Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΗΠΕΙΡΟ, ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΑ & ΕΠΤΑΝΗΣΑ [ΠΖ 05]
  • Δευ 10 Φεβ 2025, 21:56
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΗΠΕΙΡΟ, ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΑ & ΕΠΤΑΝΗΣΑ [ΠΖ 05]  (Αναγνώστηκε 283458 φορές)

0 μέλη και 41 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος jimgate07

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2019
Μίλησα με την εξυπηρέτηση της Digea για το πρόβλημα στην συχνότητα 29 που έχουμε στην βόρεια Κέρκυρα και μου είπαν δεν μπορούν να κάνουν κάτι και ότι πρέπει να λυθεί διακρατικά (Το ίδιο μου είχαν πει και χρόνια πριν που είχε θέμα η συχνότητα 30 και πότε δεν λύθηκε 😢). Επίσης με την εξυπηρέτηση της ΕΡΤ για το 41 και περιμένω να με πάρει τεχνικός.

Αποσυνδεδεμένος babis3g

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2018
  • Τόπος: Κέρκυρα
τι να πω φαινεται δυσκολη η digea, εβαλε οτι εβαλε και σου λεει εγω εκανα την αγγαρια/καθηκον

για την ερτ αφου περιμενεις τηλεφωνο, κανε το καλο και δειχτους το video με το klan απο εδω δουκαδες (και οχι μονο, γενικα ολα τα δυτικα λιαπαδες, γαρδελαδες, σκριπερο, ισως κορακιανα κλπ πρεπει να εχουν θεμα) πως ακομα περναει ο αλβανος στο 41 που εμεις εδω δυτικα εχουμε οπτικα με miletit / εξαμιλια και κοβει ο Τρουμπετας τον Παντοκρατορα, πρεπει να κοβεται και σε αλλες περιοχες η ερτ 41 ... τουλαχιστον πες τους αν γινεται να βγουνε κατα εδω περιοχες να κοιταξουν ... ευχαριστω

• Τακτικό Μέλος
  • **
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
για την ερτ κανε το καλο και δειχτους το video απο εδω δουκαδες (και οχι μονο, γενικα ολα τα δυτικα λιαπαδες, γαρδελαδες, σκριπερο, ισως κορακιανα κλπ πρεπει να εχουν θεμα) πως ακομα περναει ο αλβανος στο 41 που εμεις εδω δυτικα εχουμε οπτικα με miletit / εξαμιλια, πρεπει να κοβεται και σε αλλες περιοχες η ερτ ... ευχαριστω
Ο τεχνικός που μίλησα με έβγαζε τρελό ότι στο 41 υπάρχει αλβανικό κανάλι πάνω. Του είπα αν δεν πιστεύεις να σου στείλω βίντεο. Μου είπε ότι θα το ελέγξουν και ότι δεν ήταν ενήμεροι για το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Latinsoapsfever

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2005
  • Τόπος: Λήμνος / Αθήνα
    • http://www.telenovelas.gr
Για θέματα παρεμβολών μη περιμένεις τίποτα από τη Digea, αυτοί νιπτουν τας χείρας τους πάντα.
Κάνε καταγγελία στην ΕΕΤΤ Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε είναι οι αρμόδιοι για την επίλυση του θέματος και να ζητήσουν από την Αλβανία να συμμορφωθεί με τις κατοχυρωμένες της συχνότητες.

Αποσυνδεδεμένος babis3g

• SatLeo Legend
παλι καλα, δηλαδη ανοιξαν χωρις να παρουν χαμπαρι τιποτα ... και αν τυχει και βρουνε χαμηλο σημα να λενε και τι φταιει) ... το αλβανικο100% περναγε παντοκρατορα οσες παρεμβολες και να ειναι εκει πανω ... απο διπλα περιπου στα 800μ υψος κοντα στα παραλια τους, διπλα απο τα Εξαμιλια ειναι που βγαινουν ... το ξερω γιατι τεχνικος απο τοπικο ραδιο μου ειπε οτι περνανε αλβανικα tv απο διπλα εκει πανω και ανεβαινει συχνα παντοκρατορα ... καταλαβα δεν βλεπω να γινεται τιποτα τουλαχιστον αμεσα ... ευχαριστουμε  :thumbup:

edit ... τουλαχιστον τα 2 που περνανε (21 & 45) απο τα 6, ειναι βραχος με αερα, ο ερασιτεχνικος σταθμος σημερα εγραψε 6 μποφορ (4-5 μεσο ορο) κρατανε γερα που τα παρακολουθω ... 33 με πολλα σπασιματα συνεχεια και χωρις αερα

