ευχαριστουμε για την ανανεωση ... εγω καταγγελιες δεν κανω, απλα να το αναφερω αν γινεται, ναι ... δεν εχω κανει ποτε θα αναγκαστω να επικοινωνισω μαζι τους
αν θελουν ας το κοιταξουν και ετσι, δηλαδη αν δεν μιλαμε, αστο να παει στην οργη? ... αν καποιος δεν αλλάξει συχνοτητα, εγω εδω δυτικα που βλεπω φατσα miletit δεν θα δω διαφορα, δεν θα γινει δουλεια
παντως εβαλα το ariva t760i ξανα επανω επειδη εχει iptv και δυστυχως με αυτον η ποιοτητα ενω ειναι στα 80% πεφτει συνεχεια αποτομα στο 10-20% (και ξανα επανω) και κανει συνεχεια σπασιματα ... πριν την 2η ψηφιακη αλλαγη δεν ηταν ετσι αυτος ο δεκτης ... αυτα τα sfn δεν ειναι για δυσκολες περιοχες ... θελει καλο κεντραρισμα η κεραια, αλλά εδω που ειμαι αν κεντραρω το ενα μετα χανει το άλλο ... ο edision proton t265 λογισμικο 1.1.07 εχει βγει ο καλυτερος απο θεμα χρησης επιγειων καναλιων (αλλά αυτος εχει θεματα με το media player) ναι κατεβαινει αποτομα η ποιοτητα (οχι τοσο πολυ γυρω στα 40-50%) και παιζει απροβληματιστα (πολυ σπανια με αερα να κανει κανα μικρο τσαλίμι)
Συγχώνευση: Δευ 26 Ιουλ 2021, 12:16
εν τω μεταξυ προσεξα το αλλο με τον edision (χωρις αερα) ... παω στο 45 digea ... καποιες φορες ποιοτητα 45% σταθερη συνεχεια ... παω σε καποιο άλλο καναλι πχ 21 ερτ, και ξανα στο 45, ποιοτητα σταθερη 100% το 45 ... πριν παρω τον Τ760 με το iptv ειχα καιρο επανω τον edision και δεν ειχα ξανα προσεξει ποτε κατι τετοιο θεμα, και κοιταζω συνεχεια τα σηματα εδω οριακα που ειμαι