR UHF(C21-60) ... ισως για εσας που εχετε καναλια μεχρι το 60 να μην θελεις ακομα κεραια με φιλτρο 5G
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες.
Εγγραφείτε ή
ΣυνδεθείτεΟ γειτονας απο κατω αυτην εχει παλι τα χανει και με την televes αλλά αυτος ειναι λιγο πιο χαμηλα
Παντως αυτες οι 2 πιστευω ειναι απο τις καλυτερες αν κανουν κατι
ομως εγω πιστευω οτι και να βαλεις, ναι μπορει να ειναι λιγο καλυτερα, αλλά ΑΝ δεν ερχεται σημα και τυχει να τα βγαλεις καλυτερα, θα τα χανεις ευκολα και με αυτες ... Αν ερχεται πολυ λιγο σημα μπορει να ειναι λιγο καλυτερα ομως ισως με βροχες απο χειμωνα και διαδοσεις καλοκαιρι παλι να τα χανεις σε καποια στιγμη ... δεν νομιζω οτι ειναι σιγουρες και οι καλες κεραιες αν δεν περνανε καλα σηματα
Ισως καποιος αλλος να σε βοοηθησει με κεραιες
εδω το klan (απο τα ωραια video που κανει οταν βαλει καινουριο αναμεταδοτη) μας δειχνει ενα απο τα κεραιοσυστημα του, ισχυ πομπου, περιοχη, πανοραμικο ... υποψην οι διαληψεις (τωρα το εγραψα απο το usb δεκτη) ειναι γιατι αρχισε αερα, υπαρχει επανω το 41 ερτ που του κοβει σημα και η κεραια πλεον ειναι γυρω στις περιπου 40 μοιρες πιο αριστερα απο το κεντρο τους ... και το βαζω εδω γιατι περναει ανετα ΠΖ05 στο νησι και ειναι επανω στην ερτ
[ Τα συνημμένα δεν εμφανίζονται στους επισκέπτες ]