οχι εγω δεν ειδα διαφορα... ομως τωρα υπαρχει βροχη που ετσι τωρα ερχονται ούτως ή άλλος με πιο χαμηλο σημα γιατι οπως εχω την κεραια εδω με βουνα μπροστα παιζει το εξης:
προς Ρόδα (αριστερα) πιάνει καλυτερα η ερτ 21 mux 1 (διαληψεις 45)
προς Εξαμίλια, Δασιά, Ύψο (δεξια) πιανει καλυτερα ντιτζεα sd 45 πανελλαδικα (διαληψεις 21)
εχω βρει μια λυση (χοντρικα ας πω) στη μεση, μεσο ορο παιζουν οκ και οι 2, μονο με δυνατο αερα και πολυ δυνατη βροχη χανουν ... ενω δεξια και αριστερα κεντραρισμενη αναλογα επανω δεν χανουν με τιποτα παροτι βουνα
29 hd & 33 τοπικα θα ελεγα παλι το ιδιο δηλαδη καποτε κλειδωνουν για λιγο
22 hd & 41 ερτ mux 2 δεν ειδα ποτε ουτε κιχ απο γραμμες οπου και να γυρισα την κεραια...
και για 41 ειναι 2 βδομαδες που εχω ξανα επανω ενα δεκτη σκετο dvb-t (prime hd crystal audio) που δεν πιανει καν τα σηματα των αλβανικων dvb-t2...απο οτι καταλαβα αφου τα επιασε ο DINOS7 στην Χειμαρα (πολυ βορεια) μαλλον αλλαξαν και στελνουν το σημα παντου, εγω παλι δεν πιανω εδω δυτικα, ισως κοβει το klan και δεν αφηνει καν να περασει σημα να το δει ο σκετος dvb-t που βρισκει κενη συχνοτητα στο 41 αφου ειναι μονο dvb-t, ενω περναει το klan dvb-t2