Αποσυνδεδεμένος hercoulis

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2007
  • Τόπος: Βόλος
Η περιοχή έχει πρόβλημα και αυτοί πέρα βρέχει.
vu solo2 - 1.25cm - 85E-45W

Αποσυνδεδεμένος johnpapad24

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2020
εμενα μου κανουν εντυπωση τα προβληματα απο ακαρνικα που αναφερει καθως ειναι πολυ μακρια (και στην αντιθετη κατευθυνση απο τον παντοκρατορα που απο οτι βλεπω ειναι στην βορεια κερκυρα)...
130x100cm σιδερενιο no name αργολιδα...

Αποσυνδεδεμένος babis3g

• SatLeo Legend
ο jimgate07 ανεφερε βορεια κερκυρα (ροδα) 29 προβλημα μαλλον με ιταλους, οχι απο ακαρνανικα ... εγω ειπα οτι το 23 & 39 δεν το βλεπω λογο 2 παροχοι επανω στις ιδιες συχνοτητες δεν βλεπω κανεναν, δεν ειμαι βορεια κερκυρα ειμαι μεση και εχω βουνα γυρω, απο παλαιοκαστριτσα (δυτικα) μεχρι ύψο (ανατολικα)  δηλαδη απο βορεια εχω περιπου μια εκταση 9 χιλ βουνοπλαγιες ... οποτε 'Ισως τα ακαρνανικα να μου ερχονται απο καποιο σημειο μπροστα 'η πλαϊνά λογο αντανακλασης (αρχιζω να υποψιαζομαι και την συγκεκριμενη κεραια, για αυτο ρωτησα μια με πλεγμα μηπως δω διαφορα, μαλλον θα δοκιμαστει καποια στιγμη)

edit 41 πολη κατω απο την πολυκατοικια καρδάκι (βίλα ρόσα) τα χαμηλα σπιτια βλεπουν το ερτ οκ

edit 2 ακουσα (απο λογια) οτι επειδη εδω ειναι τουριστικο νησι θα μπει απο αυριο 5G, δηλαδη αεμσως μετα την αλλαγη

Συγχώνευση: Παρ 16 Ιουλ 2021, 23:59
τωρα/αποψε με την δυνατη διαδοση ιταλων απο πανω μας χανετε κανα καναλι? ... η ερτ 21 ανα διαστηματα πεφτει και στα 10% ποιοτητα (απο περιπου 80%) ακομα φαινεται ενταξει και η κεραια (μαλλον προσωρινα) δεν ειναι κεντραρισμενη ακριβως επανω της αλλα λιγο πιο αριστερα προς ροδα που καπως πιανει και το 33 τοπικα ...  45 sd πανελλαδικα αψογο

• Τακτικό Μέλος
  • **
ο jimgate07 ανεφερε βορεια κερκυρα (ροδα) 29 προβλημα μαλλον με ιταλους, οχι απο ακαρνανικα ... εγω ειπα οτι το 23 & 39 δεν το βλεπω λογο 2 παροχοι επανω στις ιδιες συχνοτητες δεν βλεπω κανεναν, δεν ειμαι βορεια κερκυρα ειμαι μεση και εχω βουνα γυρω, απο παλαιοκαστριτσα (δυτικα) μεχρι ύψο (ανατολικα)  δηλαδη απο βορεια εχω περιπου μια εκταση 9 χιλ βουνοπλαγιες ... οποτε 'Ισως τα ακαρνανικα να μου ερχονται απο καποιο σημειο μπροστα 'η πλαϊνά λογο αντανακλασης (αρχιζω να υποψιαζομαι και την συγκεκριμενη κεραια, για αυτο ρωτησα μια με πλεγμα μηπως δω διαφορα, μαλλον θα δοκιμαστει καποια στιγμη)

edit 41 πολη κατω απο την πολυκατοικια καρδάκι (βίλα ρόσα) τα χαμηλα σπιτια βλεπουν το ερτ οκ

edit 2 ακουσα (απο λογια) οτι επειδη εδω ειναι τουριστικο νησι θα μπει απο αυριο 5G, δηλαδη αεμσως μετα την αλλαγη

Συγχώνευση: Παρ 16 Ιουλ 2021, 23:59
τωρα/αποψε με την δυνατη διαδοση ιταλων απο πανω μας χανετε κανα καναλι? ... η ερτ 21 ανα διαστηματα πεφτει και στα 10% ποιοτητα (απο περιπου 80%) ακομα φαινεται ενταξει και η κεραια (μαλλον προσωρινα) δεν ειναι κεντραρισμενη ακριβως επανω της αλλα λιγο πιο αριστερα προς ροδα που καπως πιανει και το 33 τοπικα ...  45 sd πανελλαδικα αψογο
Το 29 χάνεται συνεχώς στην Αχαράβη

Αποσυνδεδεμένος babis3g

• SatLeo Legend
ευχαριστω ... το τοπικο start εχει κολλησει ... edit μετα απο λιγο εφτιαξε (ηχος εικονα)

Συγχώνευση: Δευ 19 Ιουλ 2021, 00:22
εβαλα ενα παλιο crystalaudio prime hd μόνο dvb-t (οχι Τ2) και δεν βλεπει ουτε αυτο το 41 ερτ ... οποτε το 41 ερτ εχει πολυ χαμηλο σημα (σαν το 22 που δεν κανει ουτε κιχ απο οταν μπηκε) και εδω κατω απο βουνο δεν περναει ουτε με το σκετο dvb-t δεκτη που δεν βλεπει τα Τ2 ή εχει δυναμωσει το klan (και δεν αφηνει να δει σημα ουτε ο μόνο dvb-t του κοβει σημα το Τ2) γιατι απο χτες βλεπω τον αλβανο με πολυ λιγες διαληψεις ανα διαστηματα και η κεραια ειναι προς ροδα μερια, θα ελεγα ειναι σαν μονιμος ... εσεις το 41 ερτ το βλεπετε ιδιο ή με πιο χαμηλο σημα?

Συγχώνευση: Δευ 19 Ιουλ 2021, 01:15
δοκιμη δεκτων edision t265 (λογισμικο 1.1.07) vs prime hd (λογισμικο 20130621) ... σε δυσκολη περιοχη στο τοπικο 33 που περναει οριακα

Αποσυνδεδεμένος Περαστικός

• Αρχάριο μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2021
Καλημέρα, έκανα ξανά επανασυντονισμό αλλά δεν μπορώ να πιάσω τα πανελλαδικά κανάλια σε HD. Ξέρετε πότε θα είναι διαθέσιμα στην Αιτωλοακαρνανία;

Αποσυνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2005
  • Τόπος: Πεύκη, Αττική
Περιοχή; Που έχεις στραμμένη τη κεραία σου;

• Αρχάριο μέλος
Στην Βόνιτσα, η κεραία είναι στην ταράτσα.

Συνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
Βονιτσα βλεπει απο Ακαρνανικα και εκει δεν εχουν ενεργοποιηθει οι συχνοτητες με τα HD καναλια
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

• Αρχάριο μέλος
Ευχαριστώ για την απάντηση! Άρα πρέπει να περιμένω. Ελπίζω οι συχνότητες να ενεργοποιηθούν σύντομα. Θέλω να πιστεύω πριν το τέλος του χρόνου!

Αποσυνδεδεμένος MCelliotG

• Αναλυτής Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2005
  • Τόπος: ΒΔ Θεσσαλονίκη
Είχαμε καμιά εξέλιξη στη λήψη από Παντοκράτορα? Πώς έρχονται πχ τα HD σε διάφορα σημεία εντός κάλυψης πχ στην πόλη?
Πάντως βλέποντας τη θέση του Κ.Ε. Ρόδα, σκέφτομαι ότι δεν είναι και η καλύτερη επιλογή σημείου εκπομπής καθώς όλες οι περιοχές νότια και ανατολικά του είναι αδύνατο να μην παρεμβάλλονται από Ιταλούς αφού η Ιταλία έρχεται αναγκαστικά στην ίδια ευθεία. Αντίθετα ένα πολύ καλό σημείο με αντίστοιχη κάλυψη και ίσως και καλύτερη σε αρκετά ορεινά χωριά πίσω από τον Παντοκράτορα είναι η κορυφή πάνω από την Επίσκεψη με συνεταγμένες 39.765833 N, 19.83 E!
Έτσι τα κανάλια σε όλη την περιοχή εξυπηρέτησης θα εξέπεμπαν ανάποδα από την Ιταλία και τα προβλήματα παρεμβολών θα ήταν σαφώς λιγότερα.
Συνημμένα θα βρείτε την κάλυψη οπτικής επαφής.
Δέκτες:Mut@nt HD51, Edision OSmio 4K, TBS5925
LNB:Inverto Black Ultra Twin
Κάτοπτρο:MABO 130X144/Dragonsat DS-3000 motor
Τόξο:45W - 95E

Αποσυνδεδεμένος babis3g

• SatLeo Legend
σιγα μην ανοιξουν δρομο, να βαλουν κτιρια και ρευμα ... εδω που παω για ληψεις πανω απο παλαιοκαστριτσα υπαρχει απο κεραια πυλωνα μεγαλη βαση τσιμεντενια που πρεπει να ηταν της tv και την κατεβασαν πιο χαμηλα Λακωνες (απο οτι ακουγεται απο τους παλιους) γιατι εκει πανω δεν ειχε ρευμα και μαλλον δουλευε με γενητρια

οχι δεν νομιζω να εγιναν αλλαγες, μονο την πρωτη βραδυα οτι εγινε που ανεβοκατεβαιναν στα σηματα, η ερτ το παλεψε για το 41 & την 2η μερα μεχρι εκει ... εγω βλεπω τα 2 (21 & 45) απο τα 6 ... ευτυχως δυνατα, με δυνατο αερα και λιγο που εβρεξε μια φορα δεν εκαναν διαληψεις ... 21 ερτ λιγο πιο χαμηλα απο το παλιο 37 ... 45 πολυ πιο δυνατα απο ολα τα προηγουμενα που ειχε η digea, εχει σηματαρα στο 45

Αποσυνδεδεμένος geoavlonitis

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2014
  • Τόπος: Κέρκυρα/Ξάνθη
Σε εμένα τα HD της Digea κάνουν σπασίματα πού και πού (ειδικά στην 29 που είναι και η πιο δυνατή σε σήμα σε εμένα). Πιστεύω βέβαια πως φταίει η εγκατάστασή μου μιας και υπάρχει ένωση καλωδίων σε ένα σημείο και το ένα κομμάτι του καλωδίου είναι σάπιο.
Διαφορές στο σήμα σε σχέση με την 1η μέρα εγώ δεν είδα καθόλου. Από Digea 29 και 45 έχουν το πιο δυνατό σήμα, με τις 22 και 33 να φέρνουν χαμηλότερο (ίσως σημαίνει ότι βγαίνουν από το ίδιο κεραιοσύστημα). Η ΕΡΤ στο 21 και στο 41 δεν έχει κανένα πρόβλημα. Στο χωριό μου που είναι στα ΒΔ του νησιού δεν έχω πάει, αλλά και εκεί μιας και υπάρχει καθαρή οπτική επαφή με τον Παντοκράτορα θαρρώ πως δεν θα έχουν πρόβλημα.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Τακτικό Μέλος
  • **
Σε εμένα τα HD της Digea κάνουν σπασίματα πού και πού (ειδικά στην 29 που είναι και η πιο δυνατή σε σήμα σε εμένα). Πιστεύω βέβαια πως φταίει η εγκατάστασή μου μιας και υπάρχει ένωση καλωδίων σε ένα σημείο και το ένα κομμάτι του καλωδίου είναι σάπιο.
Διαφορές στο σήμα σε σχέση με την 1η μέρα εγώ δεν είδα καθόλου. Από Digea 29 και 45 έχουν το πιο δυνατό σήμα, με τις 22 και 33 να φέρνουν χαμηλότερο (ίσως σημαίνει ότι βγαίνουν από το ίδιο κεραιοσύστημα). Η ΕΡΤ στο 21 και στο 41 δεν έχει κανένα πρόβλημα. Στο χωριό μου που είναι στα ΒΔ του νησιού δεν έχω πάει, αλλά και εκεί μιας και υπάρχει καθαρή οπτική επαφή με τον Παντοκράτορα θαρρώ πως δεν θα έχουν πρόβλημα.

Στην Αχαράβη πάντως σε εμάς εδώ το 29 κόβεται συνεχώς λόγω παρεμβολών από Ιταλία ( γινόταν και πριν με την συχνότητα της ΕΡΤ που ήταν στο 29) και το 41 δεν βγαίνει καν ούτε με γύρισμα της κεραίας προς Παντοκράτορα. Το 45 έχει λίγο λιγότερο σήμα από τα υπόλοιπα αλλά δεν κολλάει ευτυχώς.

Αποσυνδεδεμένος babis3g

• SatLeo Legend
41 klan πρεπει να ειναι mfn SFN, ειναι ο δευτερος δεκτης που κανω scan και σε στιγμες τα βγαζει 2 φορες δηλαδη 13 προγρ/τα και 13 παλι ιδια ... με τον ariva T760i που τον ειχα μηνες επανω λεω θα εχει προβλημα ο δεκτης μια ηταν qpsk,  μία 256 qam, τωρα εχω τον proton t265 επειδη πιανει λιγο πιο καλα (κατι ψιλοβγαζει στο 33) παλι τα ιδια και αυτος σε στιγμες τα βγαζει 2 φορες αλλά αυτος δεν λει τα qam

Αποσυνδεδεμένος MCelliotG

• Αναλυτής Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2005
  • Τόπος: ΒΔ Θεσσαλονίκη
Στην Αχαράβη αν γυρίσει κανείς την κεραία του προς τον Παντοκράτορα δηλαδή βγαίνουν οι υπόλοιπες συχνότητες από εκεί? Νομίζω από τη στιγμή που δεν εκπέμπει η 41 από Ρόδα είναι απόλυτα αναμενόμενο να μην λαμβάνεται εκεί.
Με κεραία προς Ρόδα σε ποιες άλλες συχνότητες βγαίνουν Ιταλοί?
Δέκτες:Mut@nt HD51, Edision OSmio 4K, TBS5925
LNB:Inverto Black Ultra Twin
Κάτοπτρο:MABO 130X144/Dragonsat DS-3000 motor
Τόξο:45W - 95E

Αποσυνδεδεμένος babis3g

• SatLeo Legend
δηλαδη θελεις να πεις οτι μηπως απο Αχαράβη και να γυρισουν κεραια προς Παντοκράτορα, παλι μπορει να πιανουν Ρόδα απο πλευρικα? και να νομιζουν οτι ειναι Παντοκράτορας?

• SatLeo Legend
Προφανώς και γίνεται έτσι Μπαμπη. Λόγω SFΝ το ένα σήμα προστίθεται στο άλλο (αν δεν κάνω λάθος). Στην 41 όμως που είναι μόνο από Παντοκράτορα θα έχει λιγότερο σήμα στην Αχαραβη, αν καταφέρει και το πιασε.

• Τακτικό Μέλος
  • **
Προφανώς και γίνεται έτσι Μπαμπη. Λόγω SFΝ το ένα σήμα προστίθεται στο άλλο (αν δεν κάνω λάθος). Στην 41 όμως που είναι μόνο από Παντοκράτορα θα έχει λιγότερο σήμα στην Αχαραβη, αν καταφέρει και το πιασε.

Όταν πριν γίνει η αλλαγή η ΕΡΤ δεν έπιανε στο 29 γυρνούσα την κεραία προς Παντοκράτορα για να την πιάσω στο 37 και έπιανε κανονικά άρα δεν ήταν από την ρόδα καθώς το 37 ήταν μόνο από τον Παντοκράτορα.
Τώρα αν γυρίσω την κεραία Παντοκράτορα ενισχύεται το σήμα στην ΕΡΤ στο 21 αλλά το 41 δεν περνάει καθόλου.

Αποσυνδεδεμένος otrellaras

• Νέο Μέλος
  • *
  • Ημερομηνία εγγραφής: Οκτ 2019
Ελλειπα μερικές μέρες και τώρα που γύρισα βλέπω μερικές βελτιώσεις.
(Η κεραία.  Televes. με τον ενισχυτή της παραμένει προς ακαρνανικα)
Στη 41 από παντοκρατορα έχω πλέον 100% και τέλεια λήψη.
Στη 35 από ακαρνανικα έχω 35% και σταθερή λήψη.
Όμως κάτι πρέπει να παίχτηκε με τη σύζευξη των 2 συχνοτήτων, καθώς πλέον η ανίχνευση και λήψη της μιας συχνότητας σβήνει την άλλη απ' τη μνήμη της
tv, πράγμα που βέβαια γινόταν και παλιά με τις συχνότητες από Παντοκράτορα και Ακαρνανικα, όμως δε γίνεται με τις υπόλοιπες συχνότητες μετά τη μετάβαση (σ αυτές η λήψη από ακαρνανικα, δε διαγράφει τις συχνότητες από Παντοκράτορα και τις κρατάει στη μνήμη και τις 2)..
Οπότε μάλλον κάτι άλλαξε καθώς τη πρώτη μέρα  δε κατέβαζα καθόλου τη 41...
Κέρκυρα- Octagon SF8008 4kHD με diseqc 16x1 με θεσεις 1-κινητό 180 2-σταθερό80εκ με 2lnb (0,8w-4,8e) 3-σταθερό 80εκ με 3lnb (7e-13e-19e) 4-σταθερό 80εκ με 3lnb (9e-16e-23e) 4-σταθερό 80εκ. με 3lnb 39e-42e-46e) 5-σταθερό 80εκ  10est
Dreambox 7020HDv2v με σταθερό 80εκ με 2LNB 13est-19est

• SatLeo Legend
Κανονικά θα έπρεπε να περνάει κάτι λίγο από σήμα στην 41, όπως τα ραδιόφωνα. Ίσως ο δέκτης σου να διαβάζει ότι υπάρχει σήμα αλλά να μην κατεβάζει τα κανάλια λόγω αδύναμου σήματος.

Όταν η ΕΡΤ ήταν στο 29 (το έπιανα και στο χωριό μου (Αυλιώτες) αυτό άρα δεν ήταν από Ρόδα, ήταν από Καρουσάδες εκεί που υπήρχε παλιά αναλογικός πομπός της ΕΡΤ στο ίδιο κανάλι) έπιανε καλά; Δεν είχε τα κοψίματα που έχει η τωρινή 29; Το λέω γιατί και εδώ η 29 έχει θέματα και ας μην περνάνε οι Ιταλοί. Μήπως κάτι έχει κάνει λάθος η Digea στο SFN και υπάρχει πρόβλημα.

Αποσυνδεδεμένος johnpapad24

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2020
Ελλειπα μερικές μέρες και τώρα που γύρισα βλέπω μερικές βελτιώσεις.
(Η κεραία.  Televes. με τον ενισχυτή της παραμένει προς ακαρνανικα)
Στη 41 από παντοκρατορα έχω πλέον 100% και τέλεια λήψη.
Στη 35 από ακαρνανικα έχω 35% και σταθερή λήψη.
Όμως κάτι πρέπει να παίχτηκε με τη σύζευξη των 2 συχνοτήτων, καθώς πλέον η ανίχνευση και λήψη της μιας συχνότητας σβήνει την άλλη απ' τη μνήμη της
tv, πράγμα που βέβαια γινόταν και παλιά με τις συχνότητες από Παντοκράτορα και Ακαρνανικα, όμως δε γίνεται με τις υπόλοιπες συχνότητες μετά τη μετάβαση (σ αυτές η λήψη από ακαρνανικα, δε διαγράφει τις συχνότητες από Παντοκράτορα και τις κρατάει στη μνήμη και τις 2)..
Οπότε μάλλον κάτι άλλαξε καθώς τη πρώτη μέρα  δε κατέβαζα καθόλου τη 41...

βασικα πολλοι δεκτες μπερδευονται οταν εχουν ιδιο onid...
130x100cm σιδερενιο no name αργολιδα...

Αποσυνδεδεμένος babis3g

• SatLeo Legend
με αυτα που αναφερετε για το 41 αρχιζω να πιστευω οτι κανουν κατευθυνση προς πολη (και φυσικα τις διπλα περιοχες) και για αυτο δεν παει πισω αχαράβη, ουτε σε εμενα εδω τελειως δυτικα κιχ που εβαλα επανω ενα σκετο dvb-t (δεν βλεπει καν σε σημα τα αλβανικα dvb-t2) ... αν επαιζαν μεταξυ τους 41 ερτ dvb-t /klan dvb-t2 σιγουρα αυτος ο δεκτης θα εβγαζε κατι στο 41 απο ερτ, ομως ουτε κιχ σημα στο 41 ... μαλλον προς πολη το εβαλαν τουλαχιστον να καλυψουν εκει καλυτερα/πιο δυνατα που υποτιθεται ειναι πιο συγκεντρωμενος πληθυσμος

Συγχώνευση: Πεμ 22 Ιουλ 2021, 22:45
ξεχασα  .. και σε εμενα o crystalaudio prime hd (αυτος ειναι που ανεφερα ειναι μονο dvb-t) κανει παρομοιο θεμα με αυτο που ειπε ο otrelaras, δηλαδη αν βγαλω ακαρνανικα (οταν περνανε καποια στιγμη) σβηνει απο την μνημη αυτα του παντοκρατορα και αναποδα ανεξαιρέτως συχνοτητων ... αν την ωρα του auto scan τυχαινει να περνανε και τα 2 κεντρα, στο scan τα βγαζει κανονικα, αλλά οταν τελειωσει το ψαξιμο κραταει στη μνημη απο το κεντρο με τα πιο δυνατα ... οι ariva t760i & edision t265 δεν εχουν αυτο το θεμα

EDIT
Νομιζω οτι αν στην ταξινομιση αλλαξω σε service id ή καποιο αλλο που δεν τωρα θυμαμαι, ειναι οκ ... δεν θυμαμαι ποιο ηταν και δεν του κανω πλεον πειραματα γιατι χαλαει και την σειρα των καναλιων και αντε να τα βαλω ξανα απο την αρχη

Αποσυνδεδεμένος DINOS7

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2010
  • Τόπος: XEIMARA
Με πήραν τηλ από EΡΤ και μου είπαν ότι η 41 έχει κατεύθυνση προς πόλη και μάλλον ούτε ήξεραν για τον Αλβανό στην 41. Κατά τα αλλα Εδω εχουμε την 33 πολυ καλα, ούτε παρεμβολές ούτε τίποτα . η 22-29-45 με φεγγαρια και όταν δεν εχει παρεμβολές. Παντως είναι ολοφάνερο ότι η ένταση έχει μειωθει αρκετά. Σε μήνυμα στην Digea μου είπαν ότι είμαι σε αλλλη χωρα και δεν τος νοιάζει σαν να μην είναι 20 μίλια.

Συγχώνευση: Παρ 23 Ιουλ 2021, 00:26
Δεν καταλαβαινω πως η 33 βγαίνει τόσο καλα???

Αποσυνδεδεμένος babis3g

• SatLeo Legend
ποια άλλη χωρα, εδω δεν βλεπουμε ουτε στην ιδια χωρα, ευτυχως (για εμενα) που τουλαχιστον το 45 ειναι δυνατο εστω sd ... καλα το καταλαβα πρεπει να κανουν κατευθυνση, απο προχτες πρεπει να το ξεκινησαν γιατι ανεφερα  Απάντηση #2709 οτι εβλεπα πιο καλυτερο το αλβανικο στο 41 παροτι η κεραια εφευγε πολυ απο το κεντρο τους

ποιο ειναι το τηλεφωνο ερτ να παρω και εγω για το 41, γιατι οσο ποιο πολλοι ισως τοσο καλυτερα, ευχαριστω

* Απ: Οι απίστευτες DX (μακρινές) λήψεις μας εντός Ελλάδας  Μέλος: paksat Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Τηλεόραση 10/02/2025 (16:19)
* Απ: Οι απίστευτες DX (μακρινές) λήψεις μας εντός Ελλάδας  Μέλος: music_1896 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Τηλεόραση 10/02/2025 (15:53)
* Απ: Οι απίστευτες DX (μακρινές) λήψεις μας εντός Ελλάδας  Μέλος: palis Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Τηλεόραση 10/02/2025 (15:50)
* Απ: Οι απίστευτες DX (μακρινές) λήψεις μας εντός Ελλάδας  Μέλος: music_1896 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Τηλεόραση 10/02/2025 (15:12)
* Απ: Οι απίστευτες DX (μακρινές) λήψεις μας εντός Ελλάδας  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Τηλεόραση 10/02/2025 (13:45)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 10/02/2025 (10:49)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 10/02/2025 (09:58)
* Απ: Λήψη Amos 3,7 (4°W)  Μέλος: adonis1 Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 10/02/2025 (09:36)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 10/02/2025 (07:44)
* Απ: EETT και ΕΣΡ. (Ανακοινώσεις- Ειδήσεις- Δελτία Τύπου)  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Ειδήσεις και νέα για την επίγεια τηλεόραση και ραδιόφωνο 10/02/2025 (00:21)
* Απ: Οι απίστευτες DX (μακρινές) λήψεις μας εντός Ελλάδας  Μέλος: music_1896 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Τηλεόραση 09/02/2025 (19:57)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: panos_panopoulos Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 09/02/2025 (15:53)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στα ΑΜ  Μέλος: panos_panopoulos Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 09/02/2025 (15:51)
* Απ: Λήψη Amos 3,7 (4°W)  Μέλος: deepbluesky Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 09/02/2025 (13:51)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στα ΑΜ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 09/02/2025 (13:20)
* Απ: Λήψη Amos 3,7 (4°W)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 09/02/2025 (13:09)
* Απ: Ψηφιακό ραδιοφωνικό τοπίο σε ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ  Μέλος: troulis Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 09/02/2025 (11:32)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 09/02/2025 (11:08)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 09/02/2025 (10:51)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΠΑΤΡΑ - ΝΟΜΟ ΑΧΑΪΑΣ  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 09/02/2025 (09:11)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 09/02/2025 (09:09)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΠΑΤΡΑ - ΝΟΜΟ ΑΧΑΪΑΣ  Μέλος: ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 09/02/2025 (07:35)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 09/02/2025 (01:14)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΠΑΤΡΑ - ΝΟΜΟ ΑΧΑΪΑΣ  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 09/02/2025 (00:40)
* Απ: Η Ε.Ρ.Τ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: gewrgios Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 08/02/2025 (23:35)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΠΑΤΡΑ - ΝΟΜΟ ΑΧΑΪΑΣ  Μέλος: panos456 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 08/02/2025 (21:46)
* Απ: Η Ε.Ρ.Τ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: paksat Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 08/02/2025 (20:14)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΠΑΤΡΑ - ΝΟΜΟ ΑΧΑΪΑΣ  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 08/02/2025 (18:48)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΠΑΤΡΑ - ΝΟΜΟ ΑΧΑΪΑΣ  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 08/02/2025 (18:12)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΠΑΤΡΑ - ΝΟΜΟ ΑΧΑΪΑΣ  Μέλος: pythvenn Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 08/02/2025 (17:57